:lolblue:
OHH, krompiricu!
Da li ste se nekad smuvali sa nekim sa foruma? I, uopshte, da li to praktikujete, i shto mislite o tome?
Molim da se ova tema shvati ozbiljno![]()
Ja sam jednom imao phone sex s jednom forumasicom. Mada nisam siguran da je i ona to shvatila na isti nacin.
Necu da je imentujem, jer ce ispasti da je ona glupa, a ja perverznjak
Ina e mislim da je to bas bolessno.
Vecina ljudi je zla
bonja i intruder se jopet sprdaju sa narodom...
Kako Vaša bolest ?
oh intruderu ljubavi moja hahaahahahah eeeee dje si dje si
Biću tvoj deda mraz...
Vala ne josh uvijek![]()
I WaNnA Be LikE BaRbIe,ThAt BiTcH gEtS eVeRyThInG...
- Love built on beauty, soon as beauty, dies.
U moru velikih zivotnih tema mislim da smo svi zaboravili na Ljubav, a to je ono shto nas spaja. Volio bih chuti vase komentare na ovu temu, skrhana srca i uspjele veze...pishite...
ajde vecj sa chata pa i ok ali sa foruma preko pm-a ili kako ? :P
Kako Vaša bolest ?
Strasno. Sad cu traziti da te downgrade-uju.
Vecina ljudi je zla
Sa podmijehom se podsmijehivati ( :mrgreen: ) Ljubavi - to moze samo bezsrcna osoba. Svi pricaju o ljubavima, a niko da otvori srce, pa makar i glavu. Eh licemjeri...
ajme, kako cu to prezivjeti
intludel, otvori se slobodno, nikom necemo reci![]()
Kako Vaša bolest ?
Otvara se intruder dosta puta... :mrgreen:
Nego red je da ovi mladji kazu dvije...
ovi stari treba da sluze kao primjer ovim mladjim![]()
![]()
Kako Vaša bolest ?
/me muwa kIkICu,ali nishta..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kikicu poznajem, dobra je djevojka i voli mladje momke. Njen moto je onaj poznati "mladje ali sladje". Studira u BG, voli kolache, cizmice i chlan je SPS-a. Davno je imala vezu sa Ivicom Dachicem, ali necemo sad o tome...
Hvala ti shto si nam se otvorio...idemo dalje...
Ljubav je od kompromisa covjece. Ona voli sarmu, a ti rashtan - nadjete se na musaku.
˝Ljubav ne zna za granice˝
Ona je bila moderator.
On je bio Junior Member.
Našli su se na jednom od topica ˝Sex i erotika˝
Rekoše jedno drugom: ˝I think that this is a beginning of a beautiful friendship˝
Sada su oboje moderatori.
:yipiiii: :yipiiii: :yipiiii:
I WaNnA Be LikE BaRbIe,ThAt BiTcH gEtS eVeRyThInG...
- Love built on beauty, soon as beauty, dies.
Konachno malo poezije![]()
Bješe to vrijeme predtrnzicionizma... ja nadahnut, luckast i dosta poznat na tadašnjim prostorima. Ona iz čuvene familije, al suprotnih shvatanja... No, ipak se odlučismo da rizikujemo, i pokažemo kako i na ovom komadu zemlje postoji ono što se zove... LJUBAV!! Što nije bilo jednostavno za onaj period, mora se priznat.
Kako nije smjela ostajat na chat poslije 11 i po, tako nije imala uvid u moje ponašanje, što joj i nije smetalo do pojavljivanja foruma, kad su dušmani počeli da joj šalju privatne poruke sa copy/paste tekstom mojeg čuvenog zavođenja, koje sam primjenjivao isključivo sa stranim državljankama koje su dolazile na #montecafe. A razlog je bio samo i jedino dovođenje stranih turista u, tada još ne tolko turistički atraktivnu i razvijenu, Crnu Goru.
Ljubav je prerasla u ljubomoru, a ljubomora u razdvajanje naših srcadi na 4 dijela... baš ka jabuka.
Od tada ne volim voće i sve strance koji dođu u Crnu Goru, ćeram nazad svojim kućama... Kolko je u mojoj moći.
A ona... patila je neko vrijeme, dok se nije pojavio tamnošnji AOP sa #montecafea, koji joj na prvom čatovanju pokloni vječni + (voice) i ubači joj na nick opciju set kill on. Nije znala da je umio da mijenja nickove, što je i činio, kako bi zavodio druge đevojke, a na moje insistiranje da me makar posluša, kako bi saznala istinu, rekla mi je: »Od sad si na ignore list«.
Od tada sam imao mnogo drugih, i volio sam ih iskreno... al nju... Nikad nijesam prestao da je volim, i nikad nikog ka nju voljet neću... Al opet, nikad joj se ne bi ni moga vratit... Jer onu jabuku koju je ona na 4 dijela preśekla, do posljednjeg zalogaja iźede baba Miluna one zvjezdane noći kad prvi put probah drogu... na dan našeg raskida...
................
................
Ne mogu dalje, izvinjavam se....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks