Page 123 of 214 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... LastLast
Results 3,051 to 3,075 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne znam sto ti smeta da komentarisemo kandidate, neko nekog zna po cuvenju, neko licno, sad treba da cute ljudi o tome da ne bi... sta, ugrozili proces selekcije?

Za ostalo se slazem.
    Nemam ja nista protiv da se komentarisu kandidati, ali koji kandidati? Komentarise se na rekla-kazala, kazem da se saceka pa cemo onda svi komentarisati, nista drugo...

2. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Nemam ja nista protiv da se komentarisu kandidati, ali koji kandidati? Komentarise se na rekla-kazala, kazem da se saceka pa cemo onda svi komentarisati, nista drugo...
    To si u pravu, nego se upeca covjek na pominjanje imena...

4. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević jedno je od imena koje se pominje za tu funkciju u ekspertskoj vladi mandatara Zdravka Krivokapića, dok za mjesto ministra odbrane figurira pukovnik u penziji Vladislav Vlahović, saznaju "Vijesti"

Jovićević je blizak Demokratskom frontu, trebalo je da bude i njihov kandidat na predsjedničkim izborima 2018., a mediji su ga nerijetko označavali kao bliskog regionalnim i stranim obavještajnim službama.

Vladislav Vlahović je bio komandant Vazduhoplovstva Vojske Crne Gore, a nakon toga prvo savjetnik u Misji pri NATO u Briselu a potom v.d. šefa te misije.

Kako Vijesti saznaju URA koja od početka insistira na bezbjedonosnom sektoru je izričito protiv tih kadrovskih rješenja.

Sinoć je Nebojša Medojević, jedan od lidera DF, na svom FB profilu napisao da je buduća ministarka prosvjete, nauke i kulture i sporta, što će po planu Krivokapića biti jedan resor, trebalo da bude imenovana Vesna Bratić, bliska saradnica mandatara koja ga je naslijedila na čelu NVO “Ne damo Crnu Goru”. Medojević je ocijenio da je Bratić član parapolitičke organizacije koja nije izlazila na izbore a sada, kako je napisao, može da postane ministarka.

Kao kandidati za resor zdravlja pominju se dr Jelena Borovinić Bojović i dr Vuk Kadić.

Kako je već objavljeno dr Bojović je supruga Dragana Bojovića, poslanika sa liste ZBCG, čiji je rođeni brat Kiril, vladika SPC za Latinsku Ameriku.

Vuk Kadić je sin pokojnog dr Ranka Kadića, nekadašnjeg lidera Demokratske srpske stranke.

Vuk Kadić bio je član ekspertskog tima Krivokapića.

Ranije je pominjano da je resor finansija gotovo siguran za Milojka Spajića, koji se školovao i radio na Zapadu.

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokpaic danas je u Danu ponovio tezu da ce njegov kabinet biti ekspertski i da u njemu nece biti niko sa poslanickih lista koje su participirale na posljednjim izborima.

Krivokapić je potvrdio i da planira smanjiti broj resora na 12 umjesto sadašnjih 18 kao i da će na čelu resora biti 12 apostola koji treba da budu maksimalno posvećeni vađenju zemlje iz duboke ekonomske i epidemiološke krize.

izvor: www.vijesti.me

Eto, ko voli da licitira imenima...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

A zašto je URA protiv ovih rješenja u bezbjednosnom sektoru? Mislim prije svega na Vlahovića, koji je godinama u misiji CG pri NATO u Briselu.

S druge strane, ovaj Jovićević je za mene potpuna misterija. Čovjek se godinama pominje u medijima, a ja ne znam ni kako izgleda. Šta radi, đe radi i zašto je taj hype oko njega - nije mi jasno.
    Last edited by Viscount; 04-11-20 at 15:23.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    906 Posts

Ima li nesto da odgovara URI? Gori su od Medojevica i Mandica.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by 17.posa View Post
    Eto problem je da kulturu i prosvjetu daš nekom ko je porijeklom iz BiH i odrastao u BiH.
    Srpkinja, Trebinje, šovinistički direktori, suptilno posrbljena djeca, ... Ubio te DPS sa odbranom države, meni se čini.
    Samo ti kazem koja ti je prica iza. Dje neko porijeklom iz BiH bude ministar kulture.
    Zajebi sto ima CG drzavljanstvo i puno pravo da bira i bude birana, sto ima reference i radi na univerzitetu, pa je upoznata i sa problemima istog i studenata..... ocigledno za vas indoktrinirane za ovih 30 godina to ne valja.
    Rekoh ti ja kako gledas ko su eksperti. Imali ste 30 godina da dovedete eksperte. Imali ste 14 godina da ove ljude ne smatrate izdajnicima jer nisu glasali onako kao mi. Da ih ne smatrate gradjanima drugog reda i da ih maltretirate i hapsite. I za receno na FB.
    Ovo je vasa krivica sad, ne moja. Pricacu ja i protiv njihovog "srbovanja", ali se ne osjecam ni malo odgovornim. Ovo ja vasa kasa, pa sad trpite.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

10. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

za mene nema nikake misterije. iz crkve rekli arhimandataru da se poništi&povuče&promijeni zakon o vjeroispovijesti a za ostalo nije važno. rekoše, zayebavaj se sa narodom zdrale, neka se zabavljau licitirajući imenima takozvane vlade, nijesmo ludi da se bavimo demontažom dps-ovske lupeštine, korupcije, pomora ptica i ostalih strahota koje nam je dps priređiva sve ove decenije. krivi veli, oću li reći da će vlada biti poznata 8. novembra pa da pomjerim za 11....i svi udare u zdrav, grohotan smijeh. pa još dok se skupština pošlje zakaže i verifikuje, eto nove godine i božića. morau dat vremena dps-u da ispeglaju što se peglat može.
    Last edited by brutajle; 04-11-20 at 15:42.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Samo ti kazem koja ti je prica iza. Dje neko porijeklom iz BiH bude ministar kulture.
    Zajebi sto ima CG drzavljanstvo i puno pravo da bira i bude birana, sto ima reference i radi na univerzitetu, pa je upoznata i sa problemima istog i studenata..... ocigledno za vas indoktrinirane za ovih 30 godina to ne valja.
    Rekoh ti ja kako gledas ko su eksperti. Imali ste 30 godina da dovedete eksperte. Imali ste 14 godina da ove ljude ne smatrate izdajnicima jer nisu glasali onako kao mi. Da ih ne smatrate gradjanima drugog reda i da ih maltretirate i hapsite. I za receno na FB.
    Ovo je vasa krivica sad, ne moja. Pricacu ja i protiv njihovog "srbovanja", ali se ne osjecam ni malo odgovornim. Ovo ja vasa kasa, pa sad trpite.

Pa to je tvoj problem, moraš da me svrstaš u DPS&co, da bi nešto napisao. Eto dakle ti misliš da će Trebinjka da srbuje, ali da sam ja kriv jer ti misliš da sam glasao za onu vlast. Možda i nemas lošu namjeru, nego si se malo pogubio.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by 17.posa View Post
    Pa to je tvoj problem, moraš da me svrstaš u DPS&co, da bi nešto napisao. Eto dakle ti misliš da će Trebinjka da srbuje, ali da sam ja kriv jer ti misliš da sam glasao za onu vlast. Možda i nemas lošu namjeru, nego si se malo pogubio.
    A ne moram. Znam ja da si ti stari opozicionar, nego ovi eksperti nista ne valjaju.
    Sta ces, mi neostvareni jedva docekasmo a sad ce da nas zajebu

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    A zašto je URA protiv ovih rješenja u bezbjednosnom sektoru? Mislim prije svega na Vlahovića, koji je godinama u misiji CG pri NATO u Briselu.

S druge strane, ovaj Jovićević je za mene potpuna misterija. Čovjek se godinama pominje u medijima, a ja ne znam ni kako izgleda. Šta radi, đe radi i zašto je taj hype oko njega - nije mi jasno.
    A ono, moze im se, dogovor je da treba da imas konsenzus za policiju i ANB. Nije pominjano za odbranu.

Ne znam ni ja sta je njihov problem sa Vlahovicem.

Jovicevic je cudan svat, odani DPS-ovac dok se nije kao ministar unutrasnjih okrenuo protiv Mila i naredio punu istragu seksualnog iskoriscavanja Moldavke S.C. Od tada ga DPS mrzi beskrajno, godinama su drzali prazno mjesto u nizu portreta ministara unutrasnjih poslova u holu ministarstva tamo gdje je on trebao da bude.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Pa realno, nijedna stranka koju sam glasao od 96. na ovamo, nije bila ni prije izbora na vlasti, ni poslije izbora na vlasti. A da sam bio neka ljuta guja opoziciona kao ti, nisam osim perioda 96-01.
    Nego ko će vas da zajebe sad? URA? Oni će dobiti ekapertsku vladu, trazice da se o zakonu o slobodi vjeroispovijesti postigne koncenzus i svi zadovoljni. Ne vidim način da te zajebu

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

mene je najvelji stra e će eskpret za odbranu prošpijat neprijatelju kaku vojnu tajnu

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Komentarisao bih kandidate za ministra zdravlja, posto se u bezbednost ne razumijem. Za bezbednost je URA��

Dr Jelena Borovinic Bojović, načelnica pulmologije. Malo joj ovaj odnos prema epidemiji i javnim okupljanjima loš, eto i objašnjenje gore, da se ne ponavljam��. Ali hvale je da je dobar i posvećen doktor. Eto načelnica je pa nešto ima tu i oko te organizacije. Bolje bi bilo da bude direktor KCCG, jer ako ona ne bude biće onaj p.sro.
    Dr Vuk Kadic, radiolog kažu, baš dobar, jedan od najboljih u CG, a veoma mlad. Radi u Hipokrat, dakle nema iskustva sa organizacijom u javnom zdravstvu. Zvali su ga sad da u Moj Lab pogleda opremu koju su dobavili, možda i ne samo to.

Kenan Hrapovic, neće taj vise, ne strecajte.

Eh da kad smo već kod zdravstva, jedna vijest sa ginekologije. Milo juce posta đed, pa ko ima obavezu da ide na povojnicu, neka spremi kovertu
    Last edited by 17.posa; 04-11-20 at 17:19.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ja sam se nada za Srđu Pavićevića, ali ovo izgleda Zdravko piči kako on misli, ne obazire se puno.

Al meni ne smeta, sve je bolje od MMK i političara, koji samo gledaju rejting partije i stranačke interese, u vladi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 04-11-20 at 19:27.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Jel ovo sjutra predstavljanje vlade??

https://www.vijesti.me/tv/emisije/48...ertski-kabinet

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ja sam se nada za Srđu Pavićevića, ali ovo izgleda Zdravko piči kako on misli, ne obazire se puno.

Al meni ne smeta, sve je bolje od MMK i političara, koji samo gledaju rejting partije i stranačke interese, u vladi. ..

Neki "prvoizabrani kandidati" su glatko odbili ponudu pa vodi racuna i o tome.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ja bih prije rekao da je malo sitan i URA-ine zadrtosti u pogledu nekih resora, obzirom na njihovu realnu snagu, pa pocinje da ih tretira kao i DF. Sto je skroz posteno po meni. Ne bi ni malo bilo lijepo da udovoljava predlozima URA-e, a ovamo da keca DF dje stigne. Ni po babu, ni po stricevima.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

22. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Puna podrška za Krivokapića.

Ukoliko zadrži ovaj nivo principijelnosti i otvorenosti do sljedećih izbora, nisam baš siguran da bih opet glasao URA. Naravno, ovo pod uslovom da Zdravko formira stranku i izađe na izbore samostalno.

Bilo kakva koalicija koja u sebi sadrži bilo koga iz DF-a jednostavno ne dolazi u obzir. Eto kad moram reć da je i DPS bolja opcija.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja bih prije rekao da je malo sitan i URA-ine zadrtosti u pogledu nekih resora, obzirom na njihovu realnu snagu, pa pocinje da ih tretira kao i DF. Sto je skroz posteno po meni. Ne bi ni malo bilo lijepo da udovoljava predlozima URA-e, a ovamo da keca DF dje stigne. Ni po babu, ni po stricevima.
    Tačno. Krivokapić je imao kikseve sa napadom na Vučića i ovo oko sahrane đe nije nosio masku ali i dosta dobrih poteza...

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

ne bih ja rekao da mu je kiks izjava za Vučića. poene je dobio bar kod mene što nije potrčao za Vučićem u nedelju. jasan pokazatelj da on nije Manda

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

26. The Following 6 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Za Jovićevića još i nekako da razumijem, to je stara zmija, mada ga znam po službenoj dužnosti iz vremena SČ

Za Vlahovića mi nije jasno, ako je tačno da je URA protiv, zašto je protiv, jedino da pošto-poto guraju Grahovca?

Thanks Thanks Given 
    8,803
    Thanks Thanks Received 
    3,917
    Thanked in
    2,339 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Jel ovo sjutra predstavljanje vlade??

https://www.vijesti.me/tv/emisije/48...ertski-kabinet

Ako se Guzichko sjutra ne raznese ispred Skupshtine i sabotira sve,ne zayebavam se uopshte,koliko se zaigrao i pogubio,potrebna mu je pomoc,jbg.
    Last edited by AL no1; 04-11-20 at 21:28.
    ...

29. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Mislim da su svi imali pravo da daju predloge "svojih" eksperata, od URE, preko Demokrata, pa do SNPa i DFa.

To što DF neće nikog da predloži sem MMK, jer su oni bogom dani za sve, ne treba da utiče na izbor eksperata koje drugi predlože. Naravno, ako Zdravko ima ljude sa boljim referencama, samo naprijed.

Bez obzira, svakako su mi prihvatljiva ova imena koja se pominju. Fakat, Jovićević je malo čudan izbor, i više mi djeluje kao da je ipak DF dao predlog nekih vanstranačkih ličnosti.

Al ajde da sačekamo do sjutra.

A sigurno ima i ovoga što reče @SKOJ da neki kojima je nuđeno su ladno rekli da nisu zainteresovani.

Nije mi jasno što je sad paljba na URU? Jesu dali neko saopštenje kontra formiranja vlade ili nešto da nisam ispratio?

Last edited by kimmi; 04-11-20 at 21:30.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    ...

Za Vlahovića mi nije jasno, ako je tačno da je URA protiv, zašto je protiv, jedino da pošto-poto guraju Grahovca?
    Kud Grahovca, koji je Medo u najavi, svuda vidi nekakve zavjere i dugu ruku tajnih sluzbi? Nije bas sav u vinklu covjek.

Page 123 of 214 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)