Idemo Dritko... Odma jako...
Дако буде све са срећом више.
Idemo Dritko... Odma jako...
#fakenews
Ma daj, nesta mi signal na tv, kakav waste.
Forever young, i want to be forever young
Tesko ce ovo da ide sa DFom.
Ovo je grupa prije svega nepristojnih i primitivnih ljudi
Istureno odjeljenje nervnog![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Šta je rekao Dritan, nisam bio tu kad je pričao? Može ukratko
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nek je sa srecom 👏👏👏👏
Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović rekao je da je predlo DF-a apsolutno prihvatljiv za tu koaliciju, te poručio da ostaje "čovjek od riječi".
"Ako se zadovolje poslovničke forme, možemo da pristupimo izboru predsjednika skupštine iz redova Demokrata, Alekse Bečića, a da nakon toga formalizujemo i kandidaturu za novog mandatara", kazao je Abazović.
SMRT FAŠIZMU!
Svaka čast Dritanu.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
nikad u istu rečenicu ne mogu Dritan i DF, mnogo klasa je on iznad njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by zaro; 23-09-20 at 12:00.
Znao sam da ce DF podrzat Krivokapica na kraju. Jedan dan jedno pricaju, a sjutradan dijametralno suprotno.
U svakom slucaju, produktivan dan
Dje nam je gospodar, nije izlazio iz sume, mislim Gorice?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ovi su vec krenuli u kampanju (DF).
Ne znam je li ko snimio ali zdravko crveni se sve vise i vise kako pipun prica. Bas je neprijatno bilo
Ovdje idu izbori kroz godinu dana
Podgorica Podgoricanima!
Svi po DF sto nisu na himnu dosli a đe ga je presednik je li u sumu pa ga nema a na njega ne pjenite kakve moralne gromade obitavaju na ovaj forum
U roku od 30 dana od stupanju na funkciju, javni funkcioneri su dužni da ASKu podnesu izvještaj o svojoj imovini i prihodima, kao i o imovini i prihodima svih članova svog domaćinstva (član 23 Zakona o spječavanju korupcije)
Pa jes cudno da nekog nema na himnu, a bi da bude ministar inostranih poslova, jednostavno mi logiku ubija to razmišljanje. Da li to znači da bi protokol bio bez himne kad nedje odu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks