Jedan kreten od 21 godinu i tri maloljetnika su uhapsena.
Da se ne lazemo, ovako mladi, pokupili su ocigledno ovakvo “nasljedje” iz kuce ili bliskog okruzenja starijih.
Da se ne lazemo ovo je beranska realnost, ako ne vecine, a ono glasne manjine protiv koje se vecina nesto i ne buni previse.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
fina mladost Crne Gore. odrasla u okolini dje je okej da mrziš one koji su drugačije nacije, vjere, boje kože
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Не знам колико знате сјевер, посебно сјевероисток државе али тамо и дпс-овци мрзе/не воле/сумњиче мањине - муслимане и албанце.
Ту смо гдје смо, треба радит на промоцији братства и јединства.
Напад до сад осудили, бошњачка странка, пзп и снп.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Toliko o tome da ce nasoj djeci biti bolje i da ce drugacije razmisljati. MOZDA se nesto promijeni kod nasih cukununucadi, prije toga nemoguce. Kad slusam vas imam osjecaj kao da smo u Danskoj, izlazite li vi iz kuce, druzite li se s ljudima, osjecate li mrznju i netrpeljivost?Naravno niko ti to nece u oci reci, ali iza ledja se laje na maxs
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
У праву си, али разуми већину на форуму.
Људи из пг, урбани, гласачи уре, нису вјерници ни националисти и у таквом се друштву крећу. Зато мисле/имо да су и други као они/ми.
Увијек припадници мањинских народа боље знају како је право стање у друштву, јер се на њима углавном ломе кола.
Битно је да се ове ствари кажњавају, и да се ради са дјецом. Индоктринација од малих ногу, како би се побиједила историја/традиција.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
jedina istina
sad kad su bile litije okupili se tu kod komsije na veliku livadu spremaju veliku zastavu sa 4C i ja na balkon a trci moja mala tamo vidim i pita koja je ovo zastava
Gledaju je kazu to je nasa zastava, a ona ono zbunjena od 6 godina pa zar nije nasa crvena
Presmijao sam se, mada su i ti ljudi a bilo ih je dosta fino reagovali u trenutku sam pomislio da ce bit neke teze price ali ne
Sve iz kuce ide
naravno, kad napisah u okolini mislio sam prije svega na roditelje potom na društvo. za ovo su roditelji krivi, i primjera takvih nažalost ima mnogo. učeći djecu da mrze druge uništavaju ih za čitav život. a onda tom linijom mržnja se prenosi sa generacije na generaciju
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne nisam je ucio nista. Rekoh to su nebitne stvari sreco. Sa 4C ne znam jel crnogorska ali ponavljam nebitno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Mislim, nije baš ni nebitno. Samo što se kod nas pomoću te teme manipuliše sirotinjom, pa onda ne možeš sa bilo kim ući u tu polemiku. Ali ne treba da bude nebitno. Samo treba biti dovoljno vispren da znaš s kim možeš ući u polemiku oko toga, s kim u neku zajebanciju, a s kim nikako ne pominjati tu temu.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Vjeruj mi prisustvovao sam siruacijama o kojima pricas. Znam sta zelis da kazes. No nadam se da ce i to proci. Ucim ih da je nasa zastava crvena ali da su sve zastave lijepe i predstavljaju neke druge dobre ljude. Imaju kad naucit za zlo i naopako, nece od nas ali tesko je u ovakvo okruzenje zastiti dijete od tih stvari.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kakva cestitka...tudjemilski junaci...milenijum...umesto mrskih dukljana i zakivanja...ni sjaka perovic ne bi bolje
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Bečić ide na mijenjanje politike isto kao i Milo Djukanović. Demokrate su novi DPS. Počeli su ćak i manjinske partije da okupljaju potpisavanjem sporazuma sa Djeljošajem i Bošnjačkom strankom kojima su obećali ministarstva.
Bečić je budući ekstremni crnogorski nacionalista, no je glup jer se preračunao u najbitnijem. Neće imati novca da to sve finansira kao što je imao Milo.
To se sve plaća a Bečić i Demokrate nemaju love za vodjenje takve politike.
Је ли се могао наћи бољи дан за дан војске?
Знам да битке против турака не треба да буду дан војске, али има ли која друга да може?
Мислим, туђемилски јунаци који су живот дали за домовину....
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
На крају је небитно, ово је дан војске цг, није нешто толико битно, можда стварно није било бољег датума од овог.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Naredili stocarima da napuste planinu do 15. oktobra.
https://www.vijesti.me/v/475273
—————————————————
♡♡♡
Last edited by Kliker17; 06-10-20 at 22:19.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Dan kada smo porazili Vizantiju, to je mogao biti dan vojske
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...sila-se-smjene
Verica do Tokija
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo jasi...
![]()
Sto napadaju postenog covjeka, sto je nasim prijateljima otpisao dug od tricavih 5.6 mil...
![]()
Verici treba dat jos koju sansu...zaduzila ne je.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks