Page 433 of 487 FirstFirst ... 333383423429430431432433434435436437443483 ... LastLast
Results 10,801 to 10,825 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Jel ti stvarno vjerujes u ovo sta si napisao glede Gadafija? Ako da, onda nista. Pozdravljaju te brat Sadam, Lukasenko i Putin

Mislim da bi cijeli ovaj pdf trebao preimenovati u vjerovali ili ne.

Kako ljudi pretekose u ovoj, onoj diktaturi pametan nisam.
    Za razliku od tebe koji zna samo za ovog lopova zivio sam tamo . I sve su to imali i ja sa njima . Ako je to cijena diktature prihvatam je .
    Sadam je druga prica ( zivio i tamo ) nije bilo tako bogato ali on je jedino mogao da drzi Irak na okupu . I jedni i drugi bi iih sada od blata pravili ali zinulo im bilo dupe za nazovi demokratijom . Eto sad je imaju , moze svako da te ubije i da ne odgovara .
    Za Putina i Lukasenka ne znam bez posredno pa nemam pravi sud . Samo sto se te dvoje drzave tice mi smo za njih 1990 bili truli zapad . I cuvene črvene za koju si mogao da kupis od njih ohoho stvari . A onda su ti isti sa kojima smo se sprdali dosli i kupili po drzave . Toliko znam ali nisam zivjeo tamo pa ne mogu da pricam iz prve ruke ali za Libiju i Irak mogu

2. The Following 2 Users Say Thank You to swinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    Za razliku od tebe koji zna samo za ovog lopova zivio sam tamo . I sve su to imali i ja sa njima . Ako je to cijena diktature prihvatam je .
    Sadam je druga prica ( zivio i tamo ) nije bilo tako bogato ali on je jedino mogao da drzi Irak na okupu . I jedni i drugi bi iih sada od blata pravili ali zinulo im bilo dupe za nazovi demokratijom . Eto sad je imaju , moze svako da te ubije i da ne odgovara .
    Za Putina i Lukasenka ne znam bez posredno pa nemam pravi sud . Samo sto se te dvoje drzave tice mi smo za njih 1990 bili truli zapad . I cuvene črvene za koju si mogao da kupis od njih ohoho stvari . A onda su ti isti sa kojima smo se sprdali dosli i kupili po drzave . Toliko znam ali nisam zivjeo tamo pa ne mogu da pricam iz prve ruke ali za Libiju i Irak mogu
    Jeste li bili u kampu i bez pasosha (sa izlaznom vizom) ili ste mogli da putujete kad god ste htjeli?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    7,030
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    407 Posts

Ja ne znam kako iko moze da poredi Sadama, Lukasenka, Putina i Mila sa Gadafijem?!?

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Kakva crna osveta i kakvi crni otkazi. Da podsjetim da je svima zelja pravna drzava i pojacano povjerenje u njene institucije kao otklon od korupcije i uticaja bilo kojih centara moci na njih. 95 % javnog sektora ostaje tu dje je uz dodatno zaposljavanje kadrova iz vladajuce koalicije jer su im potrebni, osim struke i ljudi od povjerenja.

Ne može biti pravne države bez revizije 95% radnih mjesta u javnom sektoru,tužilaštvu i pravosudju.
    Ne smiju raditi oni koji su došli preko partijske linije. A i ne treba nam taman 95% radnih mjesta. Višak su jebiga. Neka sade luk.

@@ Gadafi je imao naftu pa mu je bilo lakše. Libija je bogata zemlja a CG siromašna.
    Last edited by nescafe10; 15-09-20 at 23:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Jeste li bili u kampu i bez pasosha (sa izlaznom vizom) ili ste mogli da putujete kad god ste htjeli?

Hvala Lepo
    1980-1984 Irak 1984-1990 Libija
    Radio zamisli svoj posao . Imao radnu i boravisnu vizu . Mogao da putujem kad sam i gdje sam htio sem ponekad u Iraku zbog ratnih dejstava .
    I ne znam zasto takvo pitanje . Mozda tebe drze tako ali moju staru generaciju si cijenili

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

I jedni i drugi bi iih sada od blata pravili ali zinulo im bilo dupe za nazovi demokratijom.
    Prica ti je slicna mom rodjaku kome je sve bilo super dok nije usao dublje u drzavu i izasao iz staklenog zvona. Samo ono sto su njegova djeca radila nekom bi bilo dovoljno i to je onaj gnijev koji se izlio. No, potpuno neuporedivo pogotovo kad se uzmu bogatstva kojima je Gadafi raspolagao.

Samo sam istakao ovo jel i nama zinulo dupe za malo nazovi demokratijom? Radi se o liderima koji su diktaturom drzali divlja i podijeljena plemena, sto vjerom, sto nacijom pod kontrolom. Mi smo kao bolji? Crnoj Gori nije dovoljna promjena vlasti nego promjena svijesti a internet, okruzenje pa i ovaj pdf pokazuju da se te promjene ne desavaju lako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Prica ti je slicna mom rodjaku kome je sve bilo super dok nije usao dublje u drzavu i izasao iz staklenog zvona. Samo ono sto su njegova djeca radila nekom bi bilo dovoljno i to je onaj gnijev koji se izlio. No, potpuno neuporedivo pogotovo kad se uzmu bogatstva kojima je Gadafi raspolagao.

Samo sam istakao ovo jel i nama zinulo dupe za malo nazovi demokratijom? Radi se o liderima koji su diktaturom drzali divlja i podijeljena plemena, sto vjerom, sto nacijom pod kontrolom. Mi smo kao bolji? Crnoj Gori nije dovoljna promjena vlasti nego promjena svijesti a internet, okruzenje pa i ovaj pdf pokazuju da se te promjene ne desavaju lako.
    Ne znam za tvog rodjaka ali za deset godina tamo sam zivjeo medju njima i sa nima . Zivjeo i radio brz staklenog zvona

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zato rekoh... znatizelja.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 15-09-20 at 23:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ma nista.. znatizelja.. Ja sam bas tad imala divnog iskustva u Ninivi, Obilazila Bagdadski muzej (a bio je zatvoren za ostale), a jako dobro znam ko je imao pasosh kod sebe i ko nije morao da dobije izlaznu vizu... Sve sa vilom, poslugom, vozacem itd... OGP i Lovcen kao podizvodjaci su bili u kampovima...
    U Libiji, nisu radili nista bitnije.. Tendere nisu dobijali, vec povlaceni kao podizvodjaci (da im se ucini usluga) preko SDPR-a..
    Zato rekoh... znatizelja.
    Hvala Lepo
    Nisam radio u gradjevini . A to cesto sada cujem sprdajuse kako su te firme bili podizvodjaci . Pa to je sasvim normalno jer nase firme sfrj nisu bile dovoljno ni velike ni mocna da budu glavni izvodjaci . Pogledaj nas autoput pa ces vidjeti da podizvodjacima nije uopste lose

11. The Following User Says Thank You to swinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nisam radio u gradjevini . A to cesto sada cujem sprdajuse kako su te firme bili podizvodjaci . Pa to je sasvim normalno jer nase firme sfrj nisu bile dovoljno ni velike ni mocna da budu glavni izvodjaci . Pogledaj nas autoput pa ces vidjeti da podizvodjacima nije uopste lose
    Ijaaaaooo nista osim toga nije moglo, sem iz Ambaaaaaaaaaaaasade.. i to sekretari...
    Ijaoooooo
    I, niste skoknuli do Mosula, muzeji, ovo ono?
    Znaci stari dio Bagdada...
    Niste mogli puno da se setkate..
    Da, da..
    Jasno
    Jeste li se brchkali u Habania?
    Do Basre?
    A u Libiji do Sephe?
    Gazili Saharu prema Chadu?

p.s. Ako niste iz gradjevine, nemojte molim vas o sposobnostima SFRJ firmi i autoputevima.. Doduse, tu nisu privirivali CG podizvodjaci.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-09-20 at 00:07.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I mene ovaj gospodin danima salje da kuvam, spremam, da se suncam, ganjam momke i djevojke, jer on je expert...
    E vala... ljudi moji...
    Odoh da spavam...
    Laku noc:*
    i volite se

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by crane_operator View Post
    Slabo mu ide zadnjih 30 godina, a da mu damo jos 30 mozda i uspije nesto da napravi.
    Ja ne vjerujem sto citam odje nocas ?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
    Postavljah i prije.

two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici konstatovao je na sinoć održanoj sjednici da se rezultat koji je ta partija ostvarila na nedavno održanim izborima ne može smatrati zadovoljavajućim, jer ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast.

U tom kontekstu, kako je saopšteno iz Odbora DPS u Glavnom gradu, biće preduzete opsežne analize u cilju "otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima."

"Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren u Podgorici. Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat. Ipak, imajući u vidu okolnost da ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast, konstatovano je da se on ne može smatrati zadovoljavajućim. U tom kontekstu, biće preduzete opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima", saopšteno je iz podgoričkog odbora DPS-a.

Na sjednici je, kako navode, iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima politike DPS u prethodnim decenijama. "Takođe, iskazana je spremnost svih djelova partijske strukture Glavnog grada da i dalje beskompromisno brane temeljne vrijednosti naše države: građansko društvo, multietničnost, evro - atlantski put Crne Gore. Demokratska partija socijalista će biti istrajna u zaštiti državnih nacionalnih interesa, "smatrajući da su emancipacija Crne Gore, jačanje njenog državnog identiteta i usvajanje vrijednosti razvijenih demokratskih društava, jedni od najvažnijih. U tom smislu iskazana je i puna podrška Milu Đukanoviću da sa pozicije predsjednika države i predsjednika najjače i najbrojnije političke partije u Crnoj Gori, nastavi da afirmiše politiku koja je Crnu Goru uvela u članstvo najmoćnijeg vojnog saveza, načinila od nje jednu od najrazvijenijih država Zapadnog Balkana i dovela je pred vrata članstva u EU", saopšteno je iz Odbora DPS Glavnog grada.

Sjednicom tog partijskog tijela je predsjedavao predsjednik Odbora Časlav Vešović uz prisustvo predsjednika DPS-a Mila Đukanovića i gradonačelnika Ivana Vukovića.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Postavljah i prije.

A đe su sad gospoda buksovci?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Čekamo prvu emisiju da se jave

Biće oni zadovoljni.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Kako jadno, kako je lose ovo...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

29.9.2020 će biti skupština gdje će se verifikovati mandati. Dakle, 29.10.2020 je krajnji rok da se izabere mandatar za sastav vlade.

20. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    29.9.2020 će biti skupština gdje će se verifikovati mandati. Dakle, 29.10.2020 je krajnji rok da se izabere mandatar za sastav vlade.

Znači ipak zadnji dan roka... 15. dan od dana objavljivanja konačnih rezultata.

Pih, ponadah se da će koji dan prije, ali kakvi...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post

Znači li to da, ukoliko budu imali dogovorena kadrovska rješenja, nova većina može da izglasa Vladu već 30.09.?

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ja cuh da je 23.09. konstitutivna sjednica na kojoj se bira novi predsjednik parlamenta.

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja cuh da je 23.09. konstitutivna sjednica na kojoj se bira novi predsjednik parlamenta.
    tako je

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ivica-abazovic
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Pa to je sjednica kad ce se verifikovati mandati. Ne 29.09.

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

Onda oni do 23.10 imaju fore da sastave Vladu?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Onda oni do 23.10 imaju fore da sastave Vladu?

Da, moja greška, izvinjavam se svima, pogrešno sam prenio informaciju.
    Da, imaju fore do 23.10.2020 da odaberu mandatara.
    Od kada se prvi put predloži mandatar onda ide rok od 90 dana da se sastavi vlada.

Last edited by wulfy; 16-09-20 at 13:32.

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

Znaci tehnicki ovo moze potrajat do kraja januara skoro.

Ja se nadam da cemo u oktobru imati novu Vladu.

29. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Dzi

Page 433 of 487 FirstFirst ... 333383423429430431432433434435436437443483 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)