Ja se nadam da ce ova gospoda ostati uz dps. Za bolje nisu.
Naravno da nismo samostalni. Ne mozemo biti dok dugujemo ovolike pare i dok se finansiramo novim zaduzivanjem.
Bankari koji su pozajmili te silne pare ne zele da im investicija propadne.
Procijenili su da moraju da promijene upravnika provincije, jer postojeci ne drzi stvari pod kontrolom i od jeseni nece moci da vraca dugove.
Da bi se kamate vracale treba skresati administraciju, a to stari upravnik nije mogao, a novi hoce.
I sve to nije lose za nas. Lose ce biti ako se nastavi rasprodaja resursa.
Ja cekam da vidim sta ce biti sa Aerodromima. Ako ih puste da ostanu drzavni, onda super.
Ako umjesto Turske firme za koju su namijestani, sad odu nekoj zapadnoj firmi.....onda smo ugasili kao narod i drzava. Uvijek cemo biti sirotinja.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Zna li se ko će biti novi premijer?Što mislite ko će prvi da se hapsi,vidim plete se obruč oko Vjerice Maraš konstantno,mada ona je sitna riba. Gvozdenović možda a i Ivan Brajović SD? Da se ugasi više ta sprdnja od partije.
a evo da se prisjetimo Duška Markovića i polaganja zakletve poslije državnog udara.
Nikad Više 2020 :joint:
Шта Комененић направи Суљу Мустафићу.
https://mondo.rs/Info/EX-YU/a1372013...tav-vlade.html
Ne znam je li vidio ko ovo, a nigdje drugo nema... Ne kazem da ce ovako da bude ali sigurno ce par imena sa ove liste da bude ministar. Ovi za glavne pozicije, policiju, spoljne poslove, ekonomiju su ok...
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1731348
evo kao uvredjena mlada...
Tacno je ispizdeo sto mu je brat izgubio vlast...
Opasan psiho
Političari dođu do vlasti, a posle toga... znam ja kako to ide, nagledao sam se raznih", rekao je Vučić.
Cccccccc uh
Sto se mene tice, a i svih novih narastaja, nikad vise 2006-2020.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Lijepo bi bilo kad biste i vi "staro-crnogorci" pošli primjerom Zdravka Krivokapića, Bečića i Abazovića i okitili se samo zvaničnom zastavom Crne Gore --> eto čisto da vam neko ne bi prebača "četništvo" ako nije iz ljubavi prema Crnoj Gori ili drugim riječima: radi pobjeda, a ne podjela.
Kako se razotkri Suljo Mustafić noćas.
Ti otkazi ljudima u javnim upravama nisu toliko losi.
Svi ce oni dobiti 24 licna, i to bruto, sto za prosjecnu platu od 500 e, iznoci 12000e. Iskreno, ko ista zna da radi, u Crnoj Gori, pogotovo u manjim mjestima sa tim novcem moze nesto da pokrene.
Ovi mucenici sto ne znaju nista, e oni ce radit za 300 kod ovih sto znaju nesto... Mada mi nije zao... Iako ovo djeluje puno novca, to je nvoac koji bi drzava svakako dala u nareddna 24 mjeseca, a efikasnost same administracije ce biti i bolja kad se rasciste kadrovi...
Neka beru grozdje u Plantazama.
Takvi su godinama ponavljali pricu kako posla ima, ko hoce da radi.....i navodili kako niko nece da bere grozdje.
Neka sad probaju kako je to.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ova emisija od veceras je pokazala sto su manjine u cg i kakav su im politicari mentalni sklop.... licno bih ih spustio na zemlju pa neka prde u prazno kad nebi blii na drzavne jasle....
Garantujem vam da bi molili da ih prime u Vladu... nego sto nam ovdje izigravaju nekakve ugrozene gradjane.
Mozda najvaznije od svih pitanja niko ne postavi,oce li se smanjivati broj policajaca po glavi stanovnika?
Ili ce im trebati da im cuvaju vlast ka i prethodnima
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Oće li Andrija Mandić i Milan Knežević ić na petogodišnju robiju? Što će Medo da radi kad ostane sam bez njih u Skupštinu? Oće li Marko Milačić palit zastavu NATO-a pred skupštinskim kamerama? Koga će Marina Jočić sad gadjat glašom sad kad joj "ustaša" Ranko Krivokapić nije uša u Parlament?
Ovo su sve pitanja koja interesuju gradjane Crne Gore.
P.S. Veliko poštovanje za ljude kao što je Zdravko Krivokapić!
Manjine, tj njihovu bazu ne treba poistovjecivati sa ovim uhljebima njihovim. Ovi njihovi predstavnici su sramota za njihov narod. I vjerujem da ce mnogi od njih preci da glasaju za Becica i za Dritana.
Odje mora svijest da se mijenja, dosta smo se prebrojavali.
Procitah i izjavu Vucica. Zaboga..je li pustio suzu za Milom? Kukala im majka sa njim tamo u Srbiji.
Nas je crkva iscupala, sta god ko mislio o tome. Njih nema ko da cupa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks