PLJASSSS!
Džaba vam je, drugovi. Crna Gora je odlučila. Preživjela je svakakve spodobe, pa ćemo i vas nesposobne-a-nadrkane fašisoidne aparatčike. A sada ćete prvi put gledati kako civilno društvo pobjeđuje partijsku državu. I to je ono što nam je trebalo sve ovo vrijeme – empatija, solidarnost, snaga društva", napisao je Baća.
Medo:
"Sada kad mi dodjemo na vlast I kad formiramo vladu mislim da je doslo vrijeme da se otvori I to bolno pitanje I da sa Albancima pokusamo da napravimo da zatvorimo to albansko pitanje.
Znaci sad da se mi pravimo da Albanci vole Crnu Goru I da oni su za nezavisnu Crnu Goru to je naivno. Kao sto je s njihove strane naivno da ih mi sad nesto specijalno volimo I da mi zelimo multiknfesionalnu I multinacionalnu drzavu" (c)
Skuplji i od Mesija
https://volimpodgoricu.me/2020/09/03...im-pritiscima/
Evo ZZB prijavila lice za koje sumnjaju da je pisala grafite mržnje ali policija nije ništa uradila
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-nista-ucinila
Evo ne znam, kome nije jasno...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ima li gorih ljudi od Cetinjana, sprdate li se?
Kao da ih ne poznajemo dovoljno..
Strašna vam je priča...
To što sada živimo u nezavisnoj državi je zasluga luče koja je na Cetinju upaljena, a dostina je zbog te borbe veoma loše prošla u životu zbog ovog istog DPSa.
Možete zbog toga gajiti negativnu emociju prema Cetinjanima, niko vam to ne može oduzeti.
E sad, jesu li se neki nakon svega prodali tom istom DPSu ..jesu! To im zamjeram i ja.
Progledaće i oni brzo, iskreno se nadam.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Trenutno Cetinje je idealan primjer CG u malom.
Lopovi, dileri, kamatasi, sverceri i ostali matraci pod plastom zastave i gomila ljudi koji nemaju ljeba da jedu i stoje na stop za Budvu. Prvi da se lupaju u grudi kao velje patriote a kradu struju i vodu najvise u drzavi. Sve protiv cega se borimo u ovoj drzavi, tako da ne treba cuditi animozitet ljudi prema tom gradu. Niko njima nije kriv do oni sami za to stanje u grad.
Poslano sa mog Redmi 6A koristeći Tapatalk
Last edited by StefannPG; 03-09-20 at 12:05.
Kimmi, brate, moraš nekad i realan da budeš.
Ako ćeš lakše da prihvatiš moj ružan komentar, imam 2 tetke sa familijom tamo...
Uvijek postoji ono "Čast izuzecima" ali nekad se mora i generalizovati...
Generalizacije su ****** ljudi. Malo je ko kao mi ovde pun raznih predrasuda i svaka predrasuda je losa.
Samo postoji podjela na lose i dobre ljude.
BTW, kad smo kod losih:
![]()
Evo da ti ja odgovorim da ne generalizujes previse, Cetinje je klasican primjer prokletstva "ima pa nema", od najprogresivnijeg grada u SFRJ i ekonomski i kulturno, doslo se do nivoa propale varosice, svi znamo ko je za to kriv, a u beznadju i prokletstvu ratova devedesitih je ostala jedino ljubav prema jedinoj pravoj Crnoj Gori, bez rezerve i bez interesa. To sto je Milo zakuva i ispra svijest cijeloj drzavi, napravio podjele duboke nekoliko slojeva, od kojih se ne vidi ni tracak istinske ljubavi medju ljudima, napravio strah i ubacio elemente sudnjeg dana, e to je razlog sto je vecina glasala kako je glasala, jer ako ostanu i bez toga jada drzave ostali su bez icega. Ne podrzavam DPS i smatram da treba da idu po svaku cijenu jer su bolest moderne Crne Gore zajedno sa SD koji je tumor, ali objasni ti nekome da za revitalizaciju i oporavak Crne Gore moras unistit ono sto ti se predstavlja kao jedini nosilac suverenosti i integriteta te iste Crne Gore. Zajebana rabota, porazmislite malo i zivite nekoliko godina na Cetinje, pa cete znat. Nije narod kriv sto je obmanut i izmanipulisan.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Puni ste safre, nije vam to dobro, na CT sve bagra a 30 km južnije ili sjevernije sve hajduk Veljko do hajduk Veljka i poneki Vuk Mandušić.
Ono što je meni drago kod CT je da URA ima dosta glasača spram broja stanovnika![]()
TT
Podgoričani za nekoga pričaju svašta, e paa ne postoji većih splačina u državu od ovija iz PG
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ajmo sad dje je granica izmedju Konika i...tako
...
I vi mislite da možete napravit vladu, Milo vrati se vidiš li što se čini :stupid:
Cetinje je u bivšoj državi bilo maženo i paženo. Laka indrustrija, grad heroj, velike plate, visoke funkcije svuda po sfrj. Kad su Slovenci i Hrvati izašli iz te države jer nijesu htjeli finansirati nerazvijene, a i desio se bankrot još prije rata, a onda i rat, Cetinje našlo u nelagodnoj poziciji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks