Kuca Orto Parisi predatavila svoj novi parfem.
Ne znam dal’ je smijesno ili tuzno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da nije stizao ovaj Fantomas isto od Alesandra?
Je li narucivao ko sa instagram stranice parfemi.megalux.nk?
Povoljnije su im cijene od ostalih prodavaca
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Divlja stranica i dosta niže cijene, zaključak se sam nameće...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Dje mogu uzeti Red tobacco za ok cijenu ? I ima li idje od 60 ml da se uzme ?
Terroni mi je dobar. Brutus i Bocanera mogu da prođu. Ali što jes, prenaglašeni su. Mada je to i poenta njegovih parfema..
Poručih nisam odavno
Za mene Dior Sauvage EDT i Lalique Encre Noire
Za gospodju Hermes Elixir des Merveiller i Aquolina Pink Sugar
Uzeh prije neki dan Armani Stronger With you. Ništa unikatno, ali jako dopadljiv parfem koji traje baš dugo...Za predstojeće vrijeme svakodnevna sigurica![]()
Danas mi je kolega Pasha donio da probam Tauere... nikad ljepsu pomoradzu nisam pomirisao , po meni najljepsi Tauer. A od 2 marokanca bolji mi je Srce pustinje, mnogo kompleksniji miris
Last edited by Ayrton; 20-10-20 at 20:01.
Andy Tauer, samouki genije. Covjek iz garaze pravi, pakuje i salje u svijet da ljepse mirisemo.
I onda na fanatike procitas komentar “Malo jaci dizajner”
Upoznavao sam nažalost i takve likove kroz paefemsku priču - klasično liječenje kompleksa niže vrijednosti.
Inače moram da konstatujem da Blue de Chanel, na meni, poprima neku takvu grdnu, gorku, sintetičku notu. A nije vazda bilo tako, promijenio sam par bočica do sad. EDP je u pitanju, a ovaj novi parfemski je još gori. Sauvage za njega miriše ko prirodnjački muzej![]()
E ovo treba probati:
https://scentsofwood.com/pages/the-a...f-barrel-aging
Parfemska esencija se sjedinjava sa organskim alkoholom, koji je određeno vrijeme proveo u drvenim buradima. I to 5 vrsta. Idealno za ljubitelje parfema sa notom drveta i single malt/konjak zaljubljenika.
Evo i jednog rivjua. Inače ovaj persijanac rivjuer fura bas dobre parfeme.
Chanel je sintetika koju kao i novi sauvage voli okolina... Na meni nema gorku notu ali prelaskom na bolje parfeme, sve manje ga koristim, imam sigurno pola bočice od kada sam ga kupio da je ostalo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks