Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Onda se nisu dobro izrazili jer petak u ponoc je u noci izmedju cetvrtka i petka.
A kad bi malo trzne centre zatvorili, ne bi bilo lose.![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Mi izgleda nismo sposobni da sagledamo grad po grad... ne mogu bit isti arsini u Petnjicu, Bd, Podgoricu, Nk... Ali s obzirom da radimo copy/paste rjesenja sa drugih kontinenata, kako onda ocekivati da se svaka opstina posmatra za sebe, sa svim svojim ekonomskim i ostalim pojedinostima... Ne moze niko da me ubijedi da ce zatvaranje kafica u Bd doprinijeti smanjenju virusa... Ionako su prazni lokali vecinom jer je niska sezona... al zato se svadve/sahrane, zurke po kuca i zatvorenih objekata odrzavaju uveliko po cijeloj CG...
U Pg znam za makar jednu svadbu nedeljno... koliko je tek restorana koji 'ne rade' a s gazdom se dogovore za privatna druzenja i kljuc u bravu... znaci takvi ce nastavit, a ovi dje se vecina mjera postuje nece moc da rade... no comment.
u bd je babalu vazda full![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Troje ljudi oko mene je isto zbunjeno ovim, ali ne vidim zasto. Mjere pocinju da vaze od nocas u ponoc.
vidjeh da je Institut ranije za mjere navodio da vaze od ponedeljka u 00:00 sati, sto je znacilo od noci nedelja/ponedeljak.
Tako da petak u ponoc znaci noc izmedju cetvrtka i petka.
S primjenom mjera će se započeti u petak, 6. novembra, u ponoć, a implementacija ne treba biti kraća od 14 dana
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo čuh da će biti protesti na trg u 23:00h
Danas i sjutra po još 500 novih slučaja i dzabe svi protesti...
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
ja prognoziram da će biti minimum po 700 slučajeva
I dalje ne podrzavam zatvaranje lokala jer to nije nacin... Neka inspekcije kontrolisu rad i to je to... iovako se leba nema jesti vise...
Ljudi,njima je dobrodošlo ovo oko sahrane amfilohija,bez toga oni ne bi uradili ovo sto su najavili juče,mnogi bi se bunili,sad kad se vide ove cifre oni će da ceraju po svome dok se ne smanji,kad je došlo dotle da se objekti u podgoricu zatvaraju džaba će se protestvovati...
Ovo sto @Mojsije napisa stoji,ali kad nemamo inspektore koji će kaznjavat,a usput to gazdama odgovara,onda ključ dok se ne opametimo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 05-11-20 at 12:06.
Neko je na forumu napisao broj ljudi koji rade u u ugostiteljskim objektima i bio je ogroman broj, ne sjećam se tačno. Pa neka bude da lupam ali mislim da će ovo zatvaranje kafića da ugrozi egzistenciju jedno četvrtinu Crne Gore u smislu plata/prihoda, direktno ili indirektno.
A to što se od marta već konstantno ugrožava život i egzistencija ljudi koji se bave drugim djelatnostima, to ništa, njih ko šiša je l'? I sa subvencijama koje su presmiješne...
Zna li neko, ko je vadio antitijela koja je normalna vrijednost posle preležanog virusa?
Tj, šta je prosjek, a koje manje ili više vrijednosti?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Лично ја сам у губитку јер се затварају локали, зато ми смета што не затворе теретане и још појединих мјеста на којима се окупља доста народа... као да се само у кафане скупља народ...
Ne brinite,ako nastavimo sa ovim brojkama zatvorice oni sve...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ak-u-podgorici
Udruženja ugostitelja iz Podgorice, Tivta, Budve i Kotora poručila su da neće poštovati mjeru Instituta za javno zdravlje (IJZ) o zatvaranju ugostiteljskih objekata.
U dopisu koji su dostavili Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne boljesti (NKT), najavili su i organizovanje protesta ugostitelja na Trgu nezavisnosti u Podgorici u petak u 11:30 časova.
iiii, idemo. vlasnici kafana vs država. kvota na vlasnike kafana oko 1.10, država nema šanse
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako se ugostitelji izvuku sa ovim, vjerujem da će onda svako iz svoje branše okupljati svoj narod i krenuti na proteste, makar je to logički, zašto bi iko ostajao gladan??
Kakva smo mi rupa od drzave postali.
Polako, trenutno je anarhija jer se promijenila vlast. Ako kafandzije ne budu postovale odluku, samo kazne pisati kojee moraju da plate ili zatvor.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks