Quote Originally Posted by buzzmissman View Post
Neka javni servis ili tv vijesti,pošalju ekipu par dana u intezivnu njegu neke kovid bolnice pa neka nasnime materijala ne cenzurisanog za jednu večernju emisiju, kako se ljudi bore za vazduh,kako respirator pumpa vazduh,njihova plava lica od nedostatka kiseonika,muke i vapaj,plač i muku i bolesnih i ljekarskog osoblja,pa da vidiš kako će junaci od crnogoraca i crnogorki početi da se pridržavaju mjera....

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ovo bi siguran sam imalo efekta jer se nas narod boji a uz to vjeruje sve zivo sto cuje na TVu. Ako citaju televizije...
Quote Originally Posted by Tonya View Post
Ja u apoteku kad vidim da je nose ispod brade najezim se.

Bas me zanima kakve ce mjere NKT donijeti sjutra, onaj predstavnik ugostitelja bjese zadovoljan sastankom sa Markovicem, prosto me je strah sta im je obecano. Jer ako im se tu popusti, onda ne vidim da se ijedna nova mjera moze uvesti, a tek kad krenu da se formiraju udruzenja vlasnika teretana, igraonica i sl. A bez dodatnih mjera mi smo gotovi.

Ja ne znam kako je po drugim (civilzovanim) zemljama, ali gorega naroda od naseg tesko da moze da postoji idje. Ocekivao bi neko posto nas je malo da cemo biti empaticniji, nesebicniji, vise okrenuti zajednici. A ono sve suprotno.
Iako ne opravdavam njihove postupke treba ih razumjeti. Oce da ih zatvore, ono od cega dosta njih zivi, a nedavno su bili razni skupovi sa desetinama hilljada ljudi. Ljudi se bore protiv toga i tesko da ce im nesto moci, bar ne ovaj NKT kome je kredibilitet 0.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока