Vraćam se maloprije sa primorja kad u koloni prema Cetinju dobro poznate X5ice, Audi NK tablica i još nekoliko njih. Divna ekipa. Sa tima treba voljeti državu.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
a nije ovo ovdje nikome obaveza. nisi pogodio nikakvu zicu, vec jednostavno kada dosadi ljudima da ti objasnjavaju normalno, a ti nastavis svoju pricu, bez obzira na argumente sa druge strane, onda ne ostane nista bez da vodimo ovakav razgovor.
kakva je ozbiljnost da se kompletna koalicija od 33% podrske svede na medojevica.
a ovamo se lamentira kada neko sve gkasace dps strpa u isti kos. glasaci 25 partija su svi isti, ali glasaci jedne su razliciti.
dobro je to
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Vraćam se maloprije sa primorja kad u koloni prema Cetinju dobro poznate X5ice, Audi NK tablica i još nekoliko njih. Divna ekipa. Sa tima treba voljeti državu.
Ne znam sto je Povratnik htio da kaze, ali meni makar nije problem u svodjenju kompletne koalicije od 33% na Medojevica, nego u tome sto za vecinu (i za vladu) treba svih 41 poslanik. Znaci, bez Medojevica nema vecine (makar za sad, sem ako se jos neko ne prikljuci). Taj Medojevic ima jednaku mogucnost da zateze/uslovljava/kontrolise koliko i Krivokapic i koliko i bilo ko iz URA-e ili Demokrata. I Medojevic se ne libi da kaze sto misli i sigurno se nece suzdrzavat iza zatvorenih vrata (evo se ne moze suzdrzat ni javno) da trazi ono sto misli da mu pripada.
Znam da ovo kvari entuzijazam i nije mozda politicki pozeljno, ali je nuzno suociti se i rec posteno oko cega se svi slazu i sto bi ta vlada imala mandat da uradi. Milan Knezevic je fino izasao i rekao posteno da se ne moze izac iz NATO-a. Nije mu to bilo ni lako, nit (politicki) bezopasno i bez stete, ali je to junacki odradio i makao s dnevnog reda i idemo dalje. A s druge strane tri covjeka koji su predstavljeni za lidere se opucise pricajuci o ekspertskoj vladi, a onda Medo izadje i kaze da to ne moze - to je neozbiljna rabota jer podriva autoritet Krivokapica koji onda ocigledno ne prica u ime (cijele) liste na cijem je celu.
Last edited by augustin; 03-09-20 at 16:15.
Dobro je uspio ovaj patriotski skup na Cetinje, brat bratu 5-6000 iljada ljudi.
Samo dok je mirno nek je i 100 hiljada.
DF trebaju da vode ljudi kao Krivokapic, a da pritom potpuno sklone ljude kao Medojevic, to je jedini put naprijed.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mi nista, a taj sto su mu objavili ime neka ih tuzi. Da mene neko dovede javno u vezu s ovakvim stvarima a da nemam s tim veze, ne bi mi bilo prijatno, a svakome ko je objavio bi bilo usko. Ako ima sanse da ti ljudi nijesu krivi, cini im se strasna nepravda bez potrebe. Ako su krivi, nece utec nidje - imamo ih kad isprozivat. Ako je poenta da se kaze da ima sumnji da su aktivisti DPS-a to uradili, nije problem da se taj dio objavi, ali se mogu prekrizat imena dok se ne utvrdi pouzdanije nego necijom porukom s telefona.
Napisah ja bogami odje na forumu,kao da sam znao,post po pitanju bezbjednosti Becica i Abazovica,ali mi ga odmah obrisase :
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...osti-abazovica
Ps.kao da imam osjecaj da pametni ljudi dosta prate pisanja i na ovom forumu i uzimaju dosta toga u obzir,sto je jako dobro...
Ako treba napravicemo zivi zid oko Dritana. On je ono sto stoji izmedju puta u buducnost ili puta u konacnu propast mafijaskog pokusaja drzave.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Caesar, Dzi, extravaganca, kimmi, MeDo_JE, nikolaf7, Nk beer, ^izzy^, _posmatrac
Пошто вјероватно одбијао њихове понуде, очигледно стигле нове чим се тражи провјера безбједности.
Ne brinite se za Pedju, covjek je dosta bolestan i mislim da ce brzo da se povlaci iz politike. Vise bih ja brinuo za avetnog Medojevica, Radulovica i Milacica. Samo da izdrzi vlada jedno 2-3 godine da se raskanta sa dps masinerijom, da Krivokapic pokupi sve stranke sem Pozitivne, Nove i Prave CG i ponovo na izbore
Da se ponove izbori $utra, ja mislim da bi URA barem 2% više glasova nabrala.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Bitno i za situaciju u CG
Vučiću stavljen na sto papir sa priznanjem Kosova
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=1728155
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Može li mi ko objasnit ovaj skup na Cetinje što je poenta i poruka? Još uzvikuju nešto prema Manastiru?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks