Results 1,851 to 1,875 of 5161

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    1. Pretpostavljam da je vlada ekspertska ako je čine ljudi koji nisu iz stranaka nego stručnjaci iz određenih oblasti. URA je tu tvrdo stajala dok Daka nije skuvao žabu, a sada da se vadimo da Krivokapićev stav.
    Ponovimo, šta je najavio Abazović nakon izbora: https://mondo.me/info/Crna-gora/a867...RAZENOSTI.html. Ne čini li ti se da je malčice marginalizovana ova osnovna ideja URE?
    U međuvremenu došli do toga da stranke traže da im se daju određeni resori, a onda da oni isporuče ministre. Pa nije baš ekspertski. Evo pojavljuje se i Hazbija da dobije 1 ministarstvo (pretpostavljamo ono što je bilo namijenjeno za BS). Naći će URA odličnog hazbijhinog eksperta

2. Za sada se tema zove Novi sastav vlade i priča se o tome. pa eto još ne možemo prilčati o rezultatima, ali biće prostora i za to. DPS je negativnu selekciju razvio do nivoa religije, zbog čega je između ostalog i poginuo na izbore. Ajde da ne pričamo o DPS on je opozicija. Nego da pričamo o novim vlastima.
    Poređenje što su prethodni činjeli je kao kod majsotra "ko ti je ovo radio". Ok, majstore, izrecituj čuveni majstorski citat i pređi na stvar i popravljaj auto ako umiješ. Tako da priča"a što je DPS radio" je malo passe. Đe ima materijala neka se time bave pravosudni organi. Čak mislim da ima par tema na forumu o tome.
    Jeste da kazes da smo tvrdili, ali da te podsjetim. Ja licno, a i jos pojedini koji su pisali ovdje su rekli da naci eksperte koji nisu u partijama u CG dje je sve bilo podredjeno politici, pa i muzicka scena, je apsulutno nemoguce.
    I svi to ovdje znamo osim tebe koji se drzis semantike.
    Ako je neko strucan u svojoj oblasti, zasto ne moze biti u politickoj partiji. Da bi vi iz DPSa rekli, eto vidite. Prica ti je na nivou djeteta 12 godina. I to sa namjerom, nemoj da ga ukapiras drugacije. Pisanje je sa namjerom maliciozno.
    Kada se prica o vladi eksperata(mada je to za CG bas pretjerana izjava), vise mi odgovara strucnih ljudi, prica se o tome da nije kvalifikacija ono medovo koga su vise hapsili ili je stajao na ulici.
    Niko ovdje nije naivan osim vas koji se nadate povratku DPS kroz sirenje defetizma i razocarenja ljudima koje ste ubili u pojam 30 godina.
    Ta prica "eto vidite nisu nista bolji od DPS" sa pozicija nazovi opozicionara mi je poznata. Eto ga pun DF takvih likova

Eto te ko Rakun u svoje pero. Naslov je kralj, ko ce citati dalje
    Abazović naglašava da je uslov koalicije “Crno na bijelo” da se formira ekspertska vlada.

“Trebaju da nas predstavljaju stručni ljudi, dostojanstveni. Režim i mafija učiniće sve da do toga ne dođe.
    Ajde mi nadji dio dje se kaze da je ekspert nestranacka licnost.
    Kad vec forsiras.
    To sto ste se u DPS navikli da ste nesposobni, pa su vam strucnjaci van politike, je vase kadriranje i 30godisnja praksa
    Last edited by Hell Raiser; 21-10-20 at 10:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)