Quote Originally Posted by Roblex View Post
Ovaj Kimmi bi trebao pomesti u svom dvorištu umjesto što drugima drži govoranciju.

1)Dritan Abazović je bio poslanik stranke koja je spasila DPS. On jeste podnio ostavku ali ga to ne abolira od saradnjensa Pajovićem i Azrom Jasavić u koje se kleo.
2) Caro Pavličić, bivši kadar SDP koji je sada prešao u URA-u.
3) Valerija Saveljić, bivši finansijski direktor Plantaza koja je potpisivala lažne izvještaje. Prešla u URA-u tek kada joj je Verica smanjila platu na 1200 eura . Dok je Vaki primala 4000 mjesečno bilo je sve ok, kad je pala sa platom onda je pristupila URA-i i postala borac za pravdu.
5)Tatjana Bečanović "da zivimo bolje" Djurisič i Rajka Glusica, prešle u opoziciju kada im je DPS oduzeo katedru za crnogorski jezik.
6) Božena Jelušić, bivši glasač DPS koja je u politiku ušla prije desetak godina.
7) Zoran Miljanić, zviždač iz DPS-a koji je prešao u opoziciju.

Evo ti Kimmi desetak stranačkih kolega pa se njima malo jesu li i dalje za DPS. Pušti fkkinf NOVA-u i njihovih 8 mandata i dva miniatarstva koja će imati.

O pola tih koje navodiš ne znam puno, ne pratim političke biografije stranačkih funkcionera (bilo koje stranke), naročito nižerangiranih...

Quote Originally Posted by Roblex View Post
URA je stranka koja je po strukturi članstva sastavljena većinom od bivših pripadnika režima koji su izvisili za privilegije. Upozoravam vas da će baš oni prvi potrčati za funkcijama i privilegijama optužujući ostatak opozicije za to po sistemu " drž'te lopova".
Na podmukao i podli način optužuju ZBCG da hoće funkcije a upravo je URA ta koja je gladna funkcija.

Ko ima oči neka pročita ovaj post i time zaključujem pisanje.
Što se tiče i prvog posta i Dritana, a i ovog dijela.... mada kolko me sjećanje služi on je bio izričit u parlamentu i glasao za nepovjerenje vladi.

SNP je nastao dijeljenjem zajedničkog DPSa, a od SNPa su nastale Demokrate. Pa Nebojša Medojević je izdao LSCG i kritikovao ih zbog eventualne saradnje sa opozicijom. Narodna stranka, od koje je potekla SNS posle preimenovana u Novu je takođe participirala sa DPSom.

Ili je zajednički DPS bio simbol demokratije ili su svi bili u istom kolu. A Pedolino Bulatović kreator najveće izborne kradje učinjenje na štetu Narodne sloge i SDPa, sa svojim većinskim sistemom.

Što se tiče mog dvorišta, nisam član URA iako sam ih glasao na zadnjim izborima. Mada sam sam sebi rekao da ću potpisati pristupnicu u URU ako izdrže i uspiju da Mande, Meda, Pipuna i Slavena ne bude u vladi.

Toliko od mene.

Što se tiče borbe za fotelje, presmiješna ti je priča, jer svi imamo oči i vidimo ko je upro da bude ministar. Ne ulazim u polemiku više.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk