Instant classic.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Trampova kampanja ladno šalje mailove svojim glasačima tražeći pare za pokretanje postupaka za osporavanje glasova. A sitnim slovima piše da će se pola tih sredstava koristiti za "nadoknađivanje troškova izborne kampanje". Prevarant do zadnjeg daha.
I ovce ce odmah poslat kintu.
Ja mislim da ce trazit neke uslove da bi proznao izbore.
Last edited by TAKUMI; 09-11-20 at 08:02.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa zato ti kazem glupi. Ne znaju o cemu se radi a skandiraju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Gle čuda američki Pfizer izbacio vakcinu. Vele 99% uspješna protiv korone.
https://weraveyou.com/2020/11/joe-bi...icii-and-kygo/
E slatka ironiyo, evo odma najave da se neće borit protiv child traffickinga. Malo je reć monstrumi
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kakva slučajnost baš u istom danu sa Bidenovom najavom task grupe za borbu protiv korone.
Kao što rekoh Wall Street je skinuo Trumpa. Ne nekakav američki narod. Demokratija blah blah. Kod Putina makar znaš da je oligarhija i da nema zajebancije. Slobodno mogu sad ustavom da dopune da su i oni oligarhija. Mislim, cijeli svijet gleda ovo.
Tramp je govorio gomilu različitih stvari oko korone, od toga da će sama da nestane, pa onda da će da nestane u aprilu, pa onda da će da nestane sa vrućinom, a imao je makar 5-6 najavljenih termina za vakcinu, izbori su bili samo jedan od tih termina i to jedan koji još nije bio probijen. Umijem i ja tako da "pogodim".
Pa zbog toga su ga i makli. Prije korone je i mogao da prođe. Ustvari, sigurno bi dobio izbore da nije bilo korone. Al' kad je počeo da lupeta kako treba varikina da se pije i ubrizgava. Tu mu je kraj bio. Neće vukovi sa Wall Streeta takvu nestabilnost. Keš mora da pristiže. Mada, ovako su plus plus, makli Trumpa, dobili senat, korona nestaje i sve je super.
Vidim i nafta skočila.
Nije samo rekao da se pije varikina, nego i domestos. Umrla je jedna zemlja u Afriku jer su ga slusali.
Citao sam da kaze da valja i Dobro sredstvo za ciscenje da se usmrce. Efektivno, a jeftino, takoreci dzabe.
Bilo je i na CNN kako se efektivno cisti organizam od korone. Potreban je tzv "kiseonicki" post. Znaci samo bez kiseonika nekih 5-6 minuta i bicete kao novi.
Bilo je na CNN, kaze iz pouzdanih izvora bliskih koroni i koroninom nacinu razmisljanja, koji su insistirali na anonimnosti.
Priznajmo svi. Nije Biden toliko dobar kandidat bio koliko je Trump ispao loš protivnik. Naročito ovu zadnju godinu sa koronom i deep state. Kakav deep state? Nema tu ljudi iza kulisa i zavjera, ti ljudi su svi u javnosti. S&P 500. Forbes. Wall Street. Michael Bloomberg je bio u kampanji čak nekoliko stotina miliona spuca na kampanju čisto malo da se pojavi i dobi nekakvo ostrvo na Pacifiku za demokrate primaries. Čovjek pokopao afroamerikance i latinose u New Yorku dok je bio gradonačelnik sa "Stop & Frisk" policy.
Čitavom svijetu se rugaju sa ovom Pfizer vakcinom.
Last edited by el_; 09-11-20 at 15:33.
Naravno da nije Bajden dobar kandidat. Potpuno je senilan i kampanja mu se svodila na to da pušta Trampa da lupa kao maksim po diviziji. A na prethodnim izborima je Hilari bila kandidat. Tramp, Hilari i Bajden - teško je shvatiti na koji način su ovako loši kandidati oni koji su stizali do zadnjeg stadijuma izbora.
Ima li kraja blamiranju: https://www.independent.co.uk/news/w...-b1719698.html
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks