Ili ih placa Milo ili pokusavaju da sacuvaju biracko tijelo, jer su ukapirali da ih Krivokapic gasi. Ono sto je sigurno Vucic ih placa.
iskreno mislio sam da ce sacekat makar formiranje vlade pa tamo od proljeca da pocnu sa busenjem i pripremom teretna za vanredne izbore. ali DF je to.
f6
https://twitter.com/BojanBaca/status...861341701?s=09
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ove 3 budale,iako su svjesni da im se narod sprda,idu logikom da shto vishe budalecaju vishe ce se narod primiti na idiotizme koje izbachaju hahaha a shto je ovo
...
Pazi, tako funkcioniše propaganda.
Pa šta rade Vučićevi mediji non stop.... satanizuju ljude koji se usude da kritikuju sa nekakvim poluinformacijama koje onda nadograđuju do besmisla.
Sto puta ponovljena laž postaje istina. Naš narod u makar 70% slučajeva pročita samo naslove.
Evo za Đilasa i ja mislim da je lopov, jer ono nemoguće je da nije kad samo to pričaju na TV po cijeli dan, a kad staneš i razmisliš da evo 8 godina nisu podnijeli ni jednu osnovanu krivičnu prijavu protiv njega, a kontrolišu i tužilaštvo i sudstvo. Reko bi čovjek da je Đilas vladao Srbijom, a on bio gradonačelnik Beograda.
Vjerovatno nije dobar primjer, jer i pored svega mislim da Đilas nije cvećka, ali sigurno nije toliki lopov i muljator kakvim ga SNS mediji opisuju.
E sad DF pokušava sa tom tabloidnom propagandom i pokušaće da zadrže to hard core srpsko biračko tijelo u CG, a na račun priče da je čovjek koji ljubi zastavu sa 4 ocila u stvari izdajnik srpstva. Tu če pored Borbe da im pomognu i CDM, Antena, Pobjeda i RTCG
Njihov problem je što njihovi glasači to, sem Borbe, i ne čitaju.
Last edited by kimmi; 04-11-20 at 09:32.
DF uvijek raste kad prave neki cirkus. To je jedini način da dobiju prostor u medijima, a sami mediji im u tome svesrdno pomažu.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Подигли су љествицу високо (или ниско како ко види) тако да изјаве у медијима немају исту тежину као онда када су им растурени протести 2015 и кад су ухапшени 2016.
ДФ може да дигне потврђивање осуђујуће пресуде, не знам да ли би им супротна одлука политички користила.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Valjda više niko nema iluzija da je Knežević išta bolji od svojih saboraca.
Ne postoji nešto što se zove vlada oročena na period taj i taj. Vlada se bira na period od četri godine. Da, ista može biti smijenjena u parlamentu puno ranije.
U kojem momentu će DPS i DF glasati da se obori vlada?
Ukoliko se ne promijeni sistem već se dese samo personalne promjene to će stabilizovati ove dvije grupacije i onda kada ocjene povoljnost pada vlada.
Ukoliko se primjeni sistem manevarske mogućnosti ove dvije grupacije se bitno smanjuju te im ostaje ,,graja" i ostali vidovi ,,koprcanja".
Obzirom na situaciju kod nas (a koju je ova pandemija samo ogolila) neće biti lako smijeniti sistem, za to je potreban proces. Očekujem, kao realnu, kombinaciju ove dvije varijante. Biće po dubini dosta opstrukcija promjeni sistema tako da će se i tu vidjeti dosta ove druge varijante, ili ako bude izvjesno da će sistem da se promijeni možda se i ,,žrtvuju" tada i obore vladu...
Elem, biće ovakvih ,, ispada" još puno, puno,... a možda će početi da spadaju u domen onih ,,dosadnih reklama"...
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 04-11-20 at 10:32.
Ima jedna mnogo opasnija stvar koja se desila u poslednje vrijeme , a to je priča Žarka Rakčevića. Ako iko smatra da je onako pečatno bezobrazno ismijavanje biračke volje građana Crne Gore normalno, neka istupi da me demantuje. Onakva priča je meni opasnija od dvades' Medojevića...
Jesi odslušao cijeli intervju, ili samo komentarišeš spin naslove iz Borbe?
http://indeksonline.me/2020/10/ako-v...la-u-politiku/
Ja se slažem sa možda 2/3 onoga što je kazao. Malo mu ego trpi jer ga očigledno Dritan ne ferma puno. Lično ga ne cijenim zbog mnogo toga, ali ne vidim što je u ovom intervjuu ismijavanje biračke volje.
Evo istupio sam. Udri!
P.S.
Može Rakčević da glasa doma samo, u parlamentu ga nema što je dobro.
P.P.S.
Što god da napišeš, ne mogu ti odgovorit narednih sat dva, zbog nekih obaveza.
Last edited by kimmi; 04-11-20 at 10:50.
svi su nestrpljivi, ali ja ne bih lako obuo Zdravkove cipele i sa ovom balafurdijom se gonio po cijeli dan a u isto vrijeme trazio najbolje rjesenje za trenutnu situaciju + da svima to odgovara
milim da se previse ocekuje za ovo malo vremena i da je realna prica o reformskoj prelaznoj vladi, df to zna, zato upiru koliko mogu da dodju do ministarskih fotelja da ucvrste svoj uticaj i spremniji podju na izbore, sve ostalo je cisto zamlacivanje i laz
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
nijesam glasao za Zdravka, ali je coek pravo osvjezenje za politicku scenu i ono sto najvise cijenim kod njega je to sto gura svoju pricu i ne ferma nikoga zivoga pored svih pritisaka
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
ko se u kolo vata u noge se uzda. nije se trebo prifaćat nečeg čemu nije dorasto. odlazeća (a morebit i buduća) vlada ništa ne radi evo skoro 3 mljeseca a krivi ne izlijega iz religioznog zanosa. i mene je bio simpatičan prvih 45 dana od izbora. sad mislim da je on crnogorski koštunica. ako me razumiješ...
Last edited by brutajle; 04-11-20 at 11:16.
Postavio si link u kojem nije prenešen cijeli intervju. Iako sva njegova priča zvuči onako demokratski slatkorječivo, jasno je da iza njegovog stava stoji veliki znak stop za DF i za one koji su glasali tu koaliciju. On to veoma jasno kazuje pominjenjem u emisiji kroz njegov perfidni osmjeh "ne bih ulazio u tu komunikaciju lidera DF-a sa američkom ambasadorkom". Drugo, opet se služi lažima, podsjeća da su ušli u izbornu trku sa planom ekpertske vlade i kaže da su obećali da će ići u koaliciju sa građanima Crne Gore. Jasno je da on sa jedne strane ostaje pri stavu da je najbolje rješenje ekspertska vlada ali da je ekpertska vlada isključivo ona koju aminuje SAD, a ne ono što želi većinska volja građana Crne Gore sa kojom je on htio biti u koaliciji. Otud i njegov ironičan osmjeh kada kaže "ne bi ulazio u tu komunikaciju lidera DF-a sa američkom ambasadorkom" aludirajući na to da je i njima jasno da iza takvog stava stoji najjača sila na svijetu a ne volja građana. Ono što se veoma jasno može zaključiti jeste da ovo nije pitanje nikakve ekspertske vlade po volji građana Crne Gore, već jedan prelazni sastav po volji ambasada u kojem ne možemo zaključiti ništa osim da će ona biti samo kreirana kao prelazno rješenje do novih izbora uz jasnu poruku da u nijednoj vladi neće biti mjesta za one kojni glasaju DF u ovom konkretnom slučaju jer će se uvijek potezati priča o novim ograničenjima za sve oni koje okuplja DF. Da li je to po tebi demokratija?
P.S Imam i ja obaveza tako da ne mogu ni ja baš sve da izdetaljišem iz njegovog intervjua..takođe odma da napišem da mi se lijepe etikete da sam deefovac i slično.![]()
Last edited by Director; 04-11-20 at 11:22.
Sastavice vladu Krivokapic ne brinite dusebriznici, ali dobro nema boljih eksperata nego sa ovog foruma, nema u sta se ne razumiju.
Dorastao je on i za vece stvari a ne da sastavi vladu, samo da izbaci ona tri gmaza iz DF-a i da krene na bolje.
Ova trojka će ovu novu vladu oboriti prvom prilikom čim nađu dovoljan razlog, problem je što se vlada pravi a nema zdrave atmosfere oko nje, Zdravko jedino može izgurati svoju agendu sa svojom strankom dok god ova trojica budu imali mogućnost da se petljaju ne može biti stabilnosti vlade.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
@kimmi,pa bio sam jasan bash iz razloga jer ima mnogo chitalaca ovdje koji slozenije izlaganje ne bi skontali,a jako dobro znamo kako funkcionishu ti koje si naveo i da 10 x izgovorena laz pstaje istina u mozgovima takvog kapaciteta,ujedno je ovo odgovor i za tebe @SKOJ,jer zaoista sam u nekoj frci i sa vremenom i svim i svachim,prashtajte.
P.S.Mandatar bi bash trebao da izadje ii ismijava dotichne budaletine,nije bash nash narod toliko naivan,Srbija je ipak neka druga pricha,puno vishe ljudi pogodnih za manipulisanje te vrste.
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks