Zar je nemoguce da stranka ima da ponudi eksperta? Ili treba samo da dolaze u obzir ljudi koji se nikad nisu pridruzili nijednoj stranci?
URA nije mandatar, vec Krivokapic, a Krivokapic je od prvog dana govorio da ce bit mjesavina politike i struke.URA je tu tvrdo stajala dok Daka nije skuvao žabu, a sada da se vadimo da Krivokapićev stav.
Evo i ja sam trazio da mi daju ministarstvo, to ti je jos jedan dokaz da vlada nece biti ekspertska :-) Mozda da sacekamo da vidimo sta ce biti od tih zahtjeva?U međuvremenu došli do toga da stranke traže da im se daju određeni resori, a onda da oni isporuče ministre. Pa nije baš ekspertski. Evo pojavljuje se i Hazbija da dobije 1 ministarstvo (pretpostavljamo ono što je bilo namijenjeno za BS). Naći će URA odličnog hazbijhinog eksperta![]()
Malo je zabrinjavajuci taj tvoj sovinizam gdje automatski pretpostavljas da bosnjacka stranka ne moze imati eksperta u svojim redovima.
Da nije malo rano da 60 dana posle 30godisnje vladavine prica o njoj postane "passe". Da se hoce zaboravit' tih 30 godina odmah pa jedan comeback da se organizjue... ali cak ni nas narod nije toliko zlatna ribica.Tako da priča"a što je DPS radio" je malo passe

Bookmarks