Quote Originally Posted by darko cfc View Post
4.99% stambeni kredit, ostalo se odnosilo da ako vec postoji tu kredit, plata ide preko iste banke. Sve ostale moguce transakcije je logicno da se obavljaju preko iste banke ustedjevina takodje. Zelim kad vec placam odrzavanje racuna ebanking i ostale zezancije da to radi i da imam neku tehnicku podrsku... A to nazalost osim hipotekarne banke(koja nema stambene kredite) ne znam koja banka ima kao sto je imala podgoricka...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo u NLB npr ima ta kamata ovako na brzinu. Ne znam o kakvoj tehničkojh podšci je riječ, ali najmanje 5 banaka ima mobilnu aplikaciju nke i viber chat botove tako da je ponuda raznovrsna.

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Hercules, koristimo vise banaka i ima puno pravo za CKB da kazem da su derikoze i zmog ugla. Nema sto dijeliti sa klijentima i slicno, vrlo dobro znam po sebi. Jednostavno, najvece troskove imam u CKB.
Probaj neđe sa Prvom bankom

@Dejan fizička fizička.

Meni je čudno je kako svi gotivite Podgoričku Banku. To je jedna od rijetkih koja je naplaćivala 0,5% od priliva na platu npr. Dakle na neto platu 500€ oni uzmu 2.5€ na priliv i to je većini bilo OK. Ista tarifa je bila i kad vam bilo ko drugi uplati nešto, ne mora biti plata. Nego vjerovatno kvalitet usluge to opravdava