Nije lijepo podmetati... Niko nije nazvao 49% birača šizofrenom mafijom, zna se tačno na koje pojedince se misli...
Nakon skupa na Ct, očekujem debakl sjutra, jer teško da pristojno čeljade može poći da druguje sa kraljem i onih par predstavnika "crnogoraca" koji su zborili za javnost...
Naravno, biće tu i veliki dio zavedenih, kojima će trebati vremena dok ukapiraju da Milo nije Država, već njen kancer... Pružiti im ruku i otvoriti srce, dosta smo se svađali radi njihove guzice...
Sent using Tapatalk
#fakenews
odlicno.
polako se prihvata nova realnost i svibse polako pozicioniraju prema njoj.
Zenka je vec dao stav, koji je iskljuciv, ovo je vec kompromisno rjesenje.
Zao mi je sto je partija poput SDP i koja je dugo u politici, napravila onakav amaterski kils
Sent from my VOG-L29 using TapatalkBošnjačka stranka ocijenila je da Demokratska Crna Gora treba da bude okosnica nove vlasti, te da im izborni rezultat za to daje legitimitet.
"U tom smislu, imaće podršku Bošnjačke stranke, a očekujemo i ostalih proevropskih i građanskih političkih faktora, bez obzira da li ćemo biti dio vlasti. Time bi se stvorila potrebna proevropska dvotrećinska većina u Parlamentu, čime bi se deblokirali određeni procesi i svakako stvorili uslovi za sveobuhvatnu društvenu reformu, jačanje institucija i vladavine prava u cilju dostizanja evropskih standarda", navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.
Ljudi sad mi je jadno zašto je Katnić rekao da očekuje trinaestojulsku nagradu, ne bi me čudilo da podigne optužnice protiv Mila i ostalih
Sto da rade sad sa onoliko pisama Analitika, Antena M, Andrej Nikolaidis, Fahrudin Radoncic, Sonja Biserko, Latinka Perović i ekipa.
Kako ce zaspat poslije ovoga potpisnici apela88. Mjeri li neko Nenadu Canku pritisak.
Brinem se za ove ljude.
Ovdje se ne zna ko pije a ko placa.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koja je to stranka "demokratska Crna Gora"![]()
ostalo je još samo da Trump podrži ekspertsku Vladu i da gasimo ovu temu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja kolko vidim, ovo Rafet puca na manjinsku vladu Demokrata, podržanu od BS, DPS i ekipe. Napade Dritana u istom pasusu...
Neđe i logičan sled poteza - najmilija opcija bi im bila da URA, DPS, BS i ostali podrže ekspertsku... A ovo je "second best", ako Dritan neće da prelomi u mozgu. Demokrate i onako izgledaju kao ljudi za "dogovor", bar meni...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nije samo to, nego je po fiokama u tuzilastvu i policiji na desetine gotovih krivicnih prijava koje su ciste za sprovodjenje a koje dps i kompanija stopirala zarad podrske bs
Sto se mene tice sto dalje od ove vlade svi koji su bili u prethodne, ali znam da to ne valja. Tako da treba naci kompromis ali se mora znati da trenutna vecina ne smije da da “imunitet” buducim i trenutnim funkcionerima i uhljebima manjinskih stranaka
Last edited by .Bole; 05-09-20 at 16:39.
Podgorica Podgoricanima!
Ma kakav kompromis. BS ne smije da se razmatra jer su bili sluge režima i itekako davale legitimitet najvećim podjelama u CG u njenoj istoriji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks