Evo za kolege prvo odje da izbacim.
TOM FORD NOIR 100 ml. prsnut jednom samo.
70€. Mislim da nema dje ispod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stigao mi Nautica Blue Ambition, 50ml EDT, ebay aukcija. Nidje nema recenzija o njemu, lise na Amazonu sto poneko napise.
Miris je odmah po otvaranju skoro totalno isti kao Dylan Blue, s tom razlikom sto kad ih poredim Nautica se cini malo elegantnija. Kasnije se razlikuju, a na mojoj kozi traje podosta, doduse vecinu vremena kao miris na kozi. Fin miris
Ovo je vec drugi miris iz blue kategorije da podsjeca na Dylana, prvi je bio Bvlgari Aqva Atlantiqve.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Koliko mu je trebalo da stigne ovih dana?
Ja sam mislio proci ce u sat vremena iskreno da ti kazem mada podje tek uvece za kes.
Od kompenzacija mi se jedino nije nudilo onaj alfa plam sporet za nalaganje drva.
Stavio bih oglas za prodaju Tiziana Terenzi Laudano Nero, prsnut mozda 10 puta. Koja je realna cifra?
Probah Hindu kush i parfem je top. U prvo 20 sekundi ima neki dnk koji mene vuce na RT ali to je moje licno misljenje. S obzirom da u cosmetiks pored odmah imaju acqua di parma. A meni nijesu legli oni mandarino i slicni u plavim pakovanjima. Uzmem aj da vidim onu colonia seriju. Ljudi moji naprskah na papiric i aj izasao i sjeo u auto mirisem ono kao lud ali sam ime zaboravio te se vratih da vidim i naorskah na ruku. Odavno me nesto tako nije odusevilo na prvu. Ovaj model je u pitanju.
Sent from my p30pro using Tapatalk
Ja isto gotivim ADP. Imam Bergamotto i bas mi pasuje... A Colonia je vec onako formalno-elegantna varijanta bar za mene, posebno Intensa i Essenza...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Juce ponovo probah iz plave kolekcije Mandolino onaj. Boga nema da mi odgovara. I uzmem u crnom oakovanju leather. E kako to smrdi majko sveta i vec se ja razocarao po 3-4ti put i uzmem colonia kad sam naprskao top parfem. Ali posle 10min ja sam oduševljen bio. Zna li neko koja je cijena kod Milosa posto je u cosmetiks 220e.
Evo ti kod Vladice Ilica, jednog od provjerenijh prodavaca. Casti sebe kartu do bg-a, popijes kafu kupis gaumjesto pare u kozmetiks da im ostavljas...
Last edited by AL no1; 06-09-20 at 10:49.
...
Ova od 119.
Stigao AJMAL HATKORA WOOD.
Sto se mene tiče parfem koji koristim vec 3 godine unazad i sigurno u top 3 za zimski period po mom’ misljenju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks