Originally Posted by
kimmi
Mislim da su svi imali pravo da daju predloge "svojih" eksperata, od URE, preko Demokrata, pa do SNPa i DFa.
To što DF neće nikog da predloži sem MMK, jer su oni bogom dani za sve, ne treba da utiče na izbor eksperata koje drugi predlože. Naravno, ako Zdravko ima ljude sa boljim referencama, samo naprijed.
Bez obzira, svakako su mi prihvatljiva ova imena koja se pominju. Fakat, Jovićević je malo čudan izbor, i više mi djeluje kao da je ipak DF dao predlog nekih vanstranačkih ličnosti.
Al ajde da sačekamo do sjutra.
A sigurno ima i ovoga što reče @SKOJ da neki kojima je nuđeno su ladno rekli da nisu zainteresovani.
Nije mi jasno što je sad paljba na URU? Jesu dali neko saopštenje kontra formiranja vlade ili nešto da nisam ispratio?
Nema nikakve paljbe, bar sto se mene tice, no me vjerovatno nisi dobro razumio. Ja ne kazem da ce on ideoloski da oponira URA-i, vec po pitanju personalnih resenja mora da pokaze neki vid nezavisnosti u odnosu na njih. On je uri udovoljio po glavnom pitanju, sustinskom i kljucnom njihovom uslovu, da vlada bude ekspertska. Tacnije, nije im udovoljio, nego su se nasli tu, jer je to i njegova vizija najboljeg resenja u ovom trenutku, ako ga dobro kapiram. Pa u vezi sektora bezbijednosti, tu ce im vec udovoljiti. Iako bi, siguran sam, imao on mozda nekog drugog na umu, ali neka ide kako ide... Ali kad su konkretno personalna resenja u pitanju, stani malo serdare, ipak sam ja neki mandatar odje, ocamuebem!
Tu mislim prvenstveno na Pavicevica, od kojeg je i pocela ova prica, a protiv koga ja ama bas nista nemam. Vjerovatno ni Krivokapic. Ali ima podjednako dobrih resenja i iz njegove kuhinje, pa time moze da demonstrira da nije sve po diktatu ure. To hocu da kazem.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks