Da nece ko da kupi majbaha? Ahaahahhahaha
Hahahha ode majbah![]()
Da nece ko da kupi majbaha? Ahaahahhahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
Da nema dje streama online?
možemo li nekako imati tri premijera?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moze li se ovaj majbah uzeti na rate.
Iskreno. Medo mi je bio simpatican do jedne prilike. Sjedio sam u jednom restoranu i on dodje. Zavrnu onaj sako i brate moj. Da li si ti svjestan da je taj covjek vas u guzice pošao?. Još kad je sjeo na onu klupu pa kad se sve to raspljeskalo...
Uz to ovo o masonima. Guzice bi i istolerisao al u kombinaciji sa ovim izjavama o masonima i Sorošu.Meni je zao al to je previse za mene
γνῶθι σαὐτόν
Autodiler likes this
ako budu mogli na rate, prijaviće se Podgoričani odma’
Drile daj mi Majbaha za svadbu kralju:lolblue::lolblue::lolblue:
...
Vidjecemo gospodina Krivokapica kad bude morao da krese javni sektor, penzije...Dritan stalno ponavlja kako nece dirat nekakve postenjacine iz javnog sektora. A uzmite samo podgoricki Vodovod, pola mora da ih ide. A RTCG ili Ministarstvo odbrane...ili Opstina Budva. Ja im zelim svu srecu.
Ja sam u onom saopstenju "evrope" (ne znam tacno sad koje tijelo je u pitanju) dobro cuo da spremaju dobru pomoc novoj Vladi Crne Gore, a da se zauzvrat od nje ocekuje da se RADI. Eto nacina.. skromne otpremnine uhljebima, sve po zakonu, aj doma i cao. Ostanu da rade oni koji su odlicni u svom poslu.
Last edited by ovizionizi; 03-09-20 at 20:39.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Lagano.... testiranje i otpuštanje uz 24 lična dohotka. Ko ne zadovolji kriterijume ima pare da se oproba kao preduzetnik. Kredit za tako nešto se vraće za 2 godine na račun plata koje više ne moraš da isplaćuješ...
Poljska je to uradila i imala sjajne rezultate u mikro biznisu..
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Tvoje je pravo da imas animozitet prema bilo kome, i moja majka to isto veli za Medojevica. Ali pazi, koja je korist od prezgodnog Mila Djukanovica ili harizmaticnog Sloba ili dobrog Momira? Alo ljudi, mi ovdje govorimo o sposobnosti. Kad podjes kod automehanicara gledas li mu u razdeljak?
Sto se tice masona, Sorosa, pravo da ti kazem dosta se kolokvijalno receno uglednih Crnogoraca gura upravo u te masone, rotarijance i slicno. Ja pojma nema o tome ali stvar postoji, koga je sve DiKej dovodio. Nevladine organizacije takodje postoje i cesto djeluju kao da su pale s Marsa, kao da ih je neko platio da rokaju za Crnu Goru totalno nadrealne price. Djeca se lijece preko SMS mobilizacijom citavog naroda na najmucnijim osnovama, a sa druge strane NVO rokaju price o zastiti pasa lutalica, nekakvih bradatih zena i obrijanih muskaraca, migranata i cega sve ne. Ne bih rekao da je to slucajno. Jeste nema italijanskog vojnika koji dijeli makarone ali sistem je isti samo suptilniji.
Istina. Mnogi problemi dolaze. I vece, stabilnije, bogatije, starije drzave imaju ohoho problema ovih dana....svakakvih vrsta.
Tu smo dje smo.....bili s onima, sad s ovima.
Glasalo se.
Narod je odlucio.
Pola naroda se osjecalo dugo godina ugrozenim do nedjelje.
Od nedjelje druga polovina osjeca ogroman strah od neke nove neizvjesnosti.
Dobili su moje povjerenje i za sad ih podrzavam. Sta mozemo drugo nego se nadati da ce uspjeti u svojim deklarisanim namjerama.
I nadati se da ce nekako uspjet poslat u penziju SVE politicare dinosauruse crnogorskog podneblja.
Gospodo Krivokapicu, Abazovicu i Becicu....pomirite narod Crne Gore i izvedite zemlju na pravi put.
Last edited by avet; 03-09-20 at 20:47.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
EU će dati ozbiljne pare ako se krene u obračun sa kriminalom i krene sa vladavinom prava. Evropa decenijama strateški na Balkanu to pokušava u svim ovim nesretnim državama ali bezuspješno.Ako Evropa vidi da im nova vlast maže oči, onda će davati tek toliko da region ne padne u ruke Turske i Rusije.
Evropi je u interesu da joj u susjedstvu bude pravna država u kojoj se poštuju ljudska prava. I spremna je platiti koliko treba. Milijarde. Evropa forsira održiva radna mjesta i kroz projekte će najviše davati a strogo se protivi gomilanju javnog sektora.
https://twitter.com/N1infoSA/status/...420988928?s=09
Једна "грађанска и антифашистичка" порука.
Ao. Jos da im se sipa. A na skener se ceka 13 mjeseci. Oce li i Bozu Sundicu kakva otpremnina da padne. Koliko su klepili oni bivsi direktori RTCG. Zanimljivo je to kako Crna Gora raskrka pare i to okom da ne trepne. 100.000 eura otpremnine, a no sto jado, kadrovi su to. Aeeeeee, baeeeeee, gospodin.
PS
Evropa ce da nam da. Vikinzi su siroke ruke.
tako je Dritane!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks