Originally Posted by
kimmi
O pola tih koje navodiš ne znam puno, ne pratim političke biografije stranačkih funkcionera (bilo koje stranke), naročito nižerangiranih...
Što se tiče i prvog posta i Dritana, a i ovog dijela.... mada kolko me sjećanje služi on je bio izričit u parlamentu i glasao za nepovjerenje vladi.
SNP je nastao dijeljenjem zajedničkog DPSa, a od SNPa su nastale Demokrate. Pa Nebojša Medojević je izdao LSCG i kritikovao ih zbog eventualne saradnje sa opozicijom. Narodna stranka, od koje je potekla SNS posle preimenovana u Novu je takođe participirala sa DPSom.
Ili je zajednički DPS bio simbol demokratije ili su svi bili u istom kolu. A Pedolino Bulatović kreator najveće izborne kradje učinjenje na štetu Narodne sloge i SDPa, sa svojim većinskim sistemom.
Što se tiče mog dvorišta, nisam član URA iako sam ih glasao na zadnjim izborima. Mada sam sam sebi rekao da ću potpisati pristupnicu u URU ako izdrže i uspiju da Mande, Meda, Pipuna i Slavena ne bude u vladi.
Toliko od mene.
Što se tiče borbe za fotelje, presmiješna ti je priča, jer svi imamo oči i vidimo ko je upro da bude ministar. Ne ulazim u polemiku više.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bookmarks