JBT ssaajjkkoo predložio i nestaoa vi se raspisali hahahaha, dok sam sve povatao..
Da spomenuli ste da za početak bude jednom u mjesec pa poslije smanjiste na dvije nedelje, zato sam i ja rekao jednom nedeljno jer bi se ljudi smorili da čekaju mjesec dana, sa ovim modernim tehnologijama se brzo živi.
Pošto je moja ideja više bila vezana za zabavu nego za neku nagradu ili ne znam ni ja šta. Ideja je bila jedna fotografija po postu. A sad mi je bezveze bilo da ograničavam takmičara na jednu fotografiju po temi, ali mislim da je i to dovoljno. Eto aktiviralo se nekoliko forumaša da bi učestvovali i to je i osnovna ideja bila, da danas u ovo moderno doba svi imamo telefone sa kamerama i skoro svi koji dolaze na forum imaju i tapatalk, ne sjedimo kući po cijeli dan no svi smo ljudi koji šetamo, krećemo se, tako da uvijek možemo nešto fotografisati. Na kraju krajeva možda neko izađe iz kuće samo zbog takmičenja![]()
Ako ovo zaživi, vala možemo dobiti podforum da se ne zatrpava ovaj podforum temama od takmičenja. Mogli bi počet u nedelju prvu temu.
Što se tiče godišnjeg takmičenja, možemo sakupiti sve fotografije vikend pobjednice i onda birati "kraljicu foruma"
Što znam, možda jednog dana napravimo i izložbu... Ako ne pobrišete pobjedničke fotke iz telefona
Što se tiče glasanja, možemo glasati za sve fotografije koje nam se svide. Pa ako već budu dvije ili više sa istim brojem "Thanks"ova onda ćemo nać neki sistem.
Poenta je olakšati sistem što više, da ne propadne takmičenje prvom prilikom. Ja ću prvi davati poene, ali tipa, danas sam došao na CDM da ga prelistam, i lako ću stisnut like/thanks ali ako nisam planirao da kucam tekstove onda tek neću pretraživati slike i upoređivati koja mi se više sviđa da bih jednoj dao više poena no drugoj, a i na taj način mislim da bi mogli umanjiti vrijednost nečijeg rada i truda, nečija dobra fotografija bi vrijedila manje od druge dobre, a obije su recimo baš dobre.
Sad ću u drugi post da testiram tapatalk kvalitet..

a vi se raspisali hahahaha, dok sam sve povatao..

Reply With Quote
Bookmarks