Ne... ja očekujem da nova većina dostavi potpise minimum 41 poslanika predsjedniku sa predlogom mandatara koji ima većinu u skupštini. Aktuelni predsjednik može da odugovlači odluku o proglašenju mandatara 30 dana.... a može i da predloži nekog desetog što bi bilo drastično kršenje demokratske prakse ali se desilo u Makedoniji.
Ovaj rok od 30 dana za određivanje mandatara počinje teći od prvog skupštinskog zasjedanja a koje je već zakazano.
Kad proglasi mandatara, onda mandatar formira vladu i ide pred skupštinu. Rok za sastavljanje vlade je 90 dana, ali mislim da bi bilo neozbiljno da potroše toliko vremena. Vjerovatno će, a svi se nadamo da će biti tako, mandatar predložiti skupštini sastav nove vlade ne dugo nakon dobijanja mandata za sastavljanja vlade.
Mislim da nisam ništa bitno preskočio.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 16-09-20 at 13:39.
Vidjeh danas Slavena Radunovica. Ne bi nesto entuzijastican. I zbog njega su mnogi glasalizanimljivo je sto ima totalno mrtvu facu, a onda se sekund kasnije nasmije kao da je cuo dobar vic.
Dobro bi bilo da Lomi predlozi Meda za mandatara![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Samo kontam sta ako neko pokrene temu/e "ocekivanja od nove vecine u Skupstini" ili "ocekivanja od nove vlade"..
Uh..
Hvala Lepo
Postoji li kod nas u krivicni zakon kazna za pojedinca iz Vlade za ovakve stvari? Znaci ono da se ide u zatvor dosta godina za profesionalne greske u upravljanju drzavnim budzetom.
Je li neko iz URA, ili odakle vec pomenuo, da treba da se koriguje, da svi pogresni potezi i greske treba da se isplacuju iz budzeta relevantnog ministarstva, a ne Trezora, i onda bi pojedinac mogao da odgovara.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Vratite se postizbornim dešvanjima, o Kesiću možete na:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ne)tolerancija
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Zovu me sad i zbore mi da je Dritan na RTCG i da je mnogo zabavno
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
pa ova novinarka, sto je ovo ljudi?
Dritan pisa po Rtcg na Rtcg
Samo neka pisa, Sundic i ostatak savjeta ima da lete sto je prije moguce. Makar 350 od 700 zaposlenih je prekobrojno tamo. Smanjit im upola budzet za iducu godinu.
Prvi put gledam RTCG (zbog vas), scenografija je prepuna simbolike za koju nikad ne bih pomislila da moze biti na rtcg..Ko bi rekao..
Hvala Lepo
Kakav blam ovaj Abazović...
Ovo se pretvorilo u nagovaranje Dritana da koalira sa DPSom. :mrgreen:
kakvo gašenje RTCGapa dje su na Dritana krenuli
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odlican je.
Hvala Lepo
Talijanske vlade će biti pojam dugovječnosti za ovize...
Odlican Abazovic.
zanimljivo..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-09-20 at 19:48.
Sto je ovo, od 10 postova tek 3-4 vidim, svi ostali su mi na ignore
Cekam na jutub da izbace emisiju, kokice se spremaju
Imate odje http://www.rtcg.me/tv/tv-uzivo.html
Pa ja ladno gledam rtcg.![]()
Svaka cast Dritane.
Sve bolje djeluje ..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-09-20 at 19:55.
kako je fino "ustopovao"... a tacno je budalica mislila da moze sa njim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks