Opozicija![]()
![]()
Opozicija![]()
![]()
One Ring to Rule them all...
Sad kad su URA i DF podrzali Aleksu za predsjednika skupstine bilo bi extra da Aleksa kaze: e ja sad necu!![]()
Jel ovo Simovic NKT na mjesto dje sjedio Pipun?
![]()
Vidjoh da ga nema u skupštini.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Guzichko se pravda,i to argumentuje,hihihiii
...
Nastavlja li se prenos?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Zna li ko zasto je Pazin dao ostavku?
Sve je ovo predstava,to bi zaista bilo potpuno suludo da najveca grupacija u opoziciji ne podrzi čelnog čovjeka svoje liste za mandatara.
Problem je ja mislim sto je u NVO Ne damo Crnu Goru i oko Crkve okupljen veliki broj do sad neangazovanih ljudi,profesora doktora itd i Krivokapic vjerovatno zeli da sa njima krene u premijerski mandat.
Sa druge strane nerealno je da Knezevic Medojevic i Mandic budu potpuno marginalizovani.
Naci ce se neko resenje,Amerikanci vode igru i nece biti problema.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ovi sto su dali otakz mora da su planirani za neke pozicije
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
stvarno kakav je taj Krivokapić, želi da postavi profesore i ljude koji znaju. užas. treba fino za ministe ove splačine, bre
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mislim da je tu problem. sto postoji neka grupa koja je okupljena oko MCP i Krivokapica.
pa sad gledamo "vucevi srbi" vs "amfilohijevi srbi". i po reakcijama na mrezama se vidi da su vucicevi malo vece larmadzije ali da ih je sve zajedno frka sta ce amfilohije da kaze. jer se sva DF prica svela na to da su oni zastitnici srba i crkve.
imam osjecaj da su i ovo htjeli da odrade kao i sve do sada, samo su se preracunali taman koliko li i djukanovic
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
A gospodin predsjednik CG nije bio prisutan?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks