Page 159 of 214 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... LastLast
Results 3,951 to 3,975 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    E kakva je splačina ovaj Medojević što je ovo.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Nerealno sta radi coek. Ovo je dno dna.

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Medo je onaj lik sto misli ako se dere dovoljno glasno, da je u pravu. Nenadjebiv lik, da ce njega i onu dvojicu neko ubacit u kontenjer da pocinemo vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

O Medu sve vec rekoh...

Zdravkov intervju nisam gledao, danas cu.. ali Gojko Perovic je gostovao prosle nedje i recimo nijedan konkretan odgovor na isto pitanje nije dao, jer je medijski iskusniji i pazi ma svaku izgovorenu rec

Mislim da je to samo iskrenost i neiskustvo

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://www.cdm.me/politika/medojevi...a-ravna-ploca/

“Možda misli i da je zemlja ravna ploča”, napisao je Medojević na Twitter-u, komentarišući sinoćnju Krivokapićevu izjavu da se vjernici neće zaraziti pričeščem istom kašikom ukoliko imaju vjeru.

kakvo dno od čovjeka. svaka čast profu što je ovoga i drugove mu ostavio bez fotelja
    Last edited by outline; 13-11-20 at 11:39.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

5. The Following 3 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Na mene ovaj čovjek ostavlja takav utisak poštenja kao niko do sad u politici. Možda se varam, ali to je moj stav. I imaće moju punu podršku dok se ne pokaže suprotno. Kao neko ko nije vjernik, u tu stranu ne ulazim ali i tu mislim da je on iskreni vjernik i da nije kao većina odskorašnji vjernik, da nije vjernik jer zna da su u crkvi pare i slično.
    Petar ipak sinoć iz nekog poštovanja ili n eznam čega, nije bio oštar kako zna da bude, mogao je biti mnogo gori.
    "I dan danas samujem" - ova izjava mnogo govori.
    Mislila sam da će se u intervvjuu lošije snaći, ali je na sve imao odgovor. Vidi se da je profesor, da ima logiku, intelekt.
    Samo da uspije da izgura sve ovo, i da ga one tri spodobe ne ometu. I dalje ne kapiram te ljude, tačniej kapiram, 30 godina koliko je DPS vladao oni su se u stvari borili za vlast ane za narod, slobodu i slično.
    Sa ostatkom posta sam skroz saglasan, sa boldovanim dijelom baš i ne. Petar se već neko vrijeme previše uživio u ulogu bezgrešnog lovca na vještice i to u kombinaciji sa arogancijom koja mu je dio karaktera dovodi do nastupa kao što je onaj sinoć, dijelom vrlo neprofesionalnog. "Rodni crnogorci", potenciranje na odlukama lokalnih samouprava, tendeciozno šaltanje između profesionalnih i ličnih stavova gosta, itd.

7. The Following User Says Thank You to Shoneee For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Sve je to ok,meni zdravko vjernik buduci premijer ne smeta nimalo.

Ali kad zdravko vjernik kao buduci premijer saopsti bukvalno da mjere za suzbijanje virusa nisu potrebne tokom vjerskih obreda-konkretno pricesca,mislim da onda imamo problem,svi u cg.

Dodatno na to,ako takve upute buduceg najmocnijeg covjeka u CG,bude pratila crkvena mantra :
    "Niko se, uostalom, ne pričešćuje prinudno već dobrovoljno."
    Mislim da nam ni bog nece pomoc.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    Ne treba ni meni ni tebi, ni zdravomislećim ljudima politička figura koja će biti najmoćnija, već samo i isključivo neko ko će našoj djeci donijeti boljitak i da ih mijenjamo svako malo kao patike dokle god ne dođemo do 30 godina iza razvijenog svijeta, sada smo 70 mislim

Meni lično nije problem da mijenjam stav ako je na korist svih nas, naše djece prvenstveno i njihove budućnosti. Podržaću svaki zdrav stav i nemam problem sa tim, samo da više ne slušam ove sijače požara kao do sada

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

DF nastavlja da preko svog zvaničnog fb naloga buši profesora. ovaj put napadaju i URU

Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mislim da ovdje trebamo da premostimo ovu varku oko DF-a- Totalno ignorisanje i fokusiranje samo na rezultate i posao nove vlade , kao i pritisak da se DPS kadrovi što prije nađu u ka pe dom žspu

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Nerežimski mediji u Srbiji najviše pažnje poklanjaju ovoj izjavi Zdravka Krivokapića:

„Patriotizam koji se ispoljava poslednjih dana je patriotizam lažne nade. Iz Crne Gore stotine miliona iznose patriote koje su se zaklinjale u Crnu Goru i to najčešće završava na računima u Srbiji gde se kupuju vile, stanovi na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu ‘Beograd na vodi’ i na taj način se blago Crne Gore pretače u drugu državu“, kazao je on u intervju za TV Vijesti.

Naveo da za te tvrdnje ima „konkretna saznanja“ i da će „vrlo brzo imati i dokaze za to“.
    „Mi smo poslali zahtev koji će vrlo brzo pokazati da li su te informacije tačne, i to ne ide preko Centralne banke Crne Gore, nego direktno jedna banka iz Crne Gore koja je sestrinska drugoj, prebacuje ogromna sredstva u Srbiji“, kazao je Krivokapić.

Ipak odnesoše CG u Srbiju.

12. The Following User Says Thank You to Dača For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Mislis li da to nije istina, Dacho? Ja sam ubijedjen da jeste. Pa sve da jednog dokaza ne nadjemo. To jednostavno tako funkcionise, to je cista logika. Ako si zaradio milione mutnim rabotama u drzavi cija vlast te privileguje i u cijoj si milosti, nakon pada te vlade ti to bogatstvo moras da sklanjas. A dje bolje, dje blize, dje lakse.. no u Srbiju.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

14. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Nerežimski mediji u Srbiji najviše pažnje poklanjaju ovoj izjavi Zdravka Krivokapića:

„Patriotizam koji se ispoljava poslednjih dana je patriotizam lažne nade. Iz Crne Gore stotine miliona iznose patriote koje su se zaklinjale u Crnu Goru i to najčešće završava na računima u Srbiji gde se kupuju vile, stanovi na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu ‘Beograd na vodi’ i na taj način se blago Crne Gore pretače u drugu državu“, kazao je on u intervju za TV Vijesti.

Naveo da za te tvrdnje ima „konkretna saznanja“ i da će „vrlo brzo imati i dokaze za to“.
    „Mi smo poslali zahtev koji će vrlo brzo pokazati da li su te informacije tačne, i to ne ide preko Centralne banke Crne Gore, nego direktno jedna banka iz Crne Gore koja je sestrinska drugoj, prebacuje ogromna sredstva u Srbiji“, kazao je Krivokapić.

Ipak odnesoše CG u Srbiju.
    Dobro bi bilo da iznese odakle mu ta "konkretna saznanja". A to da će „vrlo brzo imati i dokaze za to“ znači da ih još nema, što ga nije spriječilo da te nedokazane tvrdnje iznese u javnost. Dosad sam mislio da je pošten, ali nevješt za političara, a sad vidim da je lisica bez skrupula.

16. The Following User Says Thank You to Admiral Vladimir Barović For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

@Admiral Vladimir Barović Je li te makar sramota ?
    Đe ti je obraz ?
    Krivokapić na valja ?
    Ali vjerovatno valjaju Lomi i ti kriminalci.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    7,414
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Helloooooo,

nisam moderator, ali ajde da iskuliramo Mila i sl...

Bojim se da će Krivokapić u slučaju ovih odliva u SRbiju malo da promaši loptu i da se malo istrčao. 100x kazao sam da čovjeku treba neki PR što je očigledno i posle sinoćnog intervjua kod realno naklonjenog Petra, kako bi prošao kod nekog nenaklonjenog da ne pričamo. Ali, izgleda da to teško ide da ubijediš čovjeka da nekoga sluša.

Vratimo se na transfere para. Pretpostavljam da je mislio da se radi preko Komercijalne banke, možda preko OTP ili Erste, jer one imaju sestru u Srbiji. OTP i Erste su u EU i zaboravite tu bilo kakvu muljažu. Imajući u vidu da je NLB kupila Komercijalnu banku, takođe zaboravite neku muljažu.

Idemo redom. Da bi se pare prebacile u Srbiju, moraju da se uplate. Banke iz EU da u CG prime stotine nelegalnih miliona, ko se malo razumije u taj sektor, reći će vam nema šanse. Čak i ako se prime, odakle dolaze. Ako su iz drugih banaka unutar sistema, mora se transfer raditi unutar crnogorskog platnog prometa. A ako ih samo tu ostaviš i isplatiš u Srbiji nekretninu, aktiva će nestvarno rasti i imaće obije banke otvorene pozicije u ogromnim iznosima.

Na prvu loptu zvuči nerealno ovo što priča. Vrlo je moguće da je proguta nečiju priču i sam kaže tek će nabaviti dokaze. ovo što priča nije realno. Realno je da se kupuju stanovi po Srbiji, a posle Srbije Crnogorci najviše vole kupiti u Sloveniji (oni koji baš imaju). Ali da su odlivi stotina miliona, malo se izletio. Malo više.

generalno pitanje. Kolika je šansa da mu neko kaže da se ne istrčava. Da uzme nekog PR i da se malo aviza po tom pitanju. Možda je njegova iskrenost nekome simpatična, ali će na kraju ispasti pajac ako ovako nastavi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    https://www.cdm.me/politika/medojevi...a-ravna-ploca/

“Možda misli i da je zemlja ravna ploča”, napisao je Medojević na Twitter-u, komentarišući sinoćnju Krivokapićevu izjavu da se vjernici neće zaraziti pričeščem istom kašikom ukoliko imaju vjeru.

kakvo dno od čovjeka. svaka čast profu što je ovoga i drugove mu ostavio bez fotelja
    Rece covjek.koji je nedavno izjavio da je covid-19 smisljen kako bi makli Trampa. Kakvo smece od covjeka

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Medo zvani 5G i ostale teorije zavjera...

Thanks Thanks Given 
    7,414
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Aj navedi konkretno zbog čega mislis da mu je potreban PR?

Sent from my Telefunken
    Evo konkretno:

1. Ne ide pričešće (đe se nije pravda) i bez na sahranu maske đe se izvinio. ne ide ni izjava o pričešću. Što ga je Grigorije u Njemačku prebacio na jednokratnu kašiku? Zato druže što bi mu u drugom slučaju država instant zatvorila crkve i odrapila kaznu. I niko se ne bi usudio da se okuplja i protestuje.
    2. Istrčava se oko ovih transfera stotina miliona. To bi se do sad baš vidjelo. Ko se razumije reći će ti da to ne ide bayš tako kako je on ispričao. Prodao mu je neko priču. Čak i da bude sve tačno, rekao je da očekuje da dobije dokaze. Alo druže, ti si premijer, ne iznosiš priče bez dokaza. Djeluješ neozbiljno.
    3. U koronu ode u crkvu i sa svakim se izljubi (hellooo virus) i izljubi crkvenu zastavu. Ljubljenje sa narodom ne ide u koroni, a sa zastavom je malo prst u oko drugima.

Jednostavno, postoje profesionalci za javni nastup. Koji te spreme malo. Kapiram, dijelom bi postao malo konfenkcija, ali... Mislim super je vjera i ako vjeruješ ne može ti bolest ništa. No, mensečini da poneki vladika umrije od Covid ili njenih posledica.

Sa druge strane, bilo je jedno odlično čačkanje sa Petrom. Kad mu je Petar (sa pravom) rekao da može više da iznosi lična mišljenja. A onda ga posle par minuta pita Petar za lično mišljenje a ovaj mu kaže da ne smije da ga iznosi
    Petar je bačio dobru foru za Bratićku kad ga je pitao zašto joj nije dao i urbanizam jer je objasnila đe i kako da se seli mauzolej.
    Generalno, meni je bio simpatičan. Moguće i tebi. Ali, ti i ja ne rješavamo izbore, niti smo bilo kome ciljna grupa.

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Aj navedi konkretno zbog čega mislis da mu je potreban PR?

Sent from my Telefunken
    Ja mislim da mu ne treba. Odlično njemu sve ovo ide. Većini naroda se sviđa. Ovaj drugi dio..jbg.

23. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Generalno, meni je bio simpatičan. Moguće i tebi. Ali, ti i ja ne rješavamo izbore, niti smo bilo kome ciljna grupa.
    A ko rješava izbore?
    Misliš da je Krivokapić izgubio nešto svojih glasača zbog izjava o pričešću i nepotvrdjenog iznošenja novca iz CG?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-vise-od-nasih

'...Konstantno ponavljanje priče "da o pobjedi i sastavljanju vlade ne bi razgovarali da nije bilo Abazovićeve koalicije", upućuje na opasan vrednosni sud po kojem glasovi Abazovićeve koalicije vrijede više od glasova naše koalicije, odnosno da je 23 hiljade više od 133 hiljade. To se, vrlo prosto i jednostavno, zove diskriminacija. A to je opasan kontinuitet sa nasljeđem DPS-a", kazao je Božović.

samo me zanima đe je to profo rekao ovo. dakle, udruženim snagama DF, CdM i ekipa po njemu

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Nije on rekao nigdje ali se od završetka izbora stvari pretstavljaju tako. Već sam ranije pisao. Ne može biti ura tas na vagi. Jer kao što i vidimo sada, to bi mogli reći za svakog poslanika bivše opozicije ponaosob. Svima im je u programu bilo nikad sa DPS om. Kraj.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ако ја добро контам сада, влада зависи од ДПС-а.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Da, treba izmjena poslovnika, da možeš glasati i ako fizički nisi prisutan u skupštinskoj sali. Za tu izmjenu poslovnika ne mogu glasati poslanici koji su pozitivni na koronu jer se ne smiju pojaviti u sali.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-dvije-godine

Sjajan intervju... i da vidite kako ne treba da se radi...

Zato Zdravko samo izdrzi

30. The Following 2 Users Say Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

Profesor koji mi je predavao, oličenje dobrote i profesionalca. Svaka riječ na mjestu. Profesore izdrži i puno sreće i zdravlja da te prati. Donesi nam slobodu i demokratiju, jer jedini ti imaš pijateta i obraza za tako nešto. I da se posle četiri godine ili ako Bog da i osme vratiš na fakultet i nastaviš sa predavanjima.
    Živ bio ljudska gromado.

Poslato je nadam se

32. The Following 7 Users Say Thank You to licmius For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Nije mi jasna veza izmedju ministarstva finansija i socijalnog staranja. Socijalno staranje ide prije uz ministrastvo rada, ili cak zdravlja.
    Uklapanje ministrastva saobracaja i pomorstva u ministarstvo kapitalnih investicija? Kakve se to kapitalne investicije ocekuju u pomorstvu?

ZK ostavlja pozitivan utisak i vjerujem da zeli najbolje.

Page 159 of 214 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)