Najgore od svega je to sto su se prepali ljudi koji nemaju ni 1 cent koristi od Dps-a ali plase se za drzavu. Ne znam kako da im objasnim da je pao Milo a ne drzava
Vlastima je još samo preostalo da pokuša izazvati medjunacionalne i vjerske tenzije. Za ovakvo stanje posle UDBA-e koja je najveći krivac, najkrivlji su Muslimani koji dozvoljavaju da preko njihovih ledja DPS radi to što radi.
U pro-muslimanskim sredinama na sjeveru URA i Demokrate su osvojili zajedno jedva cenzus. Zajedno. A pojedinačno samo bi Demokrate prešle cenzus u samo jednoj opštini. Zašto su Muslimani toliko vezani za DPS i taj nesretni SD, koji ih kao brane a baš oni izazivaju tenzije sumnjivim grafitima.
Muslimani bi trebali glasati stranke koje baštine gradjansko društvo umjesto što biraju fašiste ili eventualno glasaju BS koja je nacionalna stranka. Nijeste fer Muslimani !
Najgore od svega je to sto su se prepali ljudi koji nemaju ni 1 cent koristi od Dps-a ali plase se za drzavu. Ne znam kako da im objasnim da je pao Milo a ne drzava
Ovo okupljanje je da se ugrabi jos po jedan sendvic i bon za gorivo, znaju da im je zadnje
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Stara menadzerska fora: firmu destabilizujes, napravis haos a onda sve rjesis i ispanes spasilac. A firma u minusu, slabo posluje, neredovne plate itd. I tako sprecavas druge, koji umiju, da vode firmu. Sa firmim je ova strategija ok al u drzavi moze da bude svasta. Ide na sve ili nista
Last edited by Caesar; 02-09-20 at 10:38.
γνῶθι σαὐτόν
Evo je URA imala press... uhvatili su prilikom kontrole biračkog materijala koji je vršio DPS predstavnicu DPS kako je sakrila kupone sa biračkih mjesta ispod cipele. Sve je to ušlo u zapisnik koji su potpisali predstavnici DPSa.
Pukla krivična prijava.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
zato jer se godinama prodavala ta prica. iako su voljeli da u raspravi kazu da to nije tako, evo sad po "odbrani dps" vidimo da to nije tako.
nekoliko nas je pisalo godinama da model da je jedan covjek drzava nije odrziv, dobijali smo odgovore da mrzimo drzavu i da je dps prolazan a drzava vjecna. sto rece tigrovo, brzo vidjesmo da nije bas tako i da vecina njih vezuje drzavu za djukanovica
pa veliki naslov u pobjedi "spc i opozicija pobijedili drzavu"
sta reci....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Koji li je otišao po prut...
Dim sum.
Pozivaju Dritana Abazovića da ih brani u Pljevlja a URA tamo osvojila 250 glasova od 21000 izašlih.
1% birača. Muslimani kao da namjerno neće gradjansku državu.
Last edited by Mladi_Werther; 02-09-20 at 10:35.
"preletjeh" postove koje ste ispisali, pa mi nesto cudno ...a cim mi je chudno onda mi je sumnjivo... - tipicno
Otkad "extremni" Srbi pisu latinicom grafite, pisma?
boo..
Ma...
Sta ima novo?
Hvala Lepo
Sramota je ovo što se piše na ovoj temi, baš velika sramota...
Jako je važno da ljudi konačno shvate da smo svi na istom zadatku. DPS ima oko 150 hiljada glasača, od toga je možda 2-3 hiljade štetočina koji su tu da pokupe sve što mogu od ove države ne mareći za posledice. Ostatak čine normalni ljudi koji pripadaju istoj grupi a mnogi od njih iskreno vole državu i vjeruju ovim prvima. Naivni, glupi, nazovite kako hoćete, ali to su većinom normalni ljudi, i oni su ogromna većina. Isto tako i na strani ovih koji sada slave ima jedna mala grupa ljudi koja slavi preglasno, nekoga vrijeđa, baci neđe neku kamenicu (iako nisam siguran i sklon sam da vjerujem da službe stoje iza provokacija). Isto su manjina. Ostalo su normalni ljudi koji su konačno prodisali i osjetili dašak slobode nakon decenija tiranije.
Zajedničko i jednoj i drugoj manjini je to što su glasni i što se ističu u tome što rade. E da ja vas sad pitam:
Šta je opasnije za jedno društvo: lopov koji na sav glas priča da voli državu, krade do iznemoglosti i zaštićen je od kazne za to što radi, ili fašista/četnik/nacionalista koji će za to biti priveden pravdi? Ko nije u stanju da razborito promisli o ovome teško da je mjerodavan da uopšte vodi dijalog na bilo koju društveno važnu temu.
Vi danas osuđujete vandalizam, a policiju i sudstvo i dalje vodi aktuelna vlast. Pa što ih ne hapse? Pljevlja i Berane su baš ogromni gradovi, sve se ne zna ko divlja, kako ne. Lideri nove vlasti su se jasno ogradili od toga i to nije njihova odgovornost već isključiva odgovornost policije. Kad se formira nova vlast onda treba da vidimo kako će se postaviti prema sličnim stvarima. Na osnovu svega što su do sada rekli ja nikakvu sumnju nemam da takve stvari neće dozvoliti. Prema tome, ako vam smeta način slavlja i mislite da krši bilo koji zakon, izvolite obratite se vašima, oni su adresa za prigovore.
Ništa novo, sad se još bolje vidi koliko je loše po državu tj njene građane kada se zločini koji su činjeni, a koji su se stavili pod tepih, a zločinci i dalje slobodno šetaju - ponovo puštaju kao duh iz boce. Dok se ne stavi tačka na to, odnosno primjeni zakon, moramo da sačekamo fizičku smrt povampirenih...
Dim sum.
S obzirom da ne postoji teorijska šansa da se izbori ponove, nadam se da će MUP zabraniti ovaj skup u neđelju, nikome ništa ne može dobro donijet. Ako ne zbog naroda, onda zbog ličnih interesa, valjalo bi Nuhodžiću i koji poen skupit prije formiranja nove vlade...
Koliko god meni vazda bilo milo viđet šumu crvenih bez ikakvih drugih kompromisnih zastava, namjere ođe nisu čiste.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kontrola,
Mi narod,
Montenegro first.
Bravo :*
Hvala Lepo
Last edited by outline; 02-09-20 at 11:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Posle ovih poruka i nasijedanja na ovo ja se moram zapitati koliki je tvoj IQ. Stvarno izvini ali slijepo vjerovati da ovo rade neki Srbi po Pljevljima baš sad je po meni čista glupost. Da li ima usijanih glava sa IQ od 50 ima, ali baš u ovom trenutku ovo raditi .....
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Januar 2016. Dritan podsjetio Mila na CV
https://streamable.com/zar5wh
nothing comes from violence and nothing ever could
Crnogorac koji je povio kičmu i ćutao na sve pohare ekonomije Crne Gore zadnjih 30 godina neka se zapita je li dostojan nasljednik svojih predaka koji su krvlju i životima darovali slobodu onima koji su je besomučno pljačkali 30 godina i u tom zlodjelu gazili većinu svojih građana, a izbore dobijali istim metodama.
Сада чуо да је православни свештеник имао проблема у Рожајама. Очигледно службе не стају.
Hasta siempre!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks