Ne znam zašto policija ne dolazi i svima redom ne popiše kazne. Eto para. Nego bitnije je nekome napisati kaznu za svijetla ili pojas.
dolaze i pišu, onda se ne parkira niko par dana i onda opet
She is only here to annoy herself!
Ja ne znam što ne dolaze na bulevar Džordža Vašingtona da kazne pišu i zavrću uši onim što parkiraju i odu u Boss i ostale butike "da nešto pogledaju na brzinu" , a onamo gužva vazda zbog pješačkog pred kružni inače...
Smetaju li ti oni kod gintasa ili samo ova kola ispred bossa? Mjeris li po tome intezitet parkiranja?
Mislim da se mora izmijenit zakonska regulativa i uvest ili kandza ili brzo pisanje kazne i sprovodjenje istih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Najgore je ondje kod one laboratorije preko puta weldera i mb igracaka. Kakvih se sve tu seljaka nasadi da ceka porodice
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Znaci visocija i malo struje
Posle bi bili biciklisti krivi jer se tom trakom ne može prolazit! Smradovi jedni na dva točka!
Kako je grdnoo kad idem od sportskog prema Hotelu PG i ocu da skrenem onamo tako grdno ako naleti neki biciklista da ga prebacim![]()
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Meni nije jasno kako sekretarijat za saobraćaj ili ko je već odgovoran na zaposli masu mladih ljudi, kojim je posao fotkas i zalijepis kaznu na auto i ajmo dalje, ko e plati za 5 dana 50 eura, narednih je 100, bez dokazivanja krivice, bez sudije za prekrsaje jer si parkiran ima dokaz, foto9grafija i ta bi sluzba od tih kazni mogla sama sebe da izdrzava! Ukoliko mislite da bi bilo prijetnji i problema, kazna za prijetnje i povredu na radnom mjestu neka enormna, da mora malo u zatvor provesti.....ma ja bih to rijesila očas posla! Ono moje dijete bih kaznila, uopšte mi ne bi bilo žao kad je glup!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Dajte ljudi, najgori su oni kod restorana porto.... Konstantno zauzeta desna traka, i u najvećem špicu, i vazda..
Kako to rijesiti u zemlji dje sigurno preko 50% stanovnistva vozi auto na tudje ime, a da doticnog i ne poznaju. Plus imamo sigurno najvise preprodavaca kola po glavi stanovnika, svako nesto kompenzuje, vrti, a prevod 5% od auta, za npr golfa sedmicu 600-700e, jos ti ga oni krvnici u poresku procijene kao da si ga uzeo u Roksped iz paka, kataloski sam ti ga veli procijenio. To bi bilo da se ubijaju ljudi oko kazni za parking. Meni covjek stavio zabran na registraciju jer idiot od 50 godina koji je kupio auto od njega, vlasnik prije mene, nije bio u stanju da plati kaznu za parking od 20 eura za auto koje vrijedi bar hiljadu puta vise od toga, sto me je kostalo duplog puta do druge opstine, nervoze, trazenja covjeka, pa i same te kazne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lako, prevod fiksno 50e i obavezan.
Dobra ideja. Od svake kazne koju si zalijepio imaš procenat, imao bi platu na kraj mjeseca ka ijedan programer.
Nego ođe izađe snimak đe manijak pretiče na duplu punu i zamalo pobije 5-6 ljudi i u komentarima narod osuđuje ovoga što je snimio i poslao, vele špijunčina, imaš li što pametnije nego da špijaš.. Nikad to neću ukapirat.. Tako bi bilo i za ovu ideju, ne bi smio kroz ulicu proći bez muke
Ovako je bilo i kad sam ja išao u školu, a to je bogomi davno bilo.
Da je sreće da svaki dan lijepe kazne tuda, brzo bi se oslobodio cijeli bulevar. Nego, nema sreće, ni države.
Iza zgrada baš dosta slobodnih mjesta ali muka guzici prošetat jbg.
Zato će to gradonačelnik genijalno ofarbat u crveno za bicikla.
Rješava se baš tako kako si napisao, staviš zabranu registrcije na tvoje ime vozila kojeg si prodao. 3€ košta u MUP taksa i lagano. Jes da siti izvukao deblji kraj u tvom primjeru, ali rješenja ima.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mi u PG imamo 100.000 registrovanih vozila a parkinga realno za 10-15.000...sve se gradi neplanski i samo da se nabije stambena kvadratura, jedino onaj kvart oko tuškog ima dobro uređene parkinge a i to je pitanje kolko će trajat
Vozi mercedes polovan od 30k a registruje na 12 rata...valja ga poperit upravo po prometnim saobraćajnicama da se vidi raskoš
trpi bgm, pitaj svakoga taksistu
Cega je bolje ? Ono sto je on napravio i koje saobracajnice je ofarbao je genocid !!
I nije mi jasno takodje da jedan jedini politicar ne izadje i kaze. Ok,kad je vec ovako,daj da kad dodje 1.sep ili oktobar da pomicemo stubice i pustimo saobracaj.Pa na proljece vrati. ..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zašto, ja sam vozio juče i danas biciklo. Prije ga makni u jul/avgust.
Sa druge strane kao sto se može vidjet iz priloženog nisi mogao da koristiš reguarono tu traku pa ne pozivaš političare na protest![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks