Primijetio sam jednu stvar kod guma...
Obicno gume koje izgledaju ultra agresivno s nekim v sarama i cudima na koje ti oko zastane kad ih vidis na policu zapravo drze najgore.
A one s dosadnim sarama ka za prikolicu se obicno top ponasaju, jer je zapravo smjesa najbitnija
Jedina V šara koja je vrijedila je bila ova
![]()
dje ga je Bizbi sa Toyo Proxes T1R da nam pojasni neke stvari![]()
Ne može me niko ubijedit da nije prekucan broj
![]()
Moze. Laz.
Koja je to guma?
Prema tome, šta da ti kažem?
ja sam ih kupio 2011 god pred zimu...dot 2010...evo ih tata jos vozi na audi, taman treba da ih montiramo ovih dana![]()
Nikad ali nikad nisam gledao izgled sare da bih po tome kupio gumu, ne mogu vjerovat da ima ljudi kroz grad koji tako gume kupuju
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Kakva je guma Malatesta,vidim dosta se promovise a jeftine su??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gde da pogledam za miselin gume univerzalne?
na parking.
Nisam znao da imas i Michelin, jer se bas rijetko cujemo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Svi brojevi i slova na gumi su "raised letters" samo DOT nije - seems legit'
moram ti priznat da ja nijesam prezadovoljan sa ljetnjim njihovim... cini mi se da je uniroyal bolji bio
sudeci po ispucalosti gume, ovo si je nedje nasadio ;(
Pored toga sto ti taj tocak vise nije balansiran, podlozan je iznenadnom pucanju - ako mozes, zamijeni - sigurnije je
Pozdrav ljudi, posto se slabije razumijem u materiju, ako moze jedno brzo pitanje. Posto od 15-og novembra pocinje obavezna upotreba zimskih guma, oce li se na tim magistralnim putevima moci koristiti M+S guma bez pahuljice, Continental CrossContact?
Svaka guma M+S / MS/ M&S sa ili bez pahulje se smatra da je za zimske uslove kao i ona sa Pahuljicom i Planinom
Tako da si regularan dje god da odes bez brige.
Jedini uslov je min 4mm sare u zimskim uslovima.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Hvala na informacijama ljudi, zivjeli
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks