Dajte link za Nacisto
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Večeras od 20.00h gosti u emisiji "Načisto sa Petrom Komnenićem" biće Zdravko Krivokapić - "Za budućnost Crne Gore", Aleksa Bečić - "Mir je naša nacija" i Dritan Abazović - "Crno na bijelo". Predstavnici Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke nisu se odazvali na poziv za učešće u emisiji.
Ne prikazuje mi se taj baner. A iskljucio sam Ad blocke..
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Udario Zdravko na policiju. Ako..
Dritan mi izgleda premoren.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ao kakav je Dritan brat. Kako je oštrouman. Uživam.
Dritane Srbine!! lol
*komentar xaxa
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dritko izgleda premoreno i ispijeno, ali izgled zna da prevari... Krenuo je britko i odlučno, bez okolišanja direktno udara đe treba... Bravo...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Dobar i Bečić
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ova 3 čovjeka su nagrada za 30 godina muke. Krivokapić, Abazović, Bečić.
Stvarno ovi ljudi djeluju kao sa druge planete,u odnosu na politicare koje slusamo zadnjih 30 godina meni su oni osvježenje.
Dritan svakako najsimpatičniji ali i Krivokapic bas normalan djeluje.
Mislim da je kljuc pobjede tu,oni su vodili afirmativni kampanju a vlast negativnu i paranoicnu.
U kampanji vlasti prepoznali su se interesne grupe i u znacajnom dijelu manjine ali to ovoga puta nije bilo dovoljno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A sto je ovo kako su dobro uprli. Samo da nas radom ne zajebu.
Neka pogledaju iz dfa kako treba da prica i ponasa se odgovoran politicar, valjda ce im preci nesto od Krivokapica.
Kvota da ce spomenut Medojeviceve komentare?
a valjda i mi moramo jednom sreće biti pa da nas vode ovakvi ljudi. Dritan u centar, bez dlake na jeziku
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pametna odluka da se ovako sastanu. Njima veliki +.
Last edited by avet; 03-09-20 at 19:26.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks