Ako BS ne podrzi novu vecini, desice im se isto sto i Krivokapicu kad se posvadjao sa DPS/om.
To su partije sa vjerujucim clanstvom. Vjeruju u fotelju vise nego bilo sta drugo.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ja mislim da je to vec zavrseno. I to nije los potez, bez obzira sto o tim foteljasima imam veoma lose misljenje.
Preko noci ces dobiti masu insajdera koji ce novo tuzilastvo puniti informacijama protiv DPS/a.
A nista im pojedinacno nisu obecali. Lijepo su rekli.....KO nije krsio zakone.
Pobjeda u svom najboljem izdanju
nego, koliko je tacno da se sjutra sa sjevera dolazi uz policijsku pratnju.
je li vrh uprave policije pusio maslacak ili je stvarno tacno "heroin los, nikakav"
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Opet neko siri ruzne misli, ideje, brige - bez potrebe.
Baze partija imaju svoja pravila, procjene i stavove o uspjesnosti njihovih dosadasnjih predstavnika, i vodjeni slobodom njihovih clanova - naroda CG, znace da se odrede prema svojim partijskim ciljevima u okviru interesa Drzave CG.
Ako neko misli da su partije legla jednoumlja njihovih celnika, taj je duhovit.
Cemu onda prosipanje totalno nerealnih i neobjektivnih projekcija?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 05-09-20 at 16:46.
Majo,
ko je reziser cijele ove predstave?
Znači Albanci preferiraju URU, BS Demokrate..
Još fali da SD kaže da bi voljeli da SNP vodi novu vladu i da igranka bude potpuna.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Demokrate su one komunističke birokrate koje sigurno ne bi krale, ali zato uhljebi do smrti. Partija im je izuzetno važna, nijesu osvetoljubivi i nijesu ambiciozni. Nijesu radni ali su odgovorni i pošteni.
Nijesu neki vjernici i ne idu u crkvu, ali je zaista poštuju. Daj im platu i oni zadovoljni. Nijesu naročito ni pametni. Prosjek u svemu. Srednja žalost.
Ja sam ih glasao i pokajao sam se posle mučkog i izdajničkog nastupa Bečića u kojem se kleo kadrovima SD-a da ih neće otpuštati jer su oni vrhunski kadrovi.
Ide himna....igra se utakmica. Batalite se politike 2 ure.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što sam sve ovih dana vidio u CG, stvarno nam nije dosadno da hebe oca... Za ovako malu zemlju, jesmo šampioni. Da vam kažem nešto pošteno, ova pobjeda opozicije , vjerujte svi nam se dive u regionu . Pokazali smo da je Crna Gora ipak tvrd orah.
Sad ocekujem (ponovno) pucanje unutar Bosnjacke stranke.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
jes’ da je ponovljeno iljadu puta ali baaaš bi valjalo da postoji uslov neki da se piše na ovom pdfu
lako je to reći a mnogo teško primijeniti. eno pojedini iz DFa (nisu na listi, nego članovi partije) već grinjaju po FBu kako se DF mora pitati za sve jer imaju najviše mandata i kako ne može URA sa 4 mandata da se pita toliko. Medo, Mandić i ekipa godinama gube glatko izbore i sad dodju profesor i dva normalna momka i svi pričaju o njima i vjeruju im kako ovima nikad nisu. mislim da mnogi iz DF nisu za ekspertsku Vladu nego ćute jer moraju. vrlo će teško biti Krivokapiću da ih kontroliše. ja bih volio da Manda, Medo, Radunović odu u penziju ali teško. ostaje samo da Zapad reaguje i odradi posao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 05-09-20 at 17:20.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks