četvrtak, 12. 11. 2020. u 17:30h- analiza: 1758- novooboljelih: 643- preminulih: 8- oporavljenih: 246
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
četvrtak, 12. 11. 2020. u 17:30h- analiza: 1758- novooboljelih: 643- preminulih: 8- oporavljenih: 246
47 u tivat, masala. Vikend kafica komsiluka dolazi do izrazaja.
Dako nas zatvore makar nedjelju dana .
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Neprovjerene informacije zadrzite za sebe ili ih sami provjerite pa ih onda postavite.
To sto se svakakve dezinformacije i lazne vijesti sire po svakakvim portalima, drustvenima mrezama i sl. nije razlog da se i ovdje isto radi.
Objavljivanje takvih stvari obicno stvara vise stete nego koristi pa bih zamolio da se to izbjegava, shodno pravilniku foruma koji treba procitat'. Hvala.
Last edited by Fidel Castro; 12-11-20 at 18:11.
--------------------------
Do Not Disturb.
U 15h nove mjere #NKT-a, konferencija se moze uzivo pratiti ovdje:
Do Not Disturb.
Kakve li ce biti nove mjere, bas me zanima![]()
Zabrana medjugradskog saobraćaja 99.9%
Sent from my MI 9 using Tapatalk
A sumnjam da ce tržne centre zatvoriti, a ?
Moguće je da će se zabraniti na dvije nedelje svaki međugradski saobraćaj. Na žarištima zabranjeno kretanje posle 19:00h do 05:00. Valjalo bi kad bi sve zatvorili. Makar da se ovaj horor više malo ublaži.
Ne znam kome odgovara da zatvore sve i u kojem scenariju, meni je to najveca budalastina i greska ubjedljivo.
Bolje ciljane grupe izolovati onda a ne sve, pa nakon ponovnog otvaranja isti scenario za mj. dana.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Pa to, ali evo da sacekamo pa da vidimo. Ne bi bilo lose da je policijski cas od 19h do 05h
Ja čekam konferenciju za medije udruženja ugostitelja, više se pitaju od NeKaTe-a...
#fakenews
Cim konferencija ide uzivo znaci da su u pitanju bas krupne odluke
Svuđe u svijetu je sve živo pozatvarano, i u siromašnijim zemljama od naših, pa eto sve je zatvoreno. A pošto smo mi najpametniji, otvorićemo vjerovatno lokale a sve ostalo zatvoriti i zabraniti. Kakva je to budalaština. No dobro ovđe se ugostitelji sve pitaju izgleda
U Parizu mogu samo 1 sat dnevno vanka, pa nema demOstracija. No śedi đe si i dobro je to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako znam što im je pametno da čine. Da vidimo šta će biti sad u 15h.
This time next year we'll be millionaires
U ovom kontekstu o kojem se ovđe priča i te kako se može porediti, barem je to moje mišljenje i drago mi je, iz komentara shvatam, da ne mislim samo ja tako...
Čisto da se dobije šira perspektiva... Uz uvažavanje stavova svih na koje kriza utiče...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa ono realno to se i mora pomenut. Siguran sam da u Pariz ne uplacuju minimalac radnicima, eskivira se porez na sve strane, a da ne pricam koliko Francuska sigurno vise pomaze svojim ljudima koji ne rade trenutno jer su zatvoreni, nego mi u ovom zacaranom krugu svega i svacega.
I sam sam za nekih 15-20 dana reseta, ali se ne moramo dijelit na "zatvarace" i "nezatvarace", mask i anti mask, ovo i ono...
Sto god da donesu, jedna strana ce bit nezadovoljna, a mogli bi probat da sagledamo i drugu stranu, mozda...![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Jes ali se u Parizu ne odrzavaju skupovi svako par dana sa kojima nadlezni gube potpuni autoritet pa se vise pita par ugostitelja nego kompletan drzavni aparat.
Elem, cekam da cujem mjere pa cu dat' objektivno misljenje na iste iako je mnogo bitnije da se one (kakve god bile) sprovode kako treba a ne kao do sad - selektivno i neadekvatno.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks