Nadovezaću se na vaše postove. Priča se o ekspertskoj vladi. Odakle dolaze ti eksperti? Ko ih predlaže? Da li URA treba da predloži-postavi 2/3 svojih eksperata ili je to ipak na koaliciji ZBCG. Možda meni nije jasna ta ideja ekspertske vlade pa imam ovakvo razmišljanje. A što se tiče izjava članova DFa, sigurno je da nema neke potrebe za tim, ali ne znam čemu strah kod @ovizionizi ? Izbori su završeni. Svi podržavaju ideju. Samo se sad malo gurkaju oko toga ko će postaviti više svojih eksperata. Što je po mom mišljenju sasvim normalno. Ili očekujete da partije to ne rade, ne bore se za mjesta. Pfff. To nije moguće u Norveškoj a ne u Crnoj Gori.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ne pomažu brate kečevi, Evropa gleda, pušten je niz vodu.:joint:
Jedna od ključnih ličnosti Demokratske partije socijalista (DPS) Milica Pejanović Đurišić, koja je među najbližim i najpouzdanijim saradnicima Mila Đukanovića, prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama iz te partije, osniva novu stranku u Crnoj Gori, čiji je „radni“ naziv Demokratska partija Crne Gore, piše Politika.
Dobri poznavaoci političkih prilika u Crnoj Gori, prije svega međuljudskih odnosa u DPS-u, očekivali su ovakav potez, jer se, posebno u proteklih nekoliko godina, povećao broj nezadovoljnih članova ove partije. Upravo ta poveća grupa nezadovoljnika vjeruje da je Pejanovićeva jedan od rijetkih kadrova koji imaju „težinu“ da to učine i da je Đukanović ničim posebno nije obavezao. Podsjećaju da je Đukanović njenog supruga Zorana Đurišića smijenio s mjesta direktora crnogorskog „Montenegro erlajnsa“, što mu Pejanovićeva nikad nije oprostila.
Bilo je tu, kažu, i drugih njegovih grijeha prema njoj, još iz vremena jedinstvenog DPS-a, kad je „Milica povukla spasonosne poteze iz Đukanovića“, koji je u to vrijeme u Glavnom odboru imao samo četiri glasa, da bi „raznim metodama pridobijanja“ u roku od 24 časa obezbijedio većinu i na taj način smijenio i otjerao u opoziciju tadašnjeg lidera Momira Bulatovića.
Druze, zasto ikome u CG smeta zastava Kraljevine Crne Gore?
Drugo pitanje. Zasto svi u CG mogu da imaju nacionalisticke stranke i iskazuju nacionalisticke stavove, i masu sa stranim zastavama (albanci, hrvati, bosnjaci) a Srbima je to odmah za grijeh da se uzme?
I trece pitanje. Dal bi ti prihvatio ako na referendumu preko 60% stanovnista CG koji bude glasao zatrazi da zastava bude Kraljevine CG?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Uvećano
Sent from my Motorola 8400
Dajte Skočka za direktora rtcg-a
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
She is only here to annoy herself!
To naravno. I ja isti. Ali treba pogledati stvari relano. Ono oko čega je i počela današnja polemika na forumu, a koja mene iskreno nervira, je ta da se na svaki mig DFa reaguje sa vidnim izlivima mržnje. Sinoć smo imali priču predstavnika manjina niko komentara. Fejzić kaže da ljudi samo što ne bježe iz Pljevalja itd. Laže. Podmeće. Niko ništa. Zogović izjavi da bi imaju 27 mandata odmah pomama kod građanista. Nego da ne dužim i idemo u još veću polemiku.
E da, koga boli ona rabota šta će napisati DPS novine i portali i kako će prenijeti izjavu Meda ili nekog drugog. Ma ko ih jebe. Mogu samo da plaču. I oni i glasači DPS a. I ovi koji bi da maknu DPS ali nekako bez DFa. E ne može. Nažalost, ali ne može. Mislim da bi se dosti od njih sad opet priklonili DPS u. Ona priča manje zlo i ta sranja. Da prostiš.
Evo, imamo i @NSX koji zna šta bi 90 posto Srba u CG. Uhhh.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 11-09-20 at 15:11.
SVIMA JEDNAKO što reče gospodin Abazović.
Ja svakako ne želim da sad "moji" zajašu umjesto ovih do sada.
Želim društvo jednakih šansi zasnovano na vladavini zakona i pravednu raspodjelu društvenog bogatstva.
Nadam se da će ova vlada makar mali korak u tom pravcu napraviti.
Ako to izostane ko ih .ebe sve u paketu.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
DPS počeo da poliva i posprdava sa liderima Dritanom, Zdravkom i Aleksom
https://www.vijesti.me/v/468333
Ja sam jednom sa Skočkom ušao u raspravu, i to oko nekih sasvim banalnih pitanja, i ne pamtim da sam tako nevaspitanu osobu sreo, sa tolikim odsustvom osjecaja za bilo kakav dijalog. JA JA JA JA JA, to mu je bukvalno sva prica. Kakav crni direktor on, ne sprdajte se.
Ljudi cesto brkaju neciji osjecaj za javni nastup i za dobar marketing, pa misle da ih to cini strucnima. Pravi strucnjaci su najcesce nevidljivi i nemaju potrebe da se eksponiraju.
A_R, Caesar, DavidM, extravaganca, Fitnespro, jakov_ct, joni, kimmi, Mojsije, montenegrina, Mstislav, nikolaf7, NSX, PrijekiLijek, samson, zvoncica, _posmatrac
Skočko je derište obično ponašanjem.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks