Možda će se neko drugi prodati a ne URA. U DF-u ima svašta. Svakakvih preletača stranačkih i ideoloških koji su se medjusobno tukli i svadjali zbog mandata. Od njih se treba više čuvati.
Пошто су сада међународној заједници показали средњи прст, ја се надам да ће та заједница подсјетити на неке грехове из прве деценије власти.
Možda će se neko drugi prodati a ne URA. U DF-u ima svašta. Svakakvih preletača stranačkih i ideoloških koji su se medjusobno tukli i svadjali zbog mandata. Od njih se treba više čuvati.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nemoj trositi pare na moju malekost. Dobit cu maramice neposredno iz cetinjske URA-e ... imam tamo dobre veze
P.S. Primjetio sam da pristalice pobjednicke koalicije izbjegavaju odgovoriti na pitanja o buducem (mogucem) zaposljavanju po stranackoj liniji. Ne mislim na URU, nego vise na njezinik koalicijskih partnera, na onu "staru skolu".
Je li moguce da vam se imunitet pojavi preko noci?
P.S. Uvijek sam bio i ostao strani promatrac koji moze samo komentirati ...
Last edited by A+A; 02-09-20 at 13:35.
ovo bih bas volio da je tacno. postoje arhivski brojevi i cuda. ukoliko se ne poklapa arhiva i dokumentacija, ajmo svi kuci pa trazite nedje drugo posao. teska povreda radne obaveze, pa se tuzi poslije kako nisi znao i da ih je cistacica, zaposleni u arhivi ili blagajnica bacila.
direktnim izvrsiocima teska robija za unistavanje osjetljive dokumentacije.
ima da se utrkuju da sacuvaju nesto i da to ponude za svoju slobodu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Dje je Drasko Djuranovic...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
No što ću. Zamisli ovi s trobojkama trpe svake 2 godine ovakav ośećaj, plus mogu mislit kako im je bilo 2006-te...i nisu se predali. Ja sad treba da potonem što se Gvozdenović, Andrija Nikolić, Sitov sin i ona sa šeširom nisu pokazali dostojnima da mi reprezentuju ideologiju?
Bož' sačuvaj. Samo bože zdravlja, ako sam šta naučio od 5og oktobra, HDZ-a, pa i mojih političkih neistomišljenila, to je da će ovakvi trenuci biti voda ispod mosta.
dje nesta hrvatski pravopis. to si malo obnovio crnogorski dok si sad u rusiji bio.
kako je A+A
partijskog zaposljavanja ce vjerovatno biti. pitanje je koliko ce stvarno biti potpuno nestranackih eksperata. svako u zivotu naginje nekoj politickoj partiji. savjetnici i zamjenici su izbor ministara, isto tako i jos neke funkcije. ne ocekujes valjda da neko iz prethodne vlasti kreira politiku sa savjetnickog mjesta.
ali se barem nece zaposljavati cistacica sa vezom kod predsjednika parlamenta
Wulfi,naivčino,zar stvarno misliš da se neki velikosrbin ili velikoalbanac ili velikocrnogorac može NAHUŠKATI?!
Kad ćeš,napokon,shvatiti da je tarifa 20-70€.
Evo ja sam građanski orjentisan ali poslije 30g.ispiranja mozga više nijesam siguran bih li i ja kakvu glupost uradio...ali za 2-3.000€minimum.No tješim se time da mi postove ne čitaju đeca,s njima pričam normalno,bez sarkazma,ironije,jer tek treba da zakoračaju u svijet odraslih(punoljetnih).Samo da mi oće pomoći i TV,internet...sad bih potpisa da za njih ima nade.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ni SPS ni HDZ nisu se toliko nakrali koliko DPS i oni su mijenjali ljude, a ovdje samo cekam ko ce prvi da pjeva.
Hasta siempre!
И једна порука за све ``Ово је наша земља``
Hasta siempre!
Ne, nisam niti nikad nisam bio.
Stovise, samo sam nedavno saznao da svi moji prijatelji i susjedi iz redova starih Liberala (onih pravih) su zaista za URA-u. Uzimajuci u obzir da sam uvijek simpatizirao LSCG-u, nije mi ostalo nisto drugo sem da budem simpatizer tog pokreta. Dakle, nisam preletac :lolblue:
Stovise, na Cetinje DPS je jos uvijek na vlasti tako da mi bi se vise isplatilo da pruzim ruku podrske upravo njima ... onako ... nesebicno, ali odlucio sam da sacuvam neutralni status
Pratim cijene nekretnina u regionu... Iha, BG najtrazeniji..
Hvala Lepo
Trudim se da vise zborim crnogorski, a istovremeno pregledam oglase skola i tecaja cirilicne ekavice u MSK :lolblue:
O svemu ostalom napisao sam poruku na drugoj temi. Evo ti linka da ne kopipejstam https://forum.cdm.me/showthread.php?...21#post5419021
Last edited by A+A; 02-09-20 at 14:03.
kapiram da se ponekad zaboravi, stresno je vrijeme.
moracemo zajedno, i meni lose cirilica ide.
da ti odgovorim na taj post. niko vjerovatno nece dirati srednji i niski nivo zaposljenih. koliko god da ih je danas najgrlatija, brzo ce prihvatiti da je drugacije vrijeme. da li ce biti malo povuci potegni hoce, ali ako se pocne primjena prava, pa ako imaju krivicne odgovornosti, onda ih procesuirati. nisu bas svi da su cuda cinjeli. vecina je sjedjela, cutala i radila svoj posao. glasala jer su mislili da cuvaju posao i svoju buducnost na poslu.
oni koji su doveli do pada dps su oni koji nisu postovali nijedan zakon, i radili u ime partije. za takve nema mjesta, kakvi god da su strucnjaci jer su svoje znanje podcinili svojoj guzici na stetu drugih. na zalost je to bila igra apsulutne nule, pa je njihova strucnost direktno uticala na zivote drugih ljudi
Last edited by Hell Raiser; 02-09-20 at 14:07.
Dritane spasi nas cetnika! Hahahah
Ovo je prejako![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks