Kolko se meni čini Grigorije se zalagao za kašičice za jednokratnu upotrebu. Slažem se sa takvim stavom, a mandatar je čini mi se rekao da poznaje i takva ponašanja (Komnenić ih pomenuo), ali da poštuje procedure crkve.
Ne mislim da mandatar treba da se bavi uređenjem crkve, a mislim da bi crkva trebala sama to da uradi.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
@Djed_Djuro
A što jes jes, vala mogao se pričestit i nedje đe nema kamera. Nije meni problem što se pričestio, problem mi je poruka koju šalje. Al opet to ne bi bio on takav kakav je, zato i poštujem njegov stav jer nije makar licemjer.
Toliko o pričešćivanju, znamo to evo deset dana. Niste valjda očekivali da kaže :"ne nisam se pričestio to su neki specijalni efekti". To bi Medo uradio možda, jer njemu svako malo neko hakuje profil sjutradan poslije bulažnjenja na društvenim mrežama. Dobro je, opet se bavi Bajdenom.
Al to ne mijenja moj utisak da je pošten čovjek na čelu vlade. Nek vlada bude transparentna koliko i on što je, pa da počnemo da se učimo demokratiji.
Eto će mu Drile bit zamjenik, a ni u njegove namjere ne sumnjam. Ako ništa, nema neku veliku stranačku mrežu koju mora da uposli. Čuh neku priču da oni u URU i ne znaju ko je 90% ljudi koji su ih glasali. Ljudi su ih glasali čak i agitovali na prijatelje i članove partije iz ubjeđenja.
Možda ispadnem i naivan, al čini mi se da sam prvi put povjerovao da se neki ljudi u politici bave politikom iz ubjeđenja, a ne nekog svog ličnog ćara i koristi. Tu ubrajam i Dritana, prije i posle izbora, i Zdravka nakon izbora. Drile stvaro vjeruje u koncept CG kao moderne građanske države u EU, a razlika u odnosu na Zdravka je to što je širi u shvatanjima i moderniji. Zdravko ima taj religijski okvir, a koji mu i daje to poštenje.
U svakom slučaju raduje me otvorenost međunarodne zajednice prema novoj vlasti. Jedino još balkanske vođe okolo pufte i ćute, jer im ne odgovara da bilo ko odskoči i bude primjer. A domaći samokandidati, na Dritanovo mjesto, se bore protiv rezultata izbora u USA.
Meni je i ovo otimanje oko neka tri resora koja čine sistem sigurnog glasa zazvučalo interesantno noćas.
Last edited by kimmi; 12-11-20 at 23:31.
Abaz je min UP uz pp vlade,kako cujem.
Profa solidan,uz ozbiljan fail sa pricestima u jeku pandemije...uzas
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Има једна ствар која се од причешћа није добро чула или запамтила, а која ће његове противнике одушевити а ове друге онеспокојити - не планира да оснује партију.
Остаје нам да се надамо да је слагао, како би ухватио дф спуштених гаћа...
Опасно фали нормални/неукаљани/неистрошени српски политичар/странка на нашој политичкој сцени. Ко год крене има сигуран цензус, а ако је ишта квалитетан и много више.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Dobar je profa, kad vidim da ga kritikuju ovi sto osvestavaju sahte znam da je ispravan cojek.
Podrska i samo jako bez odstupanja sto se tice ministarskih rjesenja.
Nijesi dobro razumio...nemam nista protiv što je vjernik sve dok postuje božije (ljudske po mome gledanju) zapovijesti. Nemam ništ protiv što je baš on premijer, naprotiv, nemam protiv što je bio na sahrani, nemam protiv ni što se pričestio, za razliku od mnogih ja razumijem da ako je neko vjernik jednostavno i pričest i sve što prati crkvne obrede (pa i sahrana poglavara mitropolije, zar za vjernika ima događaja koji više iziskuje poštovanje obreda? ) i građaninu i vjerniku Zdravku Krivokapiću sve to opravdavam...ono što meni može kao građanki da zasmeta jeste da premijer moje države dok vrši svoju dužnost premijera se pred prlamentom preksti prije nego odrzi govor i slična ikonografija...ali to što to meni zasmeta, ne znači da mu osporavam pravo da bude premijer. I što se mene tiče jedino što očekujem od njega je da voli ovu zemlju i da je izvadi iz ****na...da li neko pošten i iskren kao on moze da se bori sa vukovima vidjećemo. U to sumnjam....sad bi ovi licemjerni odmah dodali "a mogao bi lopov, kriminalac" i slične gluposti...Ljudski je sumnjati, to po defaultu ne znači da nekome želiš neuspjeh i da si protiv njega... ja to vidim ovako, njegov neuspjeh je i naš nauspjeh i naravno da navijam da uspije![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne umije on da laze, bio je interesantan naglasak oba puta na "ja necu osnovati partiju". Ili planira da se pridruzi postojecoj (URA? Demokrate?) ili ce neko drugi osnovati partiju za njega (Daka? Carevic?). U svakom slucaju bi bila tragedija za srpsko biracko tijelo da ga ostavi bez izbora, da glasaju za onu trojicu DF idiota.
Rekao je da nece osnovati bilo kakvu partiju.
Bilo kakvu
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Na mene ovaj čovjek ostavlja takav utisak poštenja kao niko do sad u politici. Možda se varam, ali to je moj stav. I imaće moju punu podršku dok se ne pokaže suprotno. Kao neko ko nije vjernik, u tu stranu ne ulazim ali i tu mislim da je on iskreni vjernik i da nije kao većina odskorašnji vjernik, da nije vjernik jer zna da su u crkvi pare i slično.
Petar ipak sinoć iz nekog poštovanja ili n eznam čega, nije bio oštar kako zna da bude, mogao je biti mnogo gori.
"I dan danas samujem" - ova izjava mnogo govori.
Mislila sam da će se u intervvjuu lošije snaći, ali je na sve imao odgovor. Vidi se da je profesor, da ima logiku, intelekt.
Samo da uspije da izgura sve ovo, i da ga one tri spodobe ne ometu. I dalje ne kapiram te ljude, tačniej kapiram, 30 godina koliko je DPS vladao oni su se u stvari borili za vlast ane za narod, slobodu i slično.
To je to... Vidi se da je čoek iskren (ili nevjerovatno dobro glumi)...
Mnogi komentarišu kako je trebao da kaže ovo ili ono, tj da zavije u oblandu (a u suštini da slaže), kako bi udovoljio širokim masama... Zaboravljaju da upravo zbog toga i ne volimo većinu političara...
#fakenews
ima li dje da se odgleda kompletna emisija?
067-572270
Mislim da je veoma teško u takvoj situaciji osuti paljbu po onom nerazumnom činu sa pričešćem. To je čovjek koji je blizak Crkvi pa je išao logikom koja je već bila iznešena do sada od strane sveštenih lica. Nisam gledao emisiju sinoć ali vjerujem mnogima od vas koji prenose svoje utiske. Jutros na poslu nas zaždi jedan kolega pričom o politici pa ostajem pri stavu da je bolje glavu držat malo dalje od ovih tema... Ja takođe ostajem pri stavu da treba ljudima dati šansu i da je možda i najbolja stvar ove priče očigledna proomjena u slobodnom izražavanju i kritici mnogih ljudi, pa se nadam da će se vlade mijenjati po našoj volji, ne kao do sada, da se čekaju decenije i da se ljudi bukvalno klanjaju jednom čovjeku...
Last edited by Director; 13-11-20 at 09:06.
Sve je to ok,meni zdravko vjernik buduci premijer ne smeta nimalo.
Ali kad zdravko vjernik kao buduci premijer saopsti bukvalno da mjere za suzbijanje virusa nisu potrebne tokom vjerskih obreda-konkretno pricesca,mislim da onda imamo problem,svi u cg.
Dodatno na to,ako takve upute buduceg najmocnijeg covjeka u CG,bude pratila crkvena mantra :
"Niko se, uostalom, ne pričešćuje prinudno već dobrovoljno."
Mislim da nam ni bog nece pomoc.
Kao prvi covjek izvrsne vlasti da,svudje u svijetu.
To o narodu,kako kazes,mozda dostignemo za nekih stotinjak godina.
Ne zanosi se,ovo je ipak balkansko poluostrvo.
Last edited by Sidewinder; 13-11-20 at 09:23.
E kakva je splačina ovaj Medojević što je ovo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dajte tacno koji je to minut u ovom snimku, pa cete vidjeti. Odmah nakon toga je nastavio o Vladi koju cekamo duze nego sto je trebalo.. Ne kazem da nije mislio i na saradnju sa drugim profesorima, ali prvenstveno je mislio na (ne)formiranje Vlade i da je zbog toga sam.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks