Meda treba rastrgnut.
Hahah kako se Dritan pokaki na Medojevića
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Gotov je Medo od svoga clanstva bojim se da ce mu usi cupat po gradu kad ga sretnu ahhahhhhahahahahahhaahha
Da nije profesora znas kad bi njih glasa a nikad bio bi u dps jos 15god
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Krivokapić je šampion, kurcobolja za položaj i to što će mu neko prigovorit level pro.
Medo treba da se unsubskrajbuje sa kanali koje gleda po youtube-u. Da mu se uplati neka banja nedelju dana da se smiri i iskulira.
Jel ono kolega forumaš, koji se boji da izađe na slavlje sa CG zastavom, iza "kralja"...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Postavite li nekad pitanje sebi da li je ostatak Crne Gore toliko odusevljen Krivokapicem kao vi ovdje? Medojevic plijeni istinom koju zbori onakva kakva ona jeste. Medojevic nas podsjeca na sve manjkavosti ove Crne Gore dok Krivokapic, Dritan i Becic ljepozboraju. U politici nema i nesmije biti apstrakcije nego moras ljude da pripremis na ono sto ih ceka. Cak sam i Mandica vise puta cuo da nema opustanja i seirenja jer nas cekaju naredne gladne godine i to je rekao na AJ u petak vece 24 sata prije izbora. Cijenim to.
Slazem se, Krivokapic treba da bude frontalno bejbi fejs lice, dobri cica i sve to ali ipak treba poslusat malo Medojevica kad taksativno nabraja sta sve Crnoj Gori fali i posebno kako da se uklavirimo sa manjinama. Niko nije tako jasan, obuhvatan, informisan o Crnoj Gori kao Medojevic. E sad sto ga vi ne podnosite na licnoj osnovi to je vas odnosno stari crnogorski problem.
Ja na primjer ne volim ni jednog politicara niti mi trebaju gospoda, ljepozborci ili sto li vec, nego daj mi covjeka da me brifinguje o tome sta nas ceka i dje smo tanki.
gejm cendzer! gejm over! handrid procent!
kaaako je doobrooo!
nothing comes from violence and nothing ever could
moram priznati da prvi put gledam emisiju dje političari pričaju (profesor nije klasični političar ali za klasu ispred mnogih kod nas) i da nije dosadno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Melem za uši ova noćas emisija. Kako je dobro
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
E kako je dobro
A glupofil ljubo se pogubio, sam sa sobom se dopisuje na internet
Podgorica Podgoricanima!
Crna Gora nema robne, devizne, platne rezerve. Crna Gora nema svoju valutu. Crna Gora nema vojsku. Granice su porozne, a biti nacelnik policije u Rozajama je opasno po zivot i jedan je vec nastradao. Tamo je opasno biti i novinar, pitam se zasto. Uvozimo manito hranu. Gomila ljudi je na livadu. Becicev Tuzanin u sred TV emisije pokazuje onog dvoglavog orla. Albanski politicari su mirni samo pod paskom Mila Djukanovica - eno ti ga Genci, odmah se zali na polozaj Ulcinja cim mu se ugrozi sinekura. I sve to saznamo od Medojevica iz Zone sumraka i Treceg oka.
Odose majbah1 i majbah2.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks