Svidjela mi se Dritanova ideja za dijasporu... da im se dodijeli jedan mandat, pa neka glasaju napolje u predstavništvima.Zašto ne bi imala? Ne znam kakva je procedura, ali mislim taman prijavljen boravak 5 godina....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zivi 7god, skoro 5god ima prijavljen boravak i opet nece moc. Po sadasnjim zakonima nakon isteka 5godina dobija stalno nastanjenje i moze sve osim da glasa.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Last edited by Bole - MNE; 05-09-20 at 19:11.
Last edited by kimmi; 05-09-20 at 19:14.
Teren je prepoznavao odma da ti kazem ne nju nego mene evo bar 15god, al po zakonu mora da se odrekne srpskog sto naravno nebih ni ja pristao kad pojedini imaju po 4.
Učiteljica: Perice, koje je napoznatije mitsko biće na svijetu?
Perica: Pa ugroženi Srbin iz Crne Gore, učiteljice!
https://www.antenam.net/stav/170363-mitska-bica
Smije li novinar slobodno izraziti svoj stav ili odmah spada pod kategoriju "dukljanski usta*sa" iliti "Milov ljubiguz"?
Hoce li mu i njemu slicnim biti uskracena sloboda izrazavanja u novoj Crnoj Gori?
Last edited by A+A; 05-09-20 at 19:23.
Složio bi se sa tobom. Crna Gora ima nevjerovatno veliki broj poltrona koji se mijenjaju kako vjetar duva. Uvijek je tako bivalo. Najgore je što svim autoritetima godi poslušnost onih koji su okupljeni oko njega. Šefovi imaju svoje poltrone, direktori svoje špijune, tako je i u politici. Narod ođe voli da snishodljivo se ponaša prema nadređenima, prema vođama, liderima. To je meni uvijek bila najodvratnija osobina. Nikad nisam vario ljude bez karaktera i kičme, bez nagona da iskažu neki stav, da reaguju kada treba, da misle svojom glavom ali takvi "karakteri" dobro prođu u svakoj vlasti...
Last edited by Director; 05-09-20 at 19:31.
Poslije pet godina braka, odnosno osam godina boravka na osnovu rada stiče se uslov za državljanstvo. Sticanje uslova ne mora značiti i dobijanje. Po dobijanju državljanstva treba da prođe dvije godine da bi bila upisana u birački spisak. Tako, ukratko, kaže zakon.
Sent from my Motorola 8400
Hvala na informacijipa to su meni rekli dobice drzavljanstvo al nece moc da glasa
Nikome neće biti uskraćena sloboda izražavanja, kao što ni tebi nije oduzeta privilegija boravka na ovom forumu a koju sve više zloupotrebljavaš kako bi provocirao, etiketirao i omalovažavao sagovornike.
Uputiću te na forumska pravila ponašanja kako bi izbjegli eventalne nesporazume.
Odnosi se na sve učesnike
Topik je o izborima i formiranju nove vlade, diskusije o vjerskim i nacionalnim pitanjima imaju svoj prostor a za 'DPS way of life' otvorite novi.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
jedno pitanje za znalce
Da li ce u ponovljene izbore u Petnjici pobijediti HGI
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ajde objasnite mi ovo...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...inskih-partija
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Eo se montira bina za nepoznatog organizatora i neprijavljen skup hahahaha
Spektakl od DPS-a.
Shta tu ima da se objashnjava?
Da ne ispada da generalizujem protiv nekog ko sebe smatra i izjashnjava se tako,ali oni su kao stranka poznati i po meni bi trebalo da promijene ime u Adaptirajuća stranka...svjedoci smo uostalom,adaptera boljih od njih nema,opet se ogranichavam samo na stranku!
Ako si na to mislio,ako ne onda sam je pogreshno skontao shto ti je nejasno...?
Last edited by AL no1; 05-09-20 at 20:35.
...
Hop cup
Ako moze neko od patriJota da objasni:
za neprijavljeni skup iza koga stoji nvo koja ne postoji u registru se montira ogromna bina
Ko placa ovo? Ko daje prikljucke za struju?
Dostina patriJota je ovdje pisala da je opasan skup u vrijeme epidemije. Dje ste sad?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks