Page 158 of 214 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... LastLast
Results 3,926 to 3,950 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Ne bi on time pljunuo na vjeru, kada bi rekao da se u vremenu pandemije treba uzdržavati od pričešća. Pa i jedan vladika Grigorije je to rekao i pozvao vjernike da ne idu u crkvu, ali neki bi da budu veći vjernici od Vladike.

U osnovi hrišćanstva je ljubav prema ljudima. Ako svjesno izlazeš opasnosti ljude na takav način, tu o ljubavi nema govora, to je čisti sebičluk, jer podređuješ zdravlje velikog broja ljudi svojoj vjeri.
    Da me ko pogreshno ne shvati zbog ovoga lajka,isto bih rekao to shto si napiso,da je bilo koja vjera u pitanju.
    ...

2. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Ne bi on time pljunuo na vjeru, kada bi rekao da se u vremenu pandemije treba uzdržavati od pričešća. Pa i jedan vladika Grigorije je to rekao i pozvao vjernike da ne idu u crkvu, ali neki bi da budu veći vjernici od Vladike.

U osnovi hrišćanstva je ljubav prema ljudima. Ako svjesno izlazeš opasnosti ljude na takav način, tu o ljubavi nema govora, to je čisti sebičluk, jer podređuješ zdravlje velikog broja ljudi svojoj vjeri.
    Kolko se meni čini Grigorije se zalagao za kašičice za jednokratnu upotrebu. Slažem se sa takvim stavom, a mandatar je čini mi se rekao da poznaje i takva ponašanja (Komnenić ih pomenuo), ali da poštuje procedure crkve.

Ne mislim da mandatar treba da se bavi uređenjem crkve, a mislim da bi crkva trebala sama to da uradi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

4. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    hmm...izvini donalde trampu nijesam te poznala
    Чек,је л' то покушаваш да се сакријеш иза своје родне припадности?

Братићка је за такве свијет измислила....
    Last edited by Geralt of Rivia; 12-11-20 at 23:24.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

@Djed_Djuro

A što jes jes, vala mogao se pričestit i nedje đe nema kamera. Nije meni problem što se pričestio, problem mi je poruka koju šalje. Al opet to ne bi bio on takav kakav je, zato i poštujem njegov stav jer nije makar licemjer.

Toliko o pričešćivanju, znamo to evo deset dana. Niste valjda očekivali da kaže :"ne nisam se pričestio to su neki specijalni efekti". To bi Medo uradio možda, jer njemu svako malo neko hakuje profil sjutradan poslije bulažnjenja na društvenim mrežama. Dobro je, opet se bavi Bajdenom.

Al to ne mijenja moj utisak da je pošten čovjek na čelu vlade. Nek vlada bude transparentna koliko i on što je, pa da počnemo da se učimo demokratiji.

Eto će mu Drile bit zamjenik, a ni u njegove namjere ne sumnjam. Ako ništa, nema neku veliku stranačku mrežu koju mora da uposli. Čuh neku priču da oni u URU i ne znaju ko je 90% ljudi koji su ih glasali. Ljudi su ih glasali čak i agitovali na prijatelje i članove partije iz ubjeđenja.

Možda ispadnem i naivan, al čini mi se da sam prvi put povjerovao da se neki ljudi u politici bave politikom iz ubjeđenja, a ne nekog svog ličnog ćara i koristi. Tu ubrajam i Dritana, prije i posle izbora, i Zdravka nakon izbora. Drile stvaro vjeruje u koncept CG kao moderne građanske države u EU, a razlika u odnosu na Zdravka je to što je širi u shvatanjima i moderniji. Zdravko ima taj religijski okvir, a koji mu i daje to poštenje.

U svakom slučaju raduje me otvorenost međunarodne zajednice prema novoj vlasti. Jedino još balkanske vođe okolo pufte i ćute, jer im ne odgovara da bilo ko odskoči i bude primjer. A domaći samokandidati, na Dritanovo mjesto, se bore protiv rezultata izbora u USA.

Meni je i ovo otimanje oko neka tri resora koja čine sistem sigurnog glasa zazvučalo interesantno noćas.

Last edited by kimmi; 12-11-20 at 23:31.

7. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Abaz je min UP uz pp vlade,kako cujem.

Profa solidan,uz ozbiljan fail sa pricestima u jeku pandemije...uzas

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Има једна ствар која се од причешћа није добро чула или запамтила, а која ће његове противнике одушевити а ове друге онеспокојити - не планира да оснује партију.

Остаје нам да се надамо да је слагао, како би ухватио дф спуштених гаћа...

Опасно фали нормални/неукаљани/неистрошени српски политичар/странка на нашој политичкој сцени. Ко год крене има сигуран цензус, а ако је ишта квалитетан и много више.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

10. The Following 2 Users Say Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Dobar je profa, kad vidim da ga kritikuju ovi sto osvestavaju sahte znam da je ispravan cojek.
    Podrska i samo jako bez odstupanja sto se tice ministarskih rjesenja.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Greškom ti dadoh thanks, kod onog da je beskrajno pošten kliknuh. Očigledno neko ko je vjernik po tebi ne može da vodi vladu.

Zamisli skandala da se premijer zakune na bibliji, ko što to rade po mnogim državama (USA).

Nijesi dobro razumio...nemam nista protiv što je vjernik sve dok postuje božije (ljudske po mome gledanju) zapovijesti. Nemam ništ protiv što je baš on premijer, naprotiv, nemam protiv što je bio na sahrani, nemam protiv ni što se pričestio, za razliku od mnogih ja razumijem da ako je neko vjernik jednostavno i pričest i sve što prati crkvne obrede (pa i sahrana poglavara mitropolije, zar za vjernika ima događaja koji više iziskuje poštovanje obreda? ) i građaninu i vjerniku Zdravku Krivokapiću sve to opravdavam...ono što meni može kao građanki da zasmeta jeste da premijer moje države dok vrši svoju dužnost premijera se pred prlamentom preksti prije nego odrzi govor i slična ikonografija...ali to što to meni zasmeta, ne znači da mu osporavam pravo da bude premijer. I što se mene tiče jedino što očekujem od njega je da voli ovu zemlju i da je izvadi iz ****na...da li neko pošten i iskren kao on moze da se bori sa vukovima vidjećemo. U to sumnjam....sad bi ovi licemjerni odmah dodali "a mogao bi lopov, kriminalac" i slične gluposti...Ljudski je sumnjati, to po defaultu ne znači da nekome želiš neuspjeh i da si protiv njega... ja to vidim ovako, njegov neuspjeh je i naš nauspjeh i naravno da navijam da uspije
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

13. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Има једна ствар која се од причешћа није добро чула или запамтила, а која ће његове противнике одушевити а ове друге онеспокојити - не планира да оснује партију...
    Ne umije on da laze, bio je interesantan naglasak oba puta na "ja necu osnovati partiju". Ili planira da se pridruzi postojecoj (URA? Demokrate?) ili ce neko drugi osnovati partiju za njega (Daka? Carevic?). U svakom slucaju bi bila tragedija za srpsko biracko tijelo da ga ostavi bez izbora, da glasaju za onu trojicu DF idiota.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne umije on da laze, bio je interesantan naglasak oba puta na "ja necu osnovati partiju". Ili planira da se pridruzi postojecoj (URA? Demokrate?) ili ce neko drugi osnovati partiju za njega (Daka? Carevic?). U svakom slucaju bi bila tragedija za srpsko biracko tijelo da ga ostavi bez izbora, da glasaju za onu trojicu DF idiota.
    Velika je razlika između osnivanja partije i preuzimanja vodjstva već osnovane (neki pokret npr tipa "Ne damo Crnu Goru" pripremi infrastrukturu i pred izbore zovne njega za nosioca liste).

Nije ni Dritan osnovao GP URA

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Rekao je da nece osnovati bilo kakvu partiju.
    Bilo kakvu
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Na mene ovaj čovjek ostavlja takav utisak poštenja kao niko do sad u politici. Možda se varam, ali to je moj stav. I imaće moju punu podršku dok se ne pokaže suprotno. Kao neko ko nije vjernik, u tu stranu ne ulazim ali i tu mislim da je on iskreni vjernik i da nije kao većina odskorašnji vjernik, da nije vjernik jer zna da su u crkvi pare i slično.
    Petar ipak sinoć iz nekog poštovanja ili n eznam čega, nije bio oštar kako zna da bude, mogao je biti mnogo gori.
    "I dan danas samujem" - ova izjava mnogo govori.
    Mislila sam da će se u intervvjuu lošije snaći, ali je na sve imao odgovor. Vidi se da je profesor, da ima logiku, intelekt.
    Samo da uspije da izgura sve ovo, i da ga one tri spodobe ne ometu. I dalje ne kapiram te ljude, tačniej kapiram, 30 godina koliko je DPS vladao oni su se u stvari borili za vlast ane za narod, slobodu i slično.

18. The Following 10 Users Say Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Na mene ovaj čovjek ostavlja takav utisak poštenja kao niko do sad u politici. Možda se varam, ali to je moj stav. I imaće moju punu podršku dok se ne pokaže suprotno. Kao neko ko nije vjernik, u tu stranu ne ulazim ali i tu mislim da je on iskreni vjernik i da nije kao većina odskorašnji vjernik, da nije vjernik jer zna da su u crkvi pare i slično.
    Petar ipak sinoć iz nekog poštovanja ili n eznam čega, nije bio oštar kako zna da bude, mogao je biti mnogo gori.
    Mislila sam da će se u intervvjuu lošije snaći, ali je na sve imao odgovor. Vidi se da je profesor, da ima logiku, intelekt.
    Samo da uspije da izgura sve ovo, i da ga one tri spodobe ne ometu. I dalje ne kapiram te ljude, tačniej kapiram, 30 godina koliko je DPS vladao oni su se u stvari borili za vlast ane za narod, slobodu i slično.
    To je to... Vidi se da je čoek iskren (ili nevjerovatno dobro glumi)...

Mnogi komentarišu kako je trebao da kaže ovo ili ono, tj da zavije u oblandu (a u suštini da slaže), kako bi udovoljio širokim masama... Zaboravljaju da upravo zbog toga i ne volimo većinu političara...
    #fakenews

20. The Following 3 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    11 Posts

ima li dje da se odgleda kompletna emisija?
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Abaz je min UP uz pp vlade,kako cujem.

Profa solidan,uz ozbiljan fail sa pricestima u jeku pandemije...uzas

Mislim da je veoma teško u takvoj situaciji osuti paljbu po onom nerazumnom činu sa pričešćem. To je čovjek koji je blizak Crkvi pa je išao logikom koja je već bila iznešena do sada od strane sveštenih lica. Nisam gledao emisiju sinoć ali vjerujem mnogima od vas koji prenose svoje utiske. Jutros na poslu nas zaždi jedan kolega pričom o politici pa ostajem pri stavu da je bolje glavu držat malo dalje od ovih tema... Ja takođe ostajem pri stavu da treba ljudima dati šansu i da je možda i najbolja stvar ove priče očigledna proomjena u slobodnom izražavanju i kritici mnogih ljudi, pa se nadam da će se vlade mijenjati po našoj volji, ne kao do sada, da se čekaju decenije i da se ljudi bukvalno klanjaju jednom čovjeku...
    Last edited by Director; 13-11-20 at 09:06.

23. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Sve je to ok,meni zdravko vjernik buduci premijer ne smeta nimalo.

Ali kad zdravko vjernik kao buduci premijer saopsti bukvalno da mjere za suzbijanje virusa nisu potrebne tokom vjerskih obreda-konkretno pricesca,mislim da onda imamo problem,svi u cg.

Dodatno na to,ako takve upute buduceg najmocnijeg covjeka u CG,bude pratila crkvena mantra :
    "Niko se, uostalom, ne pričešćuje prinudno već dobrovoljno."
    Mislim da nam ni bog nece pomoc.

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,843
    Thanked in
    3,580 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    ima li dje da se odgleda kompletna emisija?
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

26. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ma, to se sad izvlaci iz konteksta, mislio je na to da Vlada jos nije formirana. Tad je pricao o tome kako se odlaze nesto sto je vec trebalo biti uradjeno.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post

Dodatno na to,ako takve upute buduceg najmocnijeg covjeka u CG
    Zasto najmocnijeg covjeka? Kult vodje i dalje u tebi. Sad se malo promjenila situacija, mi(narod je mocan) a ne neki covjek.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Kao prvi covjek izvrsne vlasti da,svudje u svijetu.

To o narodu,kako kazes,mozda dostignemo za nekih stotinjak godina.
    Ne zanosi se,ovo je ipak balkansko poluostrvo.
    Last edited by Sidewinder; 13-11-20 at 09:23.

30. The Following User Says Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Sad se malo promjenila situacija, mi(narod je mocan) a ne neki covjek.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    narod u CG moćan? vic decenije. nema potrebe nikakve za uzdizanjem i veličanjem naroda odje. sve loše smo zaslužili, a treba da nam bude još gore

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ma, to se sad izvlaci iz konteksta, mislio je na to da Vlada jos nije formirana. Tad je pricao o tome kako se odlaze nesto sto je vec trebalo biti uradjeno.
    Mislio je na to da je iz njega trebalo biti još 3-5 profesora,ali je na kraju Ipak ostao sam. I da i dalje samuje kad su oni u pitanju.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Mislio je na to da je iz njega trebalo biti još 3-5 profesora,ali je na kraju Ipak ostao sam. I da i dalje samuje kad su oni u pitanju.
    Jeste, to je bila poenta, koja se slaze sa onim sto MMK pricaju kako nisu pristali da bude jos intelektualaca slicnih Krivokapicu na listi.

Cuvali su mjesta za prave predstavnike narodne volje i glasa, kao sto su pet poslanika PZP.

34. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

E kakva je splačina ovaj Medojević što je ovo.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Dajte tacno koji je to minut u ovom snimku, pa cete vidjeti. Odmah nakon toga je nastavio o Vladi koju cekamo duze nego sto je trebalo.. Ne kazem da nije mislio i na saradnju sa drugim profesorima, ali prvenstveno je mislio na (ne)formiranje Vlade i da je zbog toga sam.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

37. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Page 158 of 214 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)