View Poll Results: Kako biste ocijenili djelovanje #NKT u COVID-19 situaciji?:

Voters
127. You may not vote on this poll
  • Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima

7 5.51%
  • Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši

6 4.72%
  • Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima

70 55.12%
  • Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću

44 34.65%
Results 1 to 25 of 8253

Thread: [COVID-19] Situacija u Crnoj Gori

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    Izvini molim te a ko donosi odluke sem ovi koje sam nabrojao ? Da su njihove odluke bile za narod a ne za partiju imali bi i sezonu i bar vecina bi ih slusala . Ovako samo oni licno imaju koristi
    Ođe se slažemo, ali ono tik tak prema ljudima koji ne misle uniformno je previše zlokobno da bi tako lako prešao preko toga.
    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Iz SRB i BiH velis? Dajkovicu, ti li si?

Aj dobro, let's agree to disagree. Ja mislim da bi bio raspasoj svakako.

Pokusaj promocije "corona-free" je propao katastrofalno, totalni promasen 'projekat' ali ne vjerujem da bi nas ista drugo izvadilo. Samo nam to nije trebalo. Ali se necemo vracat' na ljetnju sezonu koja je prosla. Mozemo jedino da pricamo o zimskoj koja dolazi uskoro... da li se ista ocekuje povodom nje... sprema li se sto... kakav ce bit' sistem i uslovi za one koji dolaze u CG da zimuju itd. itd.

Aj da diskutujemo o nekim temama koje nisu vezane za srbe i komite.
    Pa da smo kao corona free destinacija uveli obavezan PCR test prilikom ulaska u državu, a dozvolili ulazak iz bilo koje države uz taj uslov, a da smo za svakog ko napusti CG i na pola sata tražili testiranje ili propisivali obaveznu samoizolaciju, sigurno bi:

1) imali više turista. Ne bi to bilo ni primaći prošlogodišnjem broju. Ali ne zaboravi smijuriju sa spiskovima država i ostalim glupostima. Dakle, moglo se svima dozvoliti uz PCR, Rudija, Kina, Amerika, Srbija, Engleska, BiH, Kosovo... ali SVI. Ovo što je urađeno je samo dodalo neke tenzije i pokazalo političku obojenost NKTa. Čuo sam da su iz Orascoma htjeli sami da organizuju testiranje svojih gostiju, ali im to nije pošlo za rukom. Ono što sam ubijeđen je da pad ne bi bio preko 90%

2) mnogo bolje sačuvali zdravlje građana. Da, neko bi pjenio što ne može da se vrati bez PCRa iz Srbiju ili BiH, ali ovo što je urađeno je imoportovalo virus u tolikom broju da ovo što imamo danas je samo posljedica širenja značajne imoportacije. Broj života koji je platio takve odluke je veći od 300.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 08-11-20 at 23:21.

2. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)