Page 301 of 487 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... LastLast
Results 7,501 to 7,525 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Пошто су сада међународној заједници показали средњи прст, ја се надам да ће та заједница подсјетити на неке грехове из прве деценије власти.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Možda će se neko drugi prodati a ne URA. U DF-u ima svašta. Svakakvih preletača stranačkih i ideoloških koji su se medjusobno tukli i svadjali zbog mandata. Od njih se treba više čuvati.

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,307
    Thanked in
    2,632 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Dobro jutro Srbadijo, hocemo li jos malo davati vjestackog disanja DPSu i pravdati odredjena ponasanja?
    E moj Rodione...

Za nekog ko se vise puta i prije i poslije izbora hvalio sa clanstvom URA-e, gradjanske, ljevicarske partije upravo si izvrijedjao dobar dio gradjana Crne Gore. Kakav apsurd.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Šta ste se svi iscimali od jednog skupa i jednog lokala? "Zabraniti", čuda... Kakva je to priča?

Niste valjda mislili da je 41 mandat koji drži 20 stranaka / rogova u vreći završilo posao, i sad će to sve kao po loju?

Koliko ja znam, dosadašnja vlast nije zabranila ni jedan skup, sem kad je bilo izglasavanje zakona onoga + COVID. A i tad se nije poštovalo ništa.

I svaki od skupova je nosio rizik. Sjećam se atmosfere pred 24 oktobar 2015, ovo je sad pjesma. Ali tenzija će biti, kao što ih je bilo, otkud sad pozivi na zabrane? Misli li neko da je to produktivno, i da i druga strana nema kapacitet za efekat "ekspres lonca" kakav se desio zbog zakona o slobodi vjeroispovjesti?
    Ovo nikako da ukapiraju.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ostalo je u URU dosta vlaznih maramica iz kampanje ocemo li poslat za Rusiju da imas. Nijesam ocekivao da cete ovoliko mjaukat. Greotice.
    Nemoj trositi pare na moju malekost. Dobit cu maramice neposredno iz cetinjske URA-e ... imam tamo dobre veze
    P.S. Primjetio sam da pristalice pobjednicke koalicije izbjegavaju odgovoriti na pitanja o buducem (mogucem) zaposljavanju po stranackoj liniji. Ne mislim na URU, nego vise na njezinik koalicijskih partnera, na onu "staru skolu".
    Je li moguce da vam se imunitet pojavi preko noci?
    P.S. Uvijek sam bio i ostao strani promatrac koji moze samo komentirati ...
    Last edited by A+A; 02-09-20 at 13:35.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Šta ste se svi iscimali od jednog skupa i jednog lokala? "Zabraniti", čuda... Kakva je to priča?

Niste valjda mislili da je 41 mandat koji drži 20 stranaka / rogova u vreći završilo posao, i sad će to sve kao po loju?

Koliko ja znam, dosadašnja vlast nije zabranila ni jedan skup, sem kad je bilo izglasavanje zakona onoga + COVID. A i tad se nije poštovalo ništa.

I svaki od skupova je nosio rizik. Sjećam se atmosfere pred 24 oktobar 2015, ovo je sad pjesma. Ali tenzija će biti, kao što ih je bilo, otkud sad pozivi na zabrane? Misli li neko da je to produktivno, i da i druga strana nema kapacitet za efekat "ekspres lonca" kakav se desio zbog zakona o slobodi vjeroispovjesti?
    Nada poslednja umire. Drzi se brate moj.

7. The Following User Says Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Nemoj trositi pare na moju malekost. Dobit cu maramice neposredno iz cetinjske URA-e ... imam tamo dobre veze
    P.S. Primjetio sam da pristalice pobjednicke koalicije izbjegavaju odgovoriti na pitanja o buducem (mogucem) zaposljavanju po stranackoj liniji. Ne mislim na URU, nego vise na njezinik koalicijskih partnera, na onu "staru skolu".
    I ti si starouras vec si se presalta. Svaka čast hahaha

9. The Following 5 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Previdio si još albanska 2 mandata koji hoće sa opozicijom.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Nakon katastrofalnog poraza na nedeljnim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, kriminalna hobotnica Demokratske partije socijalista (DPS), po nalogu bivšeg premijera Duška Markovića užurbano je angažovana na uništavanju poverljive dokumentacije u najznačajnijim državnim institucijama, kako bi nestali dokazi o njihovim dugogodišnjim zloupotrebama državnih organa, svjesni činjenice da ih svega nekoliko dana dijeli od ulaska novih vlasti u njihove nekadašnje bastione.

Prema poverljivim izvorima iz crnogorskih državnih institucija, danonoćno se uništava dokumentacija u prvom redu u Specijalnom državnom tužilaštvu, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Ministarstvu Odbrane i Agenciji za nacionalnu bezbjednost, gde se izuzimaju i uništavaju svi dokumenti koji svjedoče o višegodišnjem praćenju i prisluškivanju političkih protivnika DPS, što se odnosi na gotovo cijelu crnogorsku političku scenu, ali i koalicionih partnera ove stranke, što je korišćeno za „držanje na uzici“ odnosno političke ucjene i pritiske na njihove lidere, kako ni u kom slučaju ne bi došli na ideju da otkažu poslušnost.

Takođe, intenzivno se uništava i dokumentacija o raznim vidovima logističke podrške koju su crnogorske državne institucije po nalogu vrha DPS pružale međunarodnim kriminalnim grupama koje se bave švercom cigareta i narkotika, a naročito dokumenta koja govore o direktnim vezama vođa ovih grupa sa viskopozicioniranim licima iz bivšeg crnogorskog establišmenta.

Jesu li pocrkali raacuunaariii, MiiiiiLiiiiivooojeee?!
    ovo bih bas volio da je tacno. postoje arhivski brojevi i cuda. ukoliko se ne poklapa arhiva i dokumentacija, ajmo svi kuci pa trazite nedje drugo posao. teska povreda radne obaveze, pa se tuzi poslije kako nisi znao i da ih je cistacica, zaposleni u arhivi ili blagajnica bacila.
    direktnim izvrsiocima teska robija za unistavanje osjetljive dokumentacije.
    ima da se utrkuju da sacuvaju nesto i da to ponude za svoju slobodu

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

12. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Dje je Drasko Djuranovic...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

14. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Nada poslednja umire. Drzi se brate moj.
    No što ću. Zamisli ovi s trobojkama trpe svake 2 godine ovakav ośećaj, plus mogu mislit kako im je bilo 2006-te...i nisu se predali. Ja sad treba da potonem što se Gvozdenović, Andrija Nikolić, Sitov sin i ona sa šeširom nisu pokazali dostojnima da mi reprezentuju ideologiju?

Bož' sačuvaj. Samo bože zdravlja, ako sam šta naučio od 5og oktobra, HDZ-a, pa i mojih političkih neistomišljenila, to je da će ovakvi trenuci biti voda ispod mosta.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

P.S. Uvijek sam bio i ostao strani promatrac koji moze samo komentirati ...
    dje nesta hrvatski pravopis. to si malo obnovio crnogorski dok si sad u rusiji bio.
    kako je A+A

partijskog zaposljavanja ce vjerovatno biti. pitanje je koliko ce stvarno biti potpuno nestranackih eksperata. svako u zivotu naginje nekoj politickoj partiji. savjetnici i zamjenici su izbor ministara, isto tako i jos neke funkcije. ne ocekujes valjda da neko iz prethodne vlasti kreira politiku sa savjetnickog mjesta.
    ali se barem nece zaposljavati cistacica sa vezom kod predsjednika parlamenta

17. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,117
    Thanks Thanks Received 
    8,908
    Thanked in
    4,338 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Upravo Milo Đukanović ima iste principe vladanja kao što je imao Gruevski te zaista ostavljam otvorenim da je neko iz tih struktura nahuškao (što nije teško) nekog ostrašćenog ,,velikosrbina" da plasira te poruke. Poenta, izazvati tenzije i nelagodu. Uspjelo se u tome.

Sent from my Motorola 8400
    Wulfi,naivčino,zar stvarno misliš da se neki velikosrbin ili velikoalbanac ili velikocrnogorac može NAHUŠKATI?!
    Kad ćeš,napokon,shvatiti da je tarifa 20-70€.
    Evo ja sam građanski orjentisan ali poslije 30g.ispiranja mozga više nijesam siguran bih li i ja kakvu glupost uradio...ali za 2-3.000€minimum.No tješim se time da mi postove ne čitaju đeca,s njima pričam normalno,bez sarkazma,ironije,jer tek treba da zakoračaju u svijet odraslih(punoljetnih).Samo da mi oće pomoći i TV,internet...sad bih potpisa da za njih ima nade.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ni SPS ni HDZ nisu se toliko nakrali koliko DPS i oni su mijenjali ljude, a ovdje samo cekam ko ce prvi da pjeva.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

И једна порука за све ``Ово је наша земља``
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja tražim milutina simovica da nije sa njim

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    И једна порука за све ``Ово је наша земља``
    Najljepsa!!!!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

23. The Following 7 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Wulfi,naivčino,zar stvarno misliš da se neki velikosrbin ili velikoalbanac ili velikocrnogorac može NAHUŠKATI?!
    Kad ćeš,napokon,shvatiti da je tarifa 20-70€.
    Evo ja sam građanski orjentisan ali poslije 30g.ispiranja mozga više nijesam siguran bih li i ja kakvu glupost uradio...ali za 2-3.000€minimum.No tješim se time da mi postove ne čitaju đeca,s njima pričam normalno,bez sarkazma,ironije,jer tek treba da zakoračaju u svijet odraslih(punoljetnih).Samo da mi oće pomoći i TV,internet...sad bih potpisa da za njih ima nade.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Uvjek se ide na najjeftiniju opciju

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

I ti si starouras vec si se presalta. Svaka čast hahaha
    Ne, nisam niti nikad nisam bio.
    Stovise, samo sam nedavno saznao da svi moji prijatelji i susjedi iz redova starih Liberala (onih pravih) su zaista za URA-u. Uzimajuci u obzir da sam uvijek simpatizirao LSCG-u, nije mi ostalo nisto drugo sem da budem simpatizer tog pokreta. Dakle, nisam preletac :lolblue:
    Stovise, na Cetinje DPS je jos uvijek na vlasti tako da mi bi se vise isplatilo da pruzim ruku podrske upravo njima ... onako ... nesebicno , ali odlucio sam da sacuvam neutralni status

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pratim cijene nekretnina u regionu... Iha, BG najtrazeniji..

Hvala Lepo

27. The Following User Says Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    dje nesta hrvatski pravopis. to si malo obnovio crnogorski dok si sad u rusiji bio.
    kako je A+A

partijskog zaposljavanja ce vjerovatno biti. pitanje je koliko ce stvarno biti potpuno nestranackih eksperata. svako u zivotu naginje nekoj politickoj partiji. savjetnici i zamjenici su izbor ministara, isto tako i jos neke funkcije. ne ocekujes valjda da neko iz prethodne vlasti kreira politiku sa savjetnickog mjesta.
    ali se barem nece zaposljavati cistacica sa vezom kod predsjednika parlamenta

Trudim se da vise zborim crnogorski, a istovremeno pregledam oglase skola i tecaja cirilicne ekavice u MSK :lolblue:
    O svemu ostalom napisao sam poruku na drugoj temi. Evo ti linka da ne kopipejstam https://forum.cdm.me/showthread.php?...21#post5419021
    Last edited by A+A; 02-09-20 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Trudim se da vise zborim crnogorski, a istovremeno pregledam oglase skola i tecaja cirilicke ekavice u MSK blue:
    O svemu ostalom napisao sam poruku na drugoj temi. Evo ti linka da ne kopipejstam https://forum.cdm.me/showthread.php?...21#post5419021
    kapiram da se ponekad zaboravi, stresno je vrijeme.
    moracemo zajedno, i meni lose cirilica ide.

da ti odgovorim na taj post. niko vjerovatno nece dirati srednji i niski nivo zaposljenih. koliko god da ih je danas najgrlatija, brzo ce prihvatiti da je drugacije vrijeme. da li ce biti malo povuci potegni hoce, ali ako se pocne primjena prava, pa ako imaju krivicne odgovornosti, onda ih procesuirati. nisu bas svi da su cuda cinjeli. vecina je sjedjela, cutala i radila svoj posao. glasala jer su mislili da cuvaju posao i svoju buducnost na poslu.
    oni koji su doveli do pada dps su oni koji nisu postovali nijedan zakon, i radili u ime partije. za takve nema mjesta, kakvi god da su strucnjaci jer su svoje znanje podcinili svojoj guzici na stetu drugih. na zalost je to bila igra apsulutne nule, pa je njihova strucnost direktno uticala na zivote drugih ljudi

Last edited by Hell Raiser; 02-09-20 at 14:07.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Spaljuje arhivu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Dritane spasi nas cetnika! Hahahah

Ovo je prejako

Page 301 of 487 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)