U Cosmetics je 270€.
Meni ga je Milos nasao za 120€.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko je para Ajmal?
U Cosmetics je 270€.
Meni ga je Milos nasao za 120€.
Objasnio je Milos o cemu se radi sa Cosmeticsom danas meni i kolegi milosu.
Cosmetics nema nikakve veze sa niche parfemima.
Oni samo izdaju rafove za parfeme firmama koje na veliko rade.
Znaci tipa ima firma koja na veliko kupuje lupam sad Amouage, TT itd i ona placa zakup rafa tj. police dje su oni izlozeni Cosmeticsu.
I to je to.
Evo moj danasnji ulov. Jurim prokleti apple brandy dugo i konacno je stigao. Kakvo savrsenstvo. Jabuka i viski...uh
Uzeh kod milosa beauFort discovery set(Fathom, couer de noire, 1805 tonnerre, vi et armis, lignum vitae) Ovo je nerealno. Kakve ludosti od parfema. Nedje cu detaljnije napisat o svakom ali evo i Pasha moze da prosvjedoci koje je ovo ludilo. Njemu se nisu svidjeli, ja sam odusevljen. Coeur de Noire favorit.
Nesto imaju ovi u Cosmetics sa niche ipak, osim izdavanja polica, e imaju 15% popust na 150 tackica.
I sa tim su cijene nestvarne, a moguce je i komisiona neka, sa slobodnom cijenom...
Kako god, nebitno, jer kolju.
Nisam bio upoznat sa niche bas vrhunskim, al recimo da brzo nadjem sve izvore, jedino sto sam nasao u Cosm da je super povoljno je Terroni 50ml za 140 eura - 15%, ako radnica nije sto pobrkala...
Ne znam koliko je kod PG prodavac, al je skuplji maltene svud napolje, ako se vjeruje da je original.
Krenuli Spanci (novi vlasnici Creed-a) Polako u ove Aventus zajebancije...
Jedino sto mi je cudno cijena.... mislio sam bice duplo skuplje pod novim vlasnicima
Dje mi ga je brat?
https://www.punmiris.com/parfem/Trus...ala-59828.html
Već ga vidim kako mjerka ovo...![]()
...
Sve razumijem, prvi post, skupljaju se kvote za neke druge thread-ove ali da li si procitao/la ovo sto si postavio jer cheap i Juliette Has A Gun mi nekako ne ide jedno s drugim... Iako bismo vecina voljeli da ga mozemo uzeti za male novce... Doduse, ostaje i ono Skupoca je u novcaniku kupca ali...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Onaj kirke mi je strašan, samo ne znam bi li ga uzeo, nešto mi je previše ženstven, iako je unisex
Ako ti je zenstven, imas kirke u pojacanoj verziji.
Haramain amber oud gold edition.
Isti kirke samo ‘ beast mode ‘.
A cijena ista.
Pazite gospodjicu koja je napravila ovaj novi Ashore od Amouage. Khm...
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Amouage baš gazi. Svaka im čast...malo kuliram ovu temu jer ovo što čine momci ođe nagoni na dugove...![]()
Koliko se krece Nasamoto Black?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Po notama, parfemima s kojim ga uporedjuju, komentarima i preporukama prijatelja a s obzirom da nisam odavno nesto uzeo na slijepo odlucih se za ovo cudo.
Jeste da nije jeftin za blind by ali neka ide zivot...
Meni je stigao juce ovaj stari as, prvi parfem koji sam prsnuo na sebe, jos nedje oko 90-te.
Nimalo naivan za starije, jos uvijek mirise ozbiljno.
Nakon 15 min. odlican.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks