Quote Originally Posted by Caesar View Post
Problem ove ekipe iz DF je jer ne shvataju da neko mora da i izgori i da bude zrtvovan na tom putu ka boljoj CG.

Znas ono kako su kod Tolkina Gandalf, Frodo i ekipa otisli? Proslo njino vrijeme i odose u vjecnost, a mogli su da vladaju. Kako su u Mahabharati Judistira, Bima, Ardjuna... posle izvojevane pobjede na Kurovom polju otisli sami jer je doslo vrijeme da odu, a mogli su da vladaju?

Treba znati kad ti je vrijeme da odes. U sportu, politici, umjetnosti... Odes ko covjek uspravno, a ne ko Milo, Ranja, Pipun, Medo i ekipa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Postavite li nekad pitanje sebi da li je ostatak Crne Gore toliko odusevljen Krivokapicem kao vi ovdje? Medojevic plijeni istinom koju zbori onakva kakva ona jeste. Medojevic nas podsjeca na sve manjkavosti ove Crne Gore dok Krivokapic, Dritan i Becic ljepozboraju. U politici nema i nesmije biti apstrakcije nego moras ljude da pripremis na ono sto ih ceka. Cak sam i Mandica vise puta cuo da nema opustanja i seirenja jer nas cekaju naredne gladne godine i to je rekao na AJ u petak vece 24 sata prije izbora. Cijenim to.
Slazem se, Krivokapic treba da bude frontalno bejbi fejs lice, dobri cica i sve to ali ipak treba poslusat malo Medojevica kad taksativno nabraja sta sve Crnoj Gori fali i posebno kako da se uklavirimo sa manjinama. Niko nije tako jasan, obuhvatan, informisan o Crnoj Gori kao Medojevic. E sad sto ga vi ne podnosite na licnoj osnovi to je vas odnosno stari crnogorski problem.
Ja na primjer ne volim ni jednog politicara niti mi trebaju gospoda, ljepozborci ili sto li vec, nego daj mi covjeka da me brifinguje o tome sta nas ceka i dje smo tanki.