I posle što "ne volim" ljude koji glasaju DPS. Ma nek ide sve u tri lijepe matrine bre. Pih.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
I posle što "ne volim" ljude koji glasaju DPS. Ma nek ide sve u tri lijepe matrine bre. Pih.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Gledate li Dnevnik na RTCG? Iz EU kažu da je napad na muslimane unutrašnje pitanje Crne Gore u koje se neće miješati i da je to pitanje održavanja javnog reda i mira koji su u nadleznosti policije.
Naša novinarka postavila pitanje hoće li se Lajčak uključiti koji je zaduzen za vanredne situacije a EU odgovorila ne, jer nema vanredne situacije u zemlji.
Dobro je... Poceli ste da primjecujete nesto sto vam je bilo pred okicama non stop.. A tek sto cete da primjecujete namjensko zaglupljivanje i uspavljivanje na koje se niste osvrtali... sve vise i vise...Cestitam.
Tema - "Prognoze za 2020"...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-09-20 at 21:55.
Sprdate li se ovo ljudi
https://www.antenam.net/drustvo/hron...rskom-zastavom
Ovim putem se javno izvinjavam Vučićeviću iz informera, mislilo sam da ne postoji veća splačina od njega ali me ovi demantuju.
Ne nego marko
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vo-gardasevica
Vele da je u Maju rasirio crnogorsku zastavu u sred svoje kuce i ovaj ga je naśekira
nothing comes from violence and nothing ever could
Prema njihovim saznanjima veli i naravno bez potpisa tog kvazi novinara.
Ima li neko rezultate po biračkim mjestima za PG?? Može i na PM... interesuje me odredjeno biračko mjesto.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
https://rezultati.dik.co.me/podgorica.html
Odzumiraj stranicu da bi vidio sve liste.
https://rezultati.dik.co.me/
Kliknes na opstinu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Povod za hapšenje i najurivanje iz redakcije kao što je bio slučaj sa onom ćurkom koja je pisala za FOS da će ROSU da "zavodi red" po Podgorici.
RTCG isto javio da je taj momak upucan u nogu ali nisu rekli da je zbog zastave. RTCG je ipak zadržao ljudskost i profesionalnost za razliku od CDM-a koji je potonuo.
Ne lozite se, mora se jos neki dug vratiti, pa eto, moze i tako sto ce da se pise svasta
Malo je uslovna od godinu i nesto i 30k.
Sad mora da slusa i pise sta mu se kaze
p.s. pa da stavimo tacku na cdm posral.
Last edited by goozica; 02-09-20 at 22:11.
Ах како пате дпсовци, уживање, па све и да им врате власт, ова 3 дана су им скратила животе охохо.
Nema na cemu. Nije bitno sta ti "pise" nego ko ti "pise".
Ова три дана народ лидери опозиције позивају на мир, а ови други буквално позивају не жилим ни помослити на шта. Ово што је изашло на овим порталима ја не знам како бих назвао ја ту ријеч не знам.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nema brate vraćanja vlasti.
DPS je dobio nalog iz makar 6 EU ambasada da mirno preda vlast. Zbog toga i ono današnje koprcanje u saopštenju da se međunarodna zajednica ne miješa.... Igraju se previše ovih dana.
Najbitnije je da se ne dozvoli da neko bude napadnut u nedjelju, mada koliko je frka pojedinima od zatvora skoro sam ubijeđen da će sami da isceniraju nešto.
Nego čuh da ipak nijesu podnijeli prigovor OIKu/DIKu, poslije današnje sprdnje sa Orlandićkom?
Moje misljenje je i dalje da je milo pustio dps niz vodu da bi spasio sebe . Ove sada je samo da clanstvo pusteno gorku pilulu popije sa malo cukra .
Što se tiče 3/5 za VDT/SDTa, možda je najbolje rješenje da se od EU traži neki profesionalac koji bi jemčio da neće biti ni po babu ni po stričevima, odnosno da neće biti neobjektivnog revanšizma. Tim rješenjem bi se uza zid prićerali da moraju glasati svi koji se deklarativno zalažu za EU.
Alternativa su manjine+SDP+Pura
Last edited by kimmi; 02-09-20 at 22:32.
Last edited by technus; 02-09-20 at 22:35.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks