Znate li sto mi nije jasno. Zasto opozicija poistovjecuje Mila i drzavu pa je jedna od glavnih pjesama danas bila.
"Ustala je CG drzava se branit mora Milo legendo"
Braco ne poistovjecujte CG sa Milom i DPS-om.
Uh kako se kolo srece okrece.
I još ovo za kraj. Protestujemo protiv cetnika i cetnicke koreografije ali pjevamo Tompsona. Ne mogu ja ovo
nothing comes from violence and nothing ever could
Pogresno si me shvatio. Englez pazi na Engleze ali je poguban po sve ostale. Vikinzi su takvi. Otimaju od drugih da bi se talili medjusobno. I nisu oni nista tu krivi, glad je cudo.
I ne zaboravi da je taj isti Milo igrac zapadnih sila. A takve i gore je Zapad podrzavao za racun svojih interesa sirom kugle zemaljske.
Sto se tice Milosa po oslobodjenju od Turaka planiralo se da se Srbija izdijeli na latifundije ali je taj isti Milos podijelio zemlju seljacima.
U kolonijalnoj Irskoj je pomrlo preko milion ljudi od gladi jer nije rodio krompir, a Englez je imao koncesiju na zito i meso. I bas ih je bilo briga za Irce. U isto to vrijeme u Milosevoj Srbiji od gladi nije umro niko.
Sto se budemo manje oslanjali na Vikinge, Jevreje, Kineze, Ruse procicemo bolje iako to na prvi pogled tako ne izgleda.
Sam svakog zajmodaca je da mu nikada ne vratis kredit.
Заиста ужасно ја се надам да ипак већина који су били тамо схватају да није нормално.
Sve sami autogolovi, nestvarno. Ljudi organizuju "patriotski skup" , urliču na Manastir, pojavljuju se snimci u kojima stara drtina širi međunacionalnu mržnju psovkama, drugi poziva na "traktorijadu", a skupu prisustvuje gradonačelnik Podgorice kojem je šou ukrao "kralj" sa desetinama selfija po društvenim mrežama. E tako je dobro što je sve pošlo drugim putem i što će ovo biti prošlost.
https://www.google.com/amp/s/www.vij...nji-svesteniku
Ухапшен Рожајац због пријетњи свештенику.
Није баш све лаж, некад црква истину каже.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Koji je Dritan ritam brat, prolazi noćas kroz centar djeca, momci, djevojke, svi trče da se slikaju sa njim kao da je super star iz Holivuda
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Milo igrač zapada? Ko nije igač zapada? Postoji li neki političar kome nije san da radi za zapad? Titu je to bio san.Na kraju i Djilasu. Putin hoće sa zapadom. Prosječan Rus drka na zapad.
Dao je Miloš zemlju seljacima da bi mogao da naplaćuje porez. Ne znam za Irsku, ali Srbijanci se sigurno nijesu se obogatili od te zemlje no su bili uvijek nerazvijena sirotinja.
Sredinom 19.vijeka su Njemačka i Engleska uveliko bile civilizovane zemlje.
Jedina šansa nam je Evropa. Da se oslanjamo na nju u svakom pogledu. U protivnom prijeti nam teško siromaštvo A siromaštvo donosi i ostale probleme..
Dočekasmo!!!!
Ja sam davno na ovom forumu počela i to isključivo podforum Budućnost Crne Gore. Borila se sa vjetrenjačama, mnoge su od njih mijenjale strane (znamo se godinama vrlo dobro). Moja jedina strana je UVIJEK bila Crna Gora, ljepotica veća od svih. Dočekala je da joj nakon 30 godina skinemo okove. Srećna ti sloboda najdraža moja!!!
Državu nam niko neće nidje ponijeti, ona je tu, branite je dobrim djelima, porezima, čuvanjem njene prirode. mahanje zastavama je neće spasiti.
Najbolja poruka ovih izbora je: Vlast je smjenjljiva.
Imala bi puno toga još za reći ali da ne smaram, mislim da se vrlo dobro znamo. A i emocije obuzmu.
U pamet se Crnogorci, ruka pomirenja, zajedništvo.
P.S. Milo i DPS su najveći neprijatelji Crne Gore ikad.
Last edited by montenegrina; 03-09-20 at 22:52.
.Bole, aleksa111111, autodijagnostika, B3lv3d3r, Bole - MNE, Caesar, dadic, dekar123, Director, Djed_Djuro, Father.times, Fitnespro, goozica, institucija, kimmi, LostInHollywood, MeDo_JE, Mojsije, Mstislav, nickname, nikolaf7, PrijekiLijek, remark, samson, SKOJ, starwalker, Stradivari, wulfy, zvoncica, ^izzy^, _posmatrac
Sad ce repriza za koji min,ako je ko shto propushtio,a ja jesam neke minute...
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks