Ja ne znam samo da li se folirate ili ste stvarno glupi? Kako ste dali glas? Kome? Znate li uopšte ko je na listi (u ovom slučaju ne partije, nego PARTIJA) koje ste glasali? Nijesu valjda neki anonimusi....
Ne daj Boze ali zamislite daj dan . On ili neko drugi izdaje vecinsku volju CG . Da li imate iluzuje da bi to proslo mirno .
U BD gdje je mala stvar i vidite kako je proslo dzakovic i nekoli njih ne smiju na ulicu . Ne zato sto ce ih napasti nego sto bilo koja baba da prodje izmasikat ce ih . A dps nije uzgubio nego je ponizen
Ja ne znam samo da li se folirate ili ste stvarno glupi? Kako ste dali glas? Kome? Znate li uopšte ko je na listi (u ovom slučaju ne partije, nego PARTIJA) koje ste glasali? Nijesu valjda neki anonimusi....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Није чиновник већ високи функционер, и ако може да држи медојевића под контролом (мислим да не може) екстра, јер овој новој власти треба свака помоћ.
Само грађански, само мирно, православци се нуде да бране џамије, и чувају их по ноћи, хвала дпс-у за нешто што нисам вјеровао да ћу доживјети.
Како кажу људи слога биће пораз врагу.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Da li ste do nedelje mogli i da zamislite da neki tuzilac naredi hapsenje dps aktiviste koji krade izbore ? Mislim da niste .
Hvala dps-u na dzakovici na kuc na borilovicki na bulatovicu na divanovicu ! Ljepsi poklon pred izbore nismo mogli kao gradjani Budve dobiti . To i rezultat pokaxuje
Last edited by brodomaketar; 03-09-20 at 08:08.
Blago domu koji zaobiđe
https://www.facebook.com/10263864468...9549634662573/
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
ovo gledajte kao trzaje DPSa. ista matrica. lideri DFa su ukapirali da im vrijeme prolazi, pa su se sklonili, sa zeljom da "ujasu" na celo tog saveza kada se sve zavrsi.
ni oni ne kapiraju da ih njihovi biraci vise ne zele. ovo sto gledaye medojevica je samo trzaj ljudi koji polako kapiraju da su izgubili moc u partiji. da je krivokapic pokupio vecinu na izborima i da su biraci za njega. jedna propast se gleda javno, kroz novinske naslove i socijalne mreze, dok se drugi ogleda u pozadini daleko od ociju.
ipak su ljudi bili u pravu. pad dps je ujedno i pad df. ne kao saveza vec kao odlazak ljudi koji su reprezentovali odredjenu politiku.
bice ovoga izgleda jos, kad jos pojedini shvate da se promjena nije samo odnosila na vlast
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Dobar dan dragi kosmonauti...
ZBCG je predvodio jedan anonimus za kojeg se ispostavilo da je odličan lik i to je sasvim OK.
Međutim, sada malo konsternacijr tipa "Vidi Medojevića". Što je bilo, niste znali da je on na listi. Niste čitali ko je na listi. Hoćemo li se sjutra konsternirati "Vidi Milačića" koji je otprilike hard core Pipun bez Pipunovog odličnog smisla za humor. Zamislite šoka kada zablista Radulović ili bubne nešto Jočićka. Odakle oni tu?
Naravno da ekipa sa liste sada hoće da higihjackuje Kriovakapićevu pobjedu i odradiće to. Crkva završila svoje, diže ruke od njih, Krivokapića će istrošiti i lepetnut kada im ne bude trebao kao što su Lekića, iza koga su se krili 2012. Kao da je to nešto novo.
Svima je Dritan cool lik i zaista jeste. Svima je Krivokapić simpatičan čiko i zaista jeste.
Ali većina nije 21 Dritan, i 20 Krivokapića, a sačekajte tek kada Bečićevi krenu u ofanzivu a sad su se umirili.
Ok je, promijenila se vlast na izbore i treba tako. Proći će mirno iz aviona se vidi i treba tako.
Ali daj da odrastemo i da se ne konsterniramo stvarima koje smo realno očekivali.
Cudno mi je da se o Medu razgovara kao o predstavniku bilo cega. On ako ima 1% podrske nezavisno cudo bi bilo. I samo sazaljenje moze da izazove jer je vec godinama ocigledno da je psihijatrijski slucaj i to ne metaforicki.
Problem nije u tome sto on izrazava necije stavove, jer izrazava samo svoje, ili, jos preciznije, stavove onog glasa koji u tom trenutku vice najglasnije u njegovoj glavi. Problem je sto on jos, da li iz sentimentalnih ili istorijskih razloga, ima nekakvu funkciju i moze da zamuti vodu svojom pricom.
Medo je vazda mlatio i ne vjerujem da je iko normalan slusao sta on prica. DF i DPS kakvi su bili idu u istoriju, ili moraju da se mjenjaju iz korijena da bi prezivjeli. Ja cu prvi da glasam protiv DFa ako okrenu pricu nakon preuzimanja Vlade.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A iz koje vam je partije nosilac liste, zna li se?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jeste, nista ne kaze "mirna promjena vlasti" kao to sto DPS organizuje miting u nedelju, na svakom koraku najavljuju krv i paljevinu da bi "spasili drzavu". Dio svake mirne tranzicije je kradja izbornih kupona i konstantno napumpavanje medjuetnickih i politickih tenzija u drzavnim medijima.
Pedja Bulatović, Mandić i Medojević. ljudi koji su vas politički život bili opozicionari, velike pare dobijali za ništa. onda dodje profesor na čelo liste i dobije izbore i ovi nevera. idite u penziju i ćao. strah me i dalje pojedinaca iz DFa, oni su ti koji su svih ovih godina bili tu kad god im je trebalo. ovako napadat’ Dritana i ideju ekspertske Vlade (koju je i Krivokapić podržao) može samo neko ko ne želi da se odje išta promijeni
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mene najviše zanima ko će prvi na optuženičku klupu
Takođe, najviše bi volio da vidim interesdžijsko klupko grlatih glasača partije svih ovih decenija. Da se vide jasne veze i privilegije koje se nazivaju "patriotizmom".
Ja ka stari kartaros moram reci valja karte promijesati sa vremena na vrijeme ,igre se mijenjaju, aduti takodje, ali do 301 se broji
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-muzicke-skole
Da li ste di nedelje mogli da zamislite da ih neko napusti i zadrzi mandat
krenulo je
Vise mu se cini da je vjerovatnije da neki dps poslanici napuste partiju a zadrze mandat u novoj skupstini . Istirija nas uci tome
Ako se neko chudi stavovima i prichom guzichka,taj nema veze sa deshavanjima unazad 30g.
Samo sa Pipunom,zna to i Drile,ostali ne treba da se pitaju ni za shto,jer se ne pitaju sa svojim gaćama odavno.
...
Pa da znaš da bi to bilo sjajno.
Da iskoči par poslanika i kažu da će podržat nestranačku vladu i pokušaju da se operu.
To bi olakšalo promjene u tužilaštvu koje su neophodne.
Ne očekujem takve iskorake, iako bi bili relaksirajući, prije nego što dodje do čina glasanja za novu vladu, jer se oni još nadaju da će "svemogući šef" nešto da izvede.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks