Ajde ovako. Žena je bila privatna osoba sa Instituta za strane jezike do prije par dana. Imala je ekstremno tvrde privatne stavove. Postala je instant javna ličnost i takođe shvatila da ekstremne stavove može imati izmeđšu svoja 4 zida, a da kao političar moraš da furaš manje ili više snažnu političku korektnost. U tom cilju je ugasila svoj Facebook (i zvanično je medij) profil, koji bi je mogao masu koštat politički. Meni ovo govori da je ona avizana žena koja otprilike zna kako stvari funkcionišu. Ima li i dalje privatno ekstremne stavove, vrlo moguće. Dok su između 4 zida "neka cvjeta 1000 cvjetova".
Dok bude ministar institucije kojoj dnevno povjeravam svoju đecu neka se sa tim ne zajebava. Krene li mi javno svirat qrtzu, pokuša li bilo kakvu vrstu indoktrinacije preko prosvjete, lično ću se baviti njom iz hobija. A vjerovatno neću biti jedini. Čini mi se po gestu gašenja Facebook profila da to neće raditi. Nadam se da sam u pravu.
I ajde da se ne cimamo oko budalaština koje je neko nekad lupeta na društvene mreže. Takva lupetanja izuzev otkrivanja privatnih stavova govore i da žena nije imala do nedavno ni primisao o svojoj političkoj karijeri.
Pretpostavljam da se neće time baviti makar u početku. Ne znam ni kako se ukidaju i donose pisma u nekom jeziku, zaista.
Pominjao sam "privremeno rješenje" crnogorski-srpski&bošnjački@hrvatskikoje traje evo 10 godina koje je Lukšić dogovorio sa opozicijom. Što se naziva tiče, ja tu ništa ne bih diro što bi rekli Bosanci.
Mislim realno da ima drugih prioriteta. Đeca su mi u školu, koja je projektovana za 700, a pohađa je 1800 đaka npr. Mislim da je to veći problem, što sa smjenama liče na neki dragstor, a ne na školu. Navodim samo primjer.
Usput, navedoh kao pozitivan primjer što je ugasila profil na koji je prethodno "malo pretvrdo za političara" iznosila svoje stavove. Da shvata što znači kad postaneš javna ličnost i što znače društvene mreže. Meni je to stvarno kompliment. Cijenim da će imati osjećaj za mjeru.
Last edited by Gagarin; 06-11-20 at 14:59.
Ja ću sačekati i dati šansu, pa ću onda suditi. Valjalo bi malo da počinem od ovog dijela foruma i drugi od mene![]()
Sve je to tacno, zacudo.
Plus pljunula je pojedinca zbog specificnog teksta.
Nije rekla vidji hrvatske ustasse (ili svetosavske fasiste dabcitiram nikad neprezaljenog odlazeceg premijera)
Po hiljaditi put, to sto je neko viernik i Srbin nije diskvalifikujuci kriterijum koliko god da nas je na to DPS navikao.
Nije začudo... Pošto mi je Milo puka, moram biti nečiji bot. Nova vlast, novi bot
Ajde da mnalo realksiramo pred početak vikenda.
Marketing samit u Rovinj i Žeks Mitorvić sa Pinka na jednom panelu. Kreću pitanja i čovjek doživljava masovni verbalni bukake kao poltron svake vlasti.
I čovjek ladno odgovara. Mi smo narodna televizija, uvijek smo uz naš narod i podržavamo zbog toga svaku vlast koju izabere narod. Svi ostali paf...
Kakva bitanga...
Ali makar ne morališe.
Diskusija možda djeluje zaoštreno, ali ladan kao špricer batice.
Milo je i meni da se ti lijepo osijećaš.
Da konstatujemo onda da kad neka crnogorska budala srpske neistomišljenike nazove četničkom đubradi (iako su isti možda osvjedočeni antifašisti) da je to za tebe prihvatljiv oblik javnog diskursa koji pomenutu budalu ne diskredituje i diskvalifikuje od javnih funkcija.
Shodno tome nećeš imati pravo da se žališ jer ti se ovi stavovi vraćaju kao bumerang.
Last edited by ASC; 06-11-20 at 15:57.
Dako konačno izglasaju tu vladu pa da vidimo ih na djelu i onda će se znati imamo li čemu da se nadamo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da se razumijemo, meni takodje klerikalizam nikako ne odgovara. Narocito ne u prosvjeti, obrazovanju. Ali da vidimo.. Ako bude profesionalna i usmjerena na ono sto su istinski problemi prosvjete, nauke, kulture.. a to je afirmacija pravih strucnjaka i znalaca, a ne partiji ili crkvi lojalnih, to ce biti prava stvar. Ali ako se bude nasilno gurala crkva i vjeronauka u skole i sl, siguran sam da ce im to biti mozda i veca greska od potencijalnih kikseva i diletantizma u oblasti ekonomije i finansija, koje su nam primarne. Krivokapic treba dobro da vodi racuna o tome da ne gura prst u oko drugacijim od sebe, bas iz razloga da ne bi licio na prethodnika, da ne bude kontinuitet dosadasnje samovolje vlastodrzaca.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dadoh ti like, a jos da dodam. DPS je realno passe, a zabijanje prsta u oko koje navodis nacin je da se isti rekupera.
I da nastavimo “losu beskonacnost” sto bi rekli u filmu “Munje”. Eto pratim i srpsku kinematografiju. Nikad od mene dobar antisrbin
Salu na strani tu su bili odlicni nekad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nema tu diskusije. Nego tvoje pominjanje moguće ministarke od juče nekoliko puta. Jer je gle čuda vjernik, nije joj Milo što je Amfilohije mrtav, već joj i žao. Pa još pjesma. Ma katastrofa bre. Daj Miga, daj Bogdanovića, o njima nisam ništa loše rekao, a kamo li ovoliko raspredao o njihovim biografijama i statusima na društvenim mrežama. Znam da goriš. Ali što kaže skoj, moraćete se privići da postoji ljudi koji imaju drugačije mišljenje od vas, drugačije se izjašnjavaju, poštuju drugačije vrijednosti, a mogu biti ministri, čak i premijeri. Duše male. Đe li je alapača da kmezi ovuda. Moguće da se njeno ministarstvo spaja sa nekim pa će biti višak. A nije mogla do sad da uštedi ni centa ali joj je odgovaralo ovo do sad. Hahhahaha
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Samo mi objasnite sta to nekog u moralnom,etickom i bilo kom drugom smislu diskredituje ako je blizak crkvi?
Samo me to zanima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks