Infrakcija - za neki ljuti sendvič ili ban @PrijekiLijek![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E kako mi čučnu "Titogradski" iz Bufala sad uh. Kad im se reče da ga naprave kako treba tj. da bude ona čabata svježa, piletina i pančeta da budu isprigani kako treba - uz pavlaku sa šampinjonina i malo urnebesa sendvič bude perfekcija.
Napomena, isključivo ga jedem u Bufalo na trgu Božane Vučinić - ex Kruna nesrećna... (pojma nemam kakav je u Zagorič, Zabjelo...)
@Prijeki, bačio sam špicu u firmu, pričaj kad se otvara to za raju, ka' zapete smo puške. Šalji i neki meni ako imaš, da vidimo o čemu se radi, da prostudiramo to malo...![]()
Prijeki...ja bih imao tremu da sam tvom mjestu
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Jednom sam im rekao da je sendvič bio masu lošiji nego prošli put i nije bilo greške više, mada sam im i u komšiluk pa su me zapamtili.![]()
Je li ko krkao u Minhen na Stari, što napadnut tamo?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Rebarca su meni u minhen najjača, ništa drugo ne umijem da jedem tamo![]()
E bogomi napadosmo ja i još dvojica u Minhen na Stari A. ovaj pjat sinoć i dođosmo mu glave.
Svega je bilo.
Rebarca - preukusna.
Kobasica - kvalitetna, malo ljutkasta, bez žila i tr.
Piletina pohovana - top.
Azijska piletina u nekom ljutom sosu - probah samo zalogaj al bješe dobro.
Pored svega bješe, pečeni krompir, pomfrit, povrća raznog grilovanog, krompir sa kajmakom neki...
Sve je bilo kvalitetno, dobro spremljeno i servirano, bez ikakvih zamjerki. Posjećeno, skoro svaki sto zauzet.
Ambijent lokala ok ali preblizu ulice, od kola se progovorit ne može. Gledaš u asfalt i dišeš onu čađ. To mi tako ruši hedonizam đe god śedem da nikad ne mogu potpuno da uživam.
E da, i stolovi su mali, opet stalni problem svih podgoričkih lokala. Stiskavac za stolom, pogotovo kad je onoliki pjat u pitanju. I kad su obični tanjiri ako śede i troje a ne četvoro za sto već je ćuškanje laktovima.
Ovaj pjat nisam probao, ali jesam više puta njihovu "Helginu kuhinju" koja je na sličnu foru. Ona je 35€ i vrhunska je.
Inače, kako se zove pjat što ste uzeli, Petronase?
@Pozitiva @Lackie
Ovaj pjat je taman neđe oko 35 e.
Paulaner mutni točeni legne standardno perfektno uz svaku mesinu.
Kod Steva Pejovića juče se oštetismo od krapa, probaste li onaj njegov krompir koji kuva prvo pa prži?![]()
Ja iskreno se nisam do sada susretao sa takvim načinom pripreme - čista perverzija!!!
Sendvic “Nije presa” u Galiot u Djenovice prva liga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pojedoh danas Taormina sendvic u istoimeni lokal (pored Venoma) ljudi evo dodje noć ja sam još sitpohovana piletina sa susamom, przena slanina, neki sosevi...domaca lepinja cabata sta li...pomfrit...stvarno je dobar
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ja sam jela prigane ulignje neki dan u Galiot, nijesu mi se dopali.
Pizza je bila odlična.
Pojavio se i Intermezzo na donesi, skroz je dobro bilo ovo što smo poručili, još su i cijene odlične. 2.6e bješe tortilja s piletinom, porcija - mašala. Ja sam uzeo engleski doručak, on bješe nešto manje obimniji (3e), ali mi pade taman što se veli (3 jaja odlično oprigana, neka wannabe kobasica ustvari viršla, sir mladi i ono zbog čega ga i poručih - grilovane pečurke koje obožavam.)
Usluga fantastična, posle 10 sekundi su mi zaprimili porudžbinu i dali vrijeme od 40min, došli za pola sata, sve lijepo upakovano.
Svratih juce u Kozak, posto sam stigao prije 12h, donijese i priganice (ustipke) na racun kuce. Cijena kacamaka 7 eura, standardno je dobar, priganice vruce bijahu, sa nekim domacim dzemom koji je isto dobar. Lijepo je jesti napolje, ali ujedno i tesko jer pcela bjese milion.
I don't give a damn.
Last edited by RRR; 14-09-20 at 10:46.
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks