Gleda li neko telecu glavu Brajovica na rtcg?
A ko su ti sto bi s njim?
Koja je njemu dijagnoza, neki bipolarni poremecaj, sizofrenija... Previse koksa tokom ovih decenija i strada siva masa.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Gleda li neko telecu glavu Brajovica na rtcg?
Kasno se ukljucih reko da vidim jel bilo nekih 'bisera'
Eo ga i Dritan na Face TV
Salje Milu direktnu poruku 🖕
A i ovaj sto ga navlaci i forsira
Mnogo je tiši od voditelja. Smanjili su mu volume na mikseti.
Što veli ne ideš sa Milom da ga mijenjaš.
Hahhahaaaa
Ovi su gori od RTCG, i Duške Pejović
I jos jedan velikii veliki respekt za ovog coveka sto prica...
Sad samo čekam da li će da se DF ekipa upeca na ovu udicu oko crkve na CT koju im baca Đukanović.....
Oćemo li opet u fokusu da imamo crkvu??
Što je ovo, kakav je ovo narod....pih.
Neka maknu ovog Srećka Crnogorca, da ne lupeta više po javnosti...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 18-09-20 at 22:10.
Mmm ko mi je atakovao Dušku? Ali veli brutalno napadnuta (čak je pomenuto i novinarstvo u istoj izjavi RTCG-a što je jako degutantno)...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Шума...
Звек се чини по интернету.
Личи на политичко самоубиство.
a najjače da neće. Manda je ionako svašta pričao o Cetinju, ono je jedna od najodvratnijih stvari izrečenih u onom cirkusu od Parlamenta. a što je sad izjavio Crnogorac? juče je nešto o Dnevnim novinama kako ih treba ugasit? onda treba i in4s isto utulit
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Danas se dofatih nekih prica sa jednom gospodjom aktivnom DPS clanicom iz Budve ujedno je bila u svom haosu koji se desio prije par mjeseci.
Kakav sam ja kreten pa spadoh na te grane ali dobro, nisam znao ko je i sta a treba da im se objasnjava svasta nesto.
Prihvata to da je u tu partiju jer jedino tako moze da ima dobar posao, prihvata da se 30godina partijski zaposljavalo, da su pametni po magacinima a budale na nekim dobrim pozicijama.
Pljuva po litijasima jer bi bila prva kad bi doslo do toga da Ostrog nose za Island, sve do tada nema potrebe iko da se uzrujava radi zakona ili bilo cega.
Na pitanje da li je bila na patriotski skup i odbranu otadzbine prije nego je spakuju na traktore i odnesu za Srbiju, kaze sa ponosom naravno da da.
Ostrog se brani tek kad se pocne iznositi a CG iako se vec ne iznosi ?
Zasto si u partiji koja zaposljava preko veze, koja uslovljava, krade, rusi, afere, nasilje...zato sto skoro pa sve podrzavam. OK
Da li je uredu da sad ova vlast radi isto i zaposljava partijski... i bude na vlast bar 20godina ? Neeeeeeee nikako, zasto bi to sve radili, kad zele promjene treba da ih i bude, neka zaposle pametne ljude, i neka svako vlada po jedan mandat. Kako ?
Nisam pametan.
Izvinjavam se na kratko ispisanom dijalogu, a bilo je tu jos svega.
Objasnjavao sam ovo u jednom od prethodnih postova.
Paradoksalno, da bi sacuvali svoju guzicu, DPSovci ce igrati na kartu "Jaoj sta vam je, hocete li to da budete isti kao mi?" 😅
Svaki poziv na odgovornost ce po automatizmu biti predstavljan kao revansizam i imace odjek u javnosti 5 puta jaci nego recimo da Vlada objavi da je nasla 5 miliona eura u sopstvenom podrumu.![]()
Dritan bio isto na Face TV
Poslije 1:07 fantastično... naročito oko regiona.
Nije ni čudo što je svima frka od ovakvih priča.
Očekujem lopte na volej DPSu iz SRB veoma brzo.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
To je svojevrsna bolest.. Ući u um prosječnog dps glasača i pored toga što svim bićem osjeća da je nešto pogrešno, on opet zaokruži taj isti dps...
Nisam vidio po topiku da je neko pominjao ali prva stvar koja bi mi bila na tapetu u cilju demontaže partijskih uhljeba bi mi bila kompletno preispitivanje Uprave za kadrove.. To je ruka koja je legitimizovala svakog uhljeba koji je došao u javni sektor
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Babbo Natale
Nisam bas redovno pratio, ali svakako sam htjeo napisati bar nesto ukratko.
Milo sve u centar, druga je stvar što se to ne sviđa ovim litijašima i ćiriličarima. Nikad bolji intervju nije dao.
Nemojte se nista cuditi sto je Milo poceo da bulazni i da iznosi budalaste izjave. To je ono sto sam odavno govorio. On je tek sad postao opozicija. Lako je drzati nivo i glumiti gospodstinu kad su sve poluge vlasti tvoje, kad je komplet aparat pod samo tvojom kontrolom. Ali kad si opozicija, htio-ne htio, ti ubrzo pocnes da gubis kompas. I ubrzo postajes jedan Slavko Perovic, Nebojsa Medojevic, pa i Vanja Calovic.. Izgubis razum. Ne zvucis vise odmjereno i pragmaticno, vec kao ostrasceni, osvetoljubivi ludak. To tako ide...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks