Navikao Mojsije da skita po po godine po svijetu pa je sad malo neurozan što doma mora da sjedi
Inače, prva sam za totalni lock dok se br zarazenih ne pocne smanjivati pa onda otvaranje i cirkulisanje tu u krug bez napustanja svojih gradova osim izuzetnih slucajeva i kad se situacij malo stavi pod kakvu takvu kontrolu, onda da se lijepo počne raditi pa kome opanci kome obojci....medjutim, sve ove situacije od izbora na ovamo su doprinijele da zbilja pravila vaze za neke za druge ne vaze i prvi takav slucaj je u potpunosti doveo do obesmisljavanja svega i ako drzava 30, avg. uveče nije imala moc da zaustavi slavlje po ulicama i nakon sedam dana miting, trebala je da ostavi i ugostitelje...ja bih im rekla, nijeste ni vi nista gori od drugih, radite pa kome dobro, kome loše!
A da sam se ja pitala, Crna Gora bi bila ka Albanijha za vrijeme Envera Hodze ne bi niko od 8 marta mogao uci u drzavu bez 21 dan izolacije plus negativni PCR a nasi gradjani bi mogli slobodno po CG da idu, slave, šetaju, sjede po 20 za sto da idu na more....promet robe bi funkcionisao, ljudi nope!
Last edited by zvoncica; 11-11-20 at 16:25.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks