mislim da Nevadu uzima, Arizona bi mogla biti kritična. novi rezultati za Georgiu su u 17h po našem, da vidimo kako će se tu stvari razvijati. ukoliko uzme nju onda samo treba da održi prednost u Nevadi
EDIT - https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2227732.aspx
Washington Post javlja kako je iz Georgije ostalo još 63.000 glasova za prebrojiti, te kako su gotovo svi iz demokratskih okruga.
Last edited by outline; 05-11-20 at 15:20.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nevada ce uskoro apdejtovat rezultate.
Prema tome, šta da ti kažem?
Znam samo da su pametni uzeli pare na kladionicu.
Možda je i bolja monarhija, ali se ne može na njenom uspostavljanju raditi usred izbornog procesa, istog onakvog koji je tog monarha u najavi doveo na mjesto predsjednika. Mnogo je veći problem elektorski sistem i činjenica da predsjednici postaju ljudi koji su dobijali po nekoliko miliona glasova manje od svojih protivnika.
Georgia 14K razlike, biće gusto![]()
Love, peace and respect.
Nevada preko 12000.
Evo gledam rođaka koji živi u Kaliforniji. Na zadnje izbore je ludovao za Hillary. Ove mu je svaka slika Trump.
Zarađuje preko 400.000$ godišnje. Da ne kažem preko milion.
E zbog toga hoce Strumpa.
U GA nema dovoljno glasova za brojanje tako da tu ostaje kako je sad.
Nevada je OK za sad.
Imaju House.
Senat ce imat 2022.
Biden bukvalno neće moći da sprovede ništa od svog programa, ili će morati dekretom kao Trump. Wall Street dobio izbore.
Michigan
President
2,788,425 Biden
2,639,035 Trump
5,427,460 total
Senate
2,716,752 Gary Peters
2,629,168 John James
5,345,920 total
81,540 People voted for POTUS but not senator.
U GA ima jos 105 000 glasova za brojanje. Bajdenu treba da stigne jos 14 000. Mislim da Bajden ovo stize
Kako ga gase
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U NV ima 50000 spremnih balota koje ce danas prebrojat i sjutra u 10 AM ce saopstiti rezultate.
Wall Street šampanjac. Biden predsjednik, republikanci Senat.
Sa terena u Nevadi.
Zna se zasto Drampf pizdi koliko pizdi.
Napustaj livadu.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks